ben boşanırdım ama siz boşanamam diyorsunuz. unutun o zaman, başka çaresi yok ki.siz ayni durumda olsaniz napardiniz
Ufak tefek farkla aynı şeyleri yaşadım. Cinsel soruna kadar aynı şeyler Allah belasını versin inşallah. Affetme bacım affetme. İlk fırsatta yine yapacak üstelik 2.si daha ağır olacak yıkımın fazla olacak. Senin kızacağını bile bile seni üzmekten çekinmeyen biri sence seviyor mu seni? Sen onu seviyorsun yapabilir misin onun kızacağı şeyleri? Kendini kandırma bacım balık baştan kokar başta neyse öyle gidiyor düzelmiyor. Bir an önce yoluna bak sakın çocuk yapma.Kendimi cok ezik hissettiğim zamanlar oldu.Evlendigim adam beni arzulamadi ben demedigim takdirde dönüp uyumayı tercih ediyordu.Maddi anlamda bana hic verici olmadi belki güvenmedi.Benimle ilişkiye girmek istemezken bikinili iç çamaşirli görüntülere baktığını farkettim.Bunu ona soyledi basta nerden uyduruyorsun filan dediyse de sonra hepsini sildigini söyledi.Küçük seylere kiziyordu aslinda bana aşık filan olmadigini anladim bunu ona soyledim neden evlendin benimle diye.Ben severek evlendim derdi.disardan bakildiginda iyi sefkatli saygili bir insandi bana karsi davranislarindan sonra da pisman olur ozur dilerdi yani gonul almayi bilen biriydi.ben de uzatmaz barışırdım en son 1 olay oldu.Kocam ben yokken eski yabanci uyruklu arkdasiyla gorulmus.Bana bunu biri soyledi 2 ay sonra ben kendimi oyle kotu hissetim ki tarih benim olmadigim zamana denk geliyordu ve netti.kocsm kabul etmedi yeminler etti sonra kredi karti ekstresinde ogune bakmasini istedim ve gordum ki bir gece kulubune gidilmis sonra erkek arkdaslariyla gittigini soyledi bana oyle dememistin hatirliyorum dedim.ses kaydini ac.kendi ses kaydimi ararken gorustugu kizla ilgili olan kaydini actim neredesin canim diyordu yani bulustuklari yere gitmis.bikac gun oncesindeki konusmalarini dinledim onun yaninda elim ayagim titriyordu kizla rahat konusmalar sen benim kocsm olacaktin ki baglardim eve vay be sen evlenicektin de beni evliyken aricakyin karin nerde dediginde sehir disinda dememis.karini da getir dedigin de olur mu aramiza mi getirim demis.Anlattigina gore eskiden sevgili degiller kizin yabanci arkdaslarinin biriyle cikmis gibi olmus kiz yuzuk istemis ama kocam almamis.kiz evli cocuklu baska ulkede yasiyor eskiden kocsm onlars ogrenciyken yardim edermis.gorusmede ev musait mi eve geleyim mi gibi birsey de soyledi yanlis hatirlamiyorsam kiz da disarda bulusalim demis.konusmalar argolu kufurlu filan ben bu kayitlara sok oldum bagirdim turlu turlu kufurler ettim aglama hissim gecti annemin evine donmek icin hazirlandim gitmeme izin vermedi.ozur diledi biyandan da fazla buyuttgumu arkdasca oldugunu soyledi neden bana soylemedin dedigimde ise kizacagini biliyordum dedi.onun yaninangittikten sonra ben de gereksiz bir is yaptigimi anladim pisman oldum ama hic lakayit bisey yaomafik eski gunlerden konustuk dedi. Numaralarini engelleyip sildi olauin uzerindem 2 hafta gecti ama benim hala aklima geliyor ve onunla o konusmalari yapmasi gulmesi acayip kotu hissettriyor.bosanmayi dusundum ama sonra napicaktim onu seviyordum ayrilmak beni ayri bir duruma sokabilirdi calismiyorum is bulamadigim icin calissam belki kafam dagila cak dusunmeyecegim.oyle ezik hissetim ki defalarca soyledim olmuyorsa ayrilalim bende ten uyumu yoksa sevmiyorsa benim de vaktimi alma dedim. Suan allaha dua ediyorum nolur icimdeki bu kotu dusuncelee gitsin.sonucta ortada aldatma yok ama yoklugumda cani kakara kikiri yapmak istemis eglenmek geyik bel alti knusmalar da olabilir belki eski gunlere ait.. siz ayni durumda olsaniz napardiniz.esim de cinsel istekle alakali isteksizlik oldugu icin de bana karsi isteksizlik oldugunu soyledi kendisi.. cok uzjn oldu ama benimle ayni durumda olan caresizlere belki bir yol olur
Gereksiz birsey yapyim derken yani konusmalar filan acisindan.iliski tarzi bisey beklemiyorumüzgünüm ama aldatma var.
Ben oyle bisey yapmasini hala idrak edemedim. Okadar bagirdim kufir ettim ozur diledi bu denli tepki verecegini bilmiyordum ama dedi ama yaptigimda bu kadar abartilacak bisey yok dedi sonra tekrar bagirdim haklisin dedi. Gitmeme engel oldu.valizimi bosaltti kapiyi acgirmadiUfak tefek farkla aynı şeyleri yaşadım. Cinsel soruna kadar aynı şeyler Allah belasını versin inşallah. Affetme bacım affetme. İlk fırsatta yine yapacak üstelik 2.si daha ağır olacak yıkımın fazla olacak. Senin kızacağını bile bile seni üzmekten çekinmeyen biri sence seviyor mu seni? Sen onu seviyorsun yapabilir misin onun kızacağı şeyleri? Kendini kandırma bacım balık baştan kokar başta neyse öyle gidiyor düzelmiyor. Bir an önce yoluna bak sakın çocuk yapma.
madem bosanmayacaksınız nıye karıstırıp kurcalayıp yuze vuruyorsunuz ?Kendimi cok ezik hissettiğim zamanlar oldu.Evlendigim adam beni arzulamadi ben demedigim takdirde dönüp uyumayı tercih ediyordu.Maddi anlamda bana hic verici olmadi belki güvenmedi.Benimle ilişkiye girmek istemezken bikinili iç çamaşirli görüntülere baktığını farkettim.Bunu ona soyledi basta nerden uyduruyorsun filan dediyse de sonra hepsini sildigini söyledi.Küçük seylere kiziyordu aslinda bana aşık filan olmadigini anladim bunu ona soyledim neden evlendin benimle diye.Ben severek evlendim derdi.disardan bakildiginda iyi sefkatli saygili bir insandi bana karsi davranislarindan sonra da pisman olur ozur dilerdi yani gonul almayi bilen biriydi.ben de uzatmaz barışırdım en son 1 olay oldu.Kocam ben yokken eski yabanci uyruklu arkdasiyla gorulmus.Bana bunu biri soyledi 2 ay sonra ben kendimi oyle kotu hissetim ki tarih benim olmadigim zamana denk geliyordu ve netti.kocsm kabul etmedi yeminler etti sonra kredi karti ekstresinde ogune bakmasini istedim ve gordum ki bir gece kulubune gidilmis sonra erkek arkdaslariyla gittigini soyledi bana oyle dememistin hatirliyorum dedim.ses kaydini ac.kendi ses kaydimi ararken gorustugu kizla ilgili olan kaydini actim neredesin canim diyordu yani bulustuklari yere gitmis.bikac gun oncesindeki konusmalarini dinledim onun yaninda elim ayagim titriyordu kizla rahat konusmalar sen benim kocsm olacaktin ki baglardim eve vay be sen evlenicektin de beni evliyken aricakyin karin nerde dediginde sehir disinda dememis.karini da getir dedigin de olur mu aramiza mi getirim demis.Anlattigina gore eskiden sevgili degiller kizin yabanci arkdaslarinin biriyle cikmis gibi olmus kiz yuzuk istemis ama kocam almamis.kiz evli cocuklu baska ulkede yasiyor eskiden kocsm onlars ogrenciyken yardim edermis.gorusmede ev musait mi eve geleyim mi gibi birsey de soyledi yanlis hatirlamiyorsam kiz da disarda bulusalim demis.konusmalar argolu kufurlu filan ben bu kayitlara sok oldum bagirdim turlu turlu kufurler ettim aglama hissim gecti annemin evine donmek icin hazirlandim gitmeme izin vermedi.ozur diledi biyandan da fazla buyuttgumu arkdasca oldugunu soyledi neden bana soylemedin dedigimde ise kizacagini biliyordum dedi.onun yaninangittikten sonra ben de gereksiz bir is yaptigimi anladim pisman oldum ama hic lakayit bisey yaomafik eski gunlerden konustuk dedi. Numaralarini engelleyip sildi olauin uzerindem 2 hafta gecti ama benim hala aklima geliyor ve onunla o konusmalari yapmasi gulmesi acayip kotu hissettriyor.bosanmayi dusundum ama sonra napicaktim onu seviyordum ayrilmak beni ayri bir duruma sokabilirdi calismiyorum is bulamadigim icin calissam belki kafam dagila cak dusunmeyecegim.oyle ezik hissetim ki defalarca soyledim olmuyorsa ayrilalim bende ten uyumu yoksa sevmiyorsa benim de vaktimi alma dedim. Suan allaha dua ediyorum nolur icimdeki bu kotu dusuncelee gitsin.sonucta ortada aldatma yok ama yoklugumda cani kakara kikiri yapmak istemis eglenmek geyik bel alti knusmalar da olabilir belki eski gunlere ait.. siz ayni durumda olsaniz napardiniz.esim de cinsel istekle alakali isteksizlik oldugu icin de bana karsi isteksizlik oldugunu soyledi kendisi.. cok uzjn oldu ama benimle ayni durumda olan caresizlere belki bir yol olur
Aldattigi konu ne peki sizce acikca yazar misiniz benim algilarim kapali . Konustugu kiz gevsek biri herkese o sekilde konusabilen rahat turk degil. Esim de onun konismalarina guluyorAldatma yok derken? Aldatmak sadece yatakta olmuyor yalnız. Basbaya aldatmış işte.
Bildigimi belli etmeden yapamadim kendimi kotu hissettim gizli gizli agladim kotu oldum ona soyleyince bagirip cagirinca icimdeki o agirlik gitti.benimle zaman gecirmeye dikkat etti eskiso gibi ufak seylere takmadimadem bosanmayacaksınız nıye karıstırıp kurcalayıp yuze vuruyorsunuz ?
boyle kendınızı ne duruma dusunuyorsunuz farkında degıl mısınız?
barı bıldıgınızı bellı etmeyın de gurur sızde kalsın
ben o kocanın yerınde olsam ıhanetı kabul eden esım var nasılsa dıye rahat rahat aldatırdım bundan guc alırdım ıhanetı bıle kabul eden herseyı kabul eder cunku
bosanmayacaksanız kurcalamayacaksınız .
Aldattigi konu ne peki sizce acikca yazar misiniz benim algilarim kapali . Konustugu kiz gevsek biri herkese o sekilde konusabilen rahat turk degil. Esim de onun konismalarina guluyor
Bunu da soyledim ona.kizla konusmalardan bikac ornek vererek.o da haklisin dedi ama yine de oncesinde uste cikmaya calisti sen de evliylen isyerinden erkek arkdasinla konusiyordun diye.ben de ben bisey ogrenmk icin konusiyordum senin gibi havadan sudan konusmak icin konusmuyordum dedimSimdi aldatma yok diyorsunuz ya,
Aynı diyalogun sizin ve eski bir erkek arkadaşınızın arasında geçtiğini varsayalım.
Eşinizin de dinlediğini,
Neler olurdu?
Benden gizli eski arkdasiyla bulusmasi aldatma mi senceAldatma yok derken? Aldatmak sadece yatakta olmuyor yalnız. Basbaya aldatmış işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?