Evliliğim tehlikede! Dr saygın micozkadıoğlu veya hera kadın sağlığına giden varmı

Bende 5 yıllık evliyim 3 yaşında kizim var vajinusmusum ve tedavi için saygin beye gidiyorum on gorusmeyi yaptim ama duzelecegime hiç inanmamaktayim inşallah hepimizde duzeliriz bugün ilk seansa gidecem inşallah

İnşallah yenersiniz memnun kalırsanız yazin bna olur mu
Ben bugün ilk seansa gittim bana fallus verdi ve gayet iyi olumlu konuştu cesaret verdi bana çok guzel geçti beraber fallus çalışması yaptık ev ödevi olarak fallus ile çalışma verdi iyi geçti umarım faydasını görürüm

İnşallah yenersiniz memnun kalırsanız yazin bna olur mu
Ben dün ikinci seansa gittim fallusun bir büyüğünü verdi bana ve gayet iyiydim orda saygin bey ile beraber çalıştık ve superim hiçbir sıkıntı kalmadı kasilmalarim gitti simdi bacaklarimi guzelce açıp kasmadan kendim yapiyorum esime verdim oda yaptı ve artık saygin beyin yapabilirsin demesini bekliyorum saygin bey dediki cuma gunu tekrar gel büyük bir ihtimalle seansların bitecek ve hazirsin dedi istemek önemli kendine güvenmek istemek kafada bitirmek önemli arakadaslae hiç zor değilmiş ne kadar abartmisim kendime guvenim geldi ve saygin beyi herkese tavsiye ederim alaninda uzman ve cok anlayışlı kibar bir beyefendi ayrıca mine hanım asistanı neşeli konuşkan sıcak kanlı yardımcı oluyor insanlara bence maddi durumunuz varsa hiç düşünmeyin.

kızlarrrrrrrrrrrr yeni üyeyimmmm 3 aydır ewli ve hçbir şey yapamıyorummm çok zor durumdayım doktorada gitmedim lütfen bu sorunu aşan arkadaşlar bana da yazsın

özelden telefon no atarsanız çok sevinirim konuşmaya ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum

sonuççç ne oldu mu ?

Ben de bu dediklerinizin cümlesi cümlesine aynılarını yaşadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…