- 9 Aralık 2015
- 34
- 36
- 8
Lise askimla evlendim lise 4 cikmaya baslamistik 2014 de gecen sene 26 nisanda nikah kiydik ve 13 eylulde Dugunumuz oldu Oncelerden hersey iyiydi ama simdi bilmiorum bi boslukta gbiyim kizlar Esiim iyi birisi ama cok fazla kiskanc evlenince daha cok artti azalicagi yere Bu arada 20 yasindaym Esimle ayni yastayiz cocuk durumunu sorarsaniz yok ikimizde istemiyoruz daha erken buluyoruz Ya ben boyle hayal etmemistim esim surekli evde olmak istio surekli agzinda bi cok yoruldum lafi ben oyle degilim bende calisiyordum iki yildir yeni ayrildim ama ben hep gezelim gidelim eglenelim yasayalim istiyorum bu istegim ben ölene kdr devam edicek benle esimden bu soguk hareketlerinden dolayi anlamsizca soguyorum esim yakisikli ve bakimli biri ama sanki sadece kendini dusunuyor gbi ben en ufak bisi isteym uf puf yapiyo hemen ne blym bi cilek istesin canim o gun olmazsa bile yarn onu alip gelmez onemsemez her dedigim lafi yanlis anliyor bisi oluyo daraldim diorum bagiriyor ee ben napiyim ben napiyim die bn ondan bisi istemiorum ki kndimi ifade etmeye calisiorum her zaman kndi istedigi seyler olsun istiyor bi kac kere siddet de gordum mesela dun bir film izliyoruz insan esine bi sarilir demi bi oper ama hep ben hep ben sarilarak bi film izler ama yok okuz gbi Sadece cinsellik konusuna cok duskun o zamanlar hep kndi yanasiyo ama norml hayattada olmasi gerekmio mu yha blmiorum bldgm tek sey mutsuzum kndimi ifade edemiorum kndimi yanlz hissediyorum ..