• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim Mutsuzumm

Nasil davraniyim artik bendemi sadece kendimi dusunuyum

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Rana0608

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
34
36
8
Lise askimla evlendim lise 4 cikmaya baslamistik 2014 de gecen sene 26 nisanda nikah kiydik ve 13 eylulde Dugunumuz oldu Oncelerden hersey iyiydi ama simdi bilmiorum bi boslukta gbiyim kizlar Esiim iyi birisi ama cok fazla kiskanc evlenince daha cok artti azalicagi yere Bu arada 20 yasindaym Esimle ayni yastayiz cocuk durumunu sorarsaniz yok ikimizde istemiyoruz daha erken buluyoruz Ya ben boyle hayal etmemistim esim surekli evde olmak istio surekli agzinda bi cok yoruldum lafi ben oyle degilim bende calisiyordum iki yildir yeni ayrildim ama ben hep gezelim gidelim eglenelim yasayalim istiyorum bu istegim ben ölene kdr devam edicek benle esimden bu soguk hareketlerinden dolayi anlamsizca soguyorum esim yakisikli ve bakimli biri ama sanki sadece kendini dusunuyor gbi ben en ufak bisi isteym uf puf yapiyo hemen ne blym bi cilek istesin canim o gun olmazsa bile yarn onu alip gelmez onemsemez her dedigim lafi yanlis anliyor bisi oluyo daraldim diorum bagiriyor ee ben napiyim ben napiyim die bn ondan bisi istemiorum ki kndimi ifade etmeye calisiorum her zaman kndi istedigi seyler olsun istiyor bi kac kere siddet de gordum mesela dun bir film izliyoruz insan esine bi sarilir demi bi oper ama hep ben hep ben sarilarak bi film izler ama yok okuz gbi Sadece cinsellik konusuna cok duskun o zamanlar hep kndi yanasiyo ama norml hayattada olmasi gerekmio mu yha blmiorum bldgm tek sey mutsuzum kndimi ifade edemiorum kndimi yanlz hissediyorum ..

Lise askimla evlendim lise 4 cikmaya baslamistik 2014 de gecen sene 26 nisanda nikah kiydik ve 13 eylulde Dugunumuz oldu Oncelerden hersey iyiydi ama simdi bilmiorum bi boslukta gbiyim kizlar Esiim iyi birisi ama cok fazla kiskanc evlenince daha cok artti azalicagi yere Bu arada 20 yasindaym Esimle ayni yastayiz cocuk durumunu sorarsaniz yok ikimizde istemiyoruz daha erken buluyoruz Ya ben boyle hayal etmemistim esim surekli evde olmak istio surekli agzinda bi cok yoruldum lafi ben oyle degilim bende calisiyordum iki yildir yeni ayrildim ama ben hep gezelim gidelim eglenelim yasayalim istiyorum bu istegim ben ölene kdr devam edicek benle esimden bu soguk hareketlerinden dolayi anlamsizca soguyorum esim yakisikli ve bakimli biri ama sanki sadece kendini dusunuyor gbi ben en ufak bisi isteym uf puf yapiyo hemen ne blym bi cilek istesin canim o gun olmazsa bile yarn onu alip gelmez onemsemez her dedigim lafi yanlis anliyor bisi oluyo daraldim diorum bagiriyor ee ben napiyim ben napiyim die bn ondan bisi istemiorum ki kndimi ifade etmeye calisiorum her zaman kndi istedigi seyler olsun istiyor bi kac kere siddet de gordum mesela dun bir film izliyoruz insan esine bi sarilir demi bi oper ama hep ben hep ben sarilarak bi film izler ama yok okuz gbi Sadece cinsellik konusuna cok duskun o zamanlar hep kndi yanasiyo ama norml hayattada olmasi gerekmio mu yha blmiorum bldgm tek sey mutsuzum kndimi ifade edemiorum kndimi yanlz hissediyorum ..
Gezmek tozmak, eğlenmek istiyorsanoız evlenmek için çok erken davranmışsınız. Eşinizin de sizin kafada biri olmadığını anlamamışsınız. Yaşınız da genç. Çözüm basit ama söylersem kızarsınız.

unuliver sirketinde makina montaj bolumunde calisiyor maddi konudan bi sorunumuz hic yok esim 3.000--3.500 arasinda maas aliyor bende dha gecen aya kadar ozel sektör de calisiyordum 1.500 maas aliyordum ama hep bi parasiz kalcaz kaygisi var anliyamiyorum baskalarinin yaninda benim yanima gelip sarilip oturmaz arkadas ortaminda yani biraz kaba askim sunu getirirmisin demez ismimi bagirip sunu getir der surekli arkadas ortaminda onunu cek oturmana dkkt ed duzgun otur soyle yap ustunu degistr surekli boyle bagirarak konusma surekli bi rencide eder gbi tamam dogru ikimizinde yaşi kucuk ama birbirimizi daha dun tanimiyoruz ki sonucta insan evlenince kiskancligi birazda olsun azalir saniyordum marketten cikiyoruz posetleri arabaya koymak icin yardim etmeye calisiyorum gec araya gec gec ee noldu diorum arkadakiler hayvan gbi bakio yok soyle yok boyle bu insanlarin dogasinda var bakiolarsa baksinlar herkesi takma bu kadar diyorum hemen beni suclamaya basliyor senle gezilmez sen boyle giyinirsen bakarlar vs vs .

Yaşlar çok küçük. Hele bir erkek için dahada küçük. Evcilik oynuyorsunuz bir nevi. Kıskançlık gibi huylar evlenince düzelmez bir çeşit huydur ve baki kalır. Belki zamanla azaltır ama tamamen bitmez.

20 yaş erkek daha ergenlik sivil esi yeni kurumuş onun. Yapacak bir şey göremedim ben. Karakteri bu. Gezmek eğlenmek istiyorsanız niye evlendiniz ki siz onu da anlamadim

20 yas cok erken evlilik icin.. galiba isiniz var diye guvenip evlenmissiniz. Ben ortada cozulemeyecek bir sorun goremedim.. oturun konusun sakince..

Bende sunu anlayamadım cok kıskanç ama calıstırıyor. Dısarıda gezmeye izin yok paraya geldımı git calış getir. Ne guzel ya.

Kesinlikle cocuk dusunme..
Esin daha evliligi kaldiramamis kaldiramiyor sorumluluklari yuklenmis ama zorlaniyor ustune gitme kendinle ilgilen uzulme annen baban yakinsa onlarla zaman gecir arkadas cevren varsa onlarla zaman gecir. Esine sevdigini sevgini belli etme fazla.

Bnde 16 yasmda büyük bi aşkla evlendim eşim 23 yasndaydı yani olgundu. Her ağzımdan çıkanı yapmaya çalışır. Değer bilir. O büyüttü beni resmen. He evet bndr gezmek tozmak istediğimdr eşim yorgnm deynce deli oluyodm. Snra bişeyler oturmaya başladıkça sorun etmemeye başladm bunu

unuliver sirketinde makina montaj bolumunde calisiyor maddi konudan bi sorunumuz hic yok esim 3.000--3.500 arasinda maas aliyor bende dha gecen aya kadar ozel sektör de calisiyordum 1.500 maas aliyordum ama hep bi parasiz kalcaz kaygisi var anliyamiyorum baskalarinin yaninda benim yanima gelip sarilip oturmaz arkadas ortaminda yani biraz kaba askim sunu getirirmisin demez ismimi bagirip sunu getir der surekli arkadas ortaminda onunu cek oturmana dkkt ed duzgun otur soyle yap ustunu degistr surekli boyle bagirarak konusma surekli bi rencide eder gbi tamam dogru ikimizinde yaşi kucuk ama birbirimizi daha dun tanimiyoruz ki sonucta insan evlenince kiskancligi birazda olsun azalir saniyordum marketten cikiyoruz posetleri arabaya koymak icin yardim etmeye calisiyorum gec araya gec gec ee noldu diorum arkadakiler hayvan gbi bakio yok soyle yok boyle bu insanlarin dogasinda var bakiolarsa baksinlar herkesi takma bu kadar diyorum hemen beni suclamaya basliyor senle gezilmez sen boyle giyinirsen bakarlar vs vs .

Al eşini vur benim eşime.. kiskanclik konusunda aynilar.. sanki tek kadin biziz millet bizi bekliyor gibi surekli o bakiyor su tarafa gec sen o tarafa bakma benim basimi belaya sokma bilmem ne. Sanki herkesin karisi sevgilisi tukendi bi biz kaldik dunyada. Allahim kiskanclik hissini alsin bunlardan insallah biran evvel. Ki ben hamile oldugum halde hirkanin onunu kapat suraya gitme sunla muhattap olma.. etrafa hep bir guvensiz sanki herkes kotu bi biz iyiyiz millet bizim pesimizde..

Eşimle tanıştığımda 14 yaşındaydım. O 16. Ben 24 o 26 iken evlendik. O on sene sevgiliydik. Sevgiliyken iyiydi ama eşimin 20 yaşındaki hali ile evli olmak istemezdim. O zamandan beri çok değişti, gelişti. Üstelik değişime çok açık olmadığını düşünür.
Siz çocukken taşınıp daha gelişemeden evlenmişsiniz normal bunlar.
Ama şiddet normal değil işte bak. Öyle arada yazıp geçivermişsin ama hiç öyle basite alınacak bir şey değil. O boşanma sebebi işte.

Yanlış anlamayın ama benim eşim bi erkeğin olgunluk yaşı +25 derdi. Eski zamanlarda dedelerimiz üzerine yük sorumluluk bindiği için 18, 19 yaşında bile bişeyler yapmaya kurmaya çalışmışlar ama şu dönemde 20 yaşındaki bi erkek bana göre tartışılır. İstisna elbet vardır ama keşke evlenmek için acele etmeseydiniz. Belkide bugünleri görecek ayrı yollara düşecektiniz. Ne yazık ki yakışıklılık da fayda etmiyor :)

Eşimle tanıştığımda 14 yaşındaydım. O 16. Ben 24 o 26 iken evlendik. O on sene sevgiliydik. Sevgiliyken iyiydi ama eşimin 20 yaşındaki hali ile evli olmak istemezdim. O zamandan beri çok değişti, gelişti. Üstelik değişime çok açık olmadığını düşünür.
Siz çocukken taşınıp daha gelişemeden evlenmişsiniz normal bunlar.
Ama şiddet normal değil işte bak. Öyle arada yazıp geçivermişsin ama hiç öyle basite alınacak bir şey değil. O boşanma sebebi işte.

Heh tam da yazınızı destekler bi yazı yazmıştım aşağıda. Çok haklısınız.

Birbirimizi daha dün tanımıyoruz ki diyorsunuz. Gerçekten taniyamamissiniz millet 50 senelik eşini tanıyamıyor. İnşallah duzelirsiniz diyim ben.

Back