Benim sormak istediğim yani ne değişiyor da çoğu kişi böyle kötü şeyler söylüyor biraz sert bir dille yazmışsınız ama benim beklediğim cevap bu değil.. tavsiye istemiyorum yinede teşekkürler
ya siz niye böyle yapıyosunuz gıcık olduysanız yazmazsınız ne bileyim ben yani insanlarla uğraşıp sinirleriyle oynamayımı seviyorsunuz Allah aşkına ya ben cidden bu niyetinize anlam veremiyorum..içini ısıtan derken evlilik müthiştir harikadır denmesini bekliyormuşsun anladım şimdi.
aynen neyse şimdi akşam akşam gerilmeyelim.poncik şeyler duymak istiyor ben kaçariçini ısıtan derken evlilik müthiştir harikadır denmesini bekliyormuşsun anladım şimdi.
işte aradığım cevap buydu canım benim gerçekten çok teşekkür ederim sana hem gerçekçi yazmışsın hemde diğerleri gibi incitmediniz beni çok sağlıklı mutlu mutlu yaşayın eşiniz ve çocuklarınızla inşallahBeklentini cok yuksek tutma evlilige dair, her sey toz pembe oyle filmlerdeki gibi olmaz, evlilikten ne umuyorsun? Mutluluk ise en kucuk seyden bile mutlu olmaya calis bazi seyleri gormezden gel hicbir meseleyi buyutme kavgaya tartismaya meyilli olma ve sukretmesini bil
Ne degisiyor?
Sevgiliyken aileler yoktu free takiliyorduk simdi aileler de isin icinde her zaman free takilamiyorsun ailelerle bir seyler yapiliyor aileyle tatil, pazar kahvaltisi, piknik vs bir de aileleri aramak gerekiyor bayramda seyranda kandilde hastalikta vs
Sevgiliyken gecinme derdi olmuyor yarini pek dusunmuyorsun evliyken 1 aylik plan yapman gerekiyor
Sevgiliyken atarli giderli davranabiliyorsun ama evliyken biraz kocayi alttan almak gerekiyor bazen :)
Ev isleri fln oluyor iste
Ben 22 yasimda evlendim 23 yasimda anne oldum cok sukur iyi ki evlendim evlilik harika bir sey bence ama dogru insanla olursa ve iki taraf da evliligi ciddiye alirs, evlilik kurumuna ve birbirlerine saygili olursa
teşekkürler inşallah bir ömür mutlu olursunuzBende canim nisanliyim..hem onunla bi omur gecireceksin tabikide kotu gunler geciriyo insan ama hep dört dört olack degil gun gelir tartisirsiniz ve o gun iyi hisetmessin kendini ama yine gun gelir iyiki onunla evlenmissin die cok mutlu olursun..hem herkesin ilişkisi bir degil buda senin elinde tabi
inşallah herşey güzel olur dediğin gibi korkuyorum işte sonuçta ömür geçiricem Allah izin verirse.. Rabbim hepimize yardım etsin..bence korkuyorsun ve birilerinin seni rahatlatmasına ihtiyacın var. bende evlilik arifesindeyim korkuyorum her şey güzel giderken ya biranda tam tersi olursa diye ama bu size ikinize bağlı
işte aradığım cevap buydu canım benim gerçekten çok teşekkür ederim sana hem gerçekçi yazmışsın hemde diğerleri gibi incitmediniz beni çok sağlıklı mutlu mutlu yaşayın eşiniz ve çocuklarınızla inşallah
ben yaşayamadıklarımı yazdım sana aslındainşallah sende hep mutlu mesut yaşarsın eşinle çocuklarınla canımbakalım hayat neler gösterecek bize..
Ozaman her ne ters gidiyorsa düzelir inşallah :)ben yaşayamadıklarımı yazdım sana aslında
Gerçekten çok rahatladım insanın bi şekilde olabileceklerle yüzleşmesi gerekiyor.. Allah utandırmasın bizleri.. Her zaman saygılı sevgili olmaya çalışırım azla yetinirim benim yapım böyle.. Kavga etmeyi küs kalmayı bile beceremem yani inşallah uyumu yakalarız bizde sizler gibiBeklentini cok yuksek tutma evlilige dair, her sey toz pembe oyle filmlerdeki gibi olmaz, evlilikten ne umuyorsun? Mutluluk ise en kucuk seyden bile mutlu olmaya calis bazi seyleri gormezden gel hicbir meseleyi buyutme kavgaya tartismaya meyilli olma ve sukretmesini bil
Ne degisiyor?
Sevgiliyken aileler yoktu free takiliyorduk simdi aileler de isin icinde her zaman free takilamiyorsun ailelerle bir seyler yapiliyor aileyle tatil, pazar kahvaltisi, piknik vs bir de aileleri aramak gerekiyor bayramda seyranda kandilde hastalikta vs
Sevgiliyken gecinme derdi olmuyor yarini pek dusunmuyorsun evliyken 1 aylik plan yapman gerekiyor
Sevgiliyken atarli giderli davranabiliyorsun ama evliyken biraz kocayi alttan almak gerekiyor bazen :)
Ev isleri fln oluyor iste
Evliyken degisir, evliyken duzelir diye seyler umup evlendikten sonra hayal kirikligina ugrama evliyken degismeyen sey bi insanin oz karakteridir o kisiyi oldugu gibi kabullenebiliyosan evlenmelisin
Daginiksa daginik, kufurbazsa kufurbaz, tembelse tembel, yalanci ise yalanci, sigara tiryakisi ise tiryaki, alkolik ise alkolik kalmaya devam eder yani
Ben 22 yasimda evlendim 23 yasimda anne oldum cok sukur iyi ki evlendim evlilik harika bir sey bence ama dogru insanla olursa ve iki taraf da evliligi ciddiye alirs, evlilik kurumuna ve birbirlerine saygili olursa
Ozaman her ne ters gidiyorsa düzelir inşallah :)
Canım Allah tamamına erdirsin. Düğün merasimleri esasında çevredeki insanlara evliliği duyurma amacı taşır. Düğün merasiminde geline takı takılması da modern kültürde ekonomik destek amaçlı olsa da tarihte ve dini inanışta geline güvence olarak gösterilir. Yani bu takı takma aslında "biz sana değer veriyoruz" manasına gelmekte ve geline "güvencedesin" şeklinde bir kutlamadır.Herkes evliliğini en kötü rüyası gibi anlatıyor. Bizde 1 ay sonra nişan yapıcaz inşallah yaza da düğün.. İnsanların çoğu "işte şimdi çok heveslisin ama evlenince görürsün, bu günleri çok ararsın" vs. böyle korkutucu şeyler söylüyor. Yani bunca negatif sözlere rağmen ben çok korkutucu bulmuyorum. Ama biraz cesarete ve güzel sözler duymaya ihtiyacım var.. Güzel evlilik yok mu yani çıldırıciim tam bir muamma nesi kötü ki bu kadar ya ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?