- 2 Ekim 2024
- 124
- 216
- 18
- Konu Sahibi irmikhelvasi
Hepinize merhaba, isin icinden cıkamadığım bir durum var.Hayatımda olan insanla evlenmek istemiyorum.O ise evliliğe cok hevesli.Ailesi de iyi bana kötü davranmıyorlar ancak illa evlenmek zorunda değilim ki.Yani aynı eve girip yaşamak cok bunaltıcı geliyor.Sanırım yeterince sevmiyorum.Bir araya gelmeyi iple çekmiyorum uzun yıllardır beraberiz bundan dolayı mı sıkıldım bilmiyorum.Beraber hiç güzel anımız olduğunu düşünmüyorum ufak tefek sürprizler deseniz o da yok.Ne zaman vazgecme esiğine geldim o zaman sürprizler havada uçuştu. İliskide erkek gibi hissediyorum bir plan yapılacaksa ben yapıyorum.Güzel bi mekanda bulusma ayarlayıp hadi gel kaçalım bu aksam dediği yok yani onu da mı ben yapayım? Avmde sürekli hamburger pizza mı yemek zorundayım, şık bir yer niçin olmuyor
Romantik hiçbir şey yapmıyor içim ölmüş gibi hissediyorum. Yeni yerler gezmiyoruz sadece para biriktiriyor biriktirdiğini harcamıyor bi yerde ev araba alınması gerekmez mi? Para bir araç ama amaçmış gibi davranıyor. Buluşacaksak , (bazen) uyuyakalıyor ben evde duvar seyrediyorum.Bir kere “sen seversin diye şunu yaptım” dediğini görmedim.
Merak ettiğim evliliğe nasıl karar verdiniz ? Ya da iliskisini bitirenler bu cesareti nasıl aldınız karar verdiniz ? Bir karar vermem gerek artık , evlenmek istemiyorum ama sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.Bu konuyu başkası yazsa ayrıl diyebilirdim ama kendim için karar veremiyorum çıkmazda hissediyorum.Benım beklentilerim şımarıklık mı ?

Merak ettiğim evliliğe nasıl karar verdiniz ? Ya da iliskisini bitirenler bu cesareti nasıl aldınız karar verdiniz ? Bir karar vermem gerek artık , evlenmek istemiyorum ama sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.Bu konuyu başkası yazsa ayrıl diyebilirdim ama kendim için karar veremiyorum çıkmazda hissediyorum.Benım beklentilerim şımarıklık mı ?