Evlilige dogru goderken terk edilmek

Ailemin de destegi olmasa daha zorlu gecerdi cok haklisiniz bundan sonra her seyin iyi olmasi dilegiyle

İlişkiler iki kisiliktir sözünüzü cok begendim sanki ben tek yasamisim gibi bunca seyi gec olcak ama zamanla gozum bir seyleri gormeye basladi

Psikolojik destek al bence, çocukluk aşkı bu fazla abartılı yaşıyorsun. Evlenip sonra gerçek yüzünü görenler de var ne kadar şanslı olduğunun farkına var..

Ben de bi umutla bunu bekliyorum insallah gececek Allah size ailenize uzun ömürler versin tesekkur ederim yorum icin

Geçecek geçen gün YouTube de Nilgün Bodur un videosuna denk geldim söyleşi halindeydi . Çok güzel laf etti “SANA RAĞMEN GEÇECEK “

Bir gün gelir olsun diye yalvara yakara ettigimiz dua değişir ve
Iyi ki olmamış cümlesi dökülür dudaklarının arasından.
Tecrubeyle sabittir bu sözüm.
O kadar kabul olmadı diye sukrettigim duam var ki.

Her şeyin cevabı zaman da saklı ...

sizi şimdi bırakıyorsa evlenince bırakmayacağını nerden biliyorsunuz ? bence iyi bile olmuş olabilir. ailene karşı mahcup olan doğal ama belki de böylesi daha iyidir. hem kısmet böyle şeyler her sevgili evlenmiyor ki balım

Çok duygusalsin demiş. Ayrılmasını gerektiricek olaylar yasamadiniz mi hiç? Belki de sağlam sebepleri vardır?

Ailenizle bu kadar mi kopuk ve iletisimsizsiniz ki size bunlari yasatan adamla birlikte olmadiniz diye kizsinlar? Yuzlerine bakilmayacak kadar ne var bunda? Arkanizda durmayan bir aileniz mi var?

Ailenizle bu kadar mi kopuk ve iletisimsizsiniz ki size bunlari yasatan adamla birlikte olmadiniz diye kizsinlar? Yuzlerine bakilmayacak kadar ne var bunda? Arkanizda durmayan bir aileniz mi var?
Ben kendimii sucluyorum adam diye karsilarina cikardigim kisi terk etti kendimi bi isi basaramamis gibi hissettim sacma duygularmis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…