• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Evlilier bakabilir miiiiiiii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarisinkimyaci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
37
8
16
29
Hanimlsr 3 gun once supheli iliskim oldu iliskiden 3 saat sonra ella ictim bugun ve dun pembemsi akinti geldi adetim ayin 27 sinde iliski gunu dogurganlik zayifmis hamilelik ihtimalim yuzde kacdir

Hanimlsr 3 gun once supheli iliskim oldu iliskiden 3 saat sonra ella ictim bugun ve dun pembemsi akinti geldi adetim ayin 27 sinde iliski gunu dogurganlik zayifmis hamilelik ihtimalim yuzde kacdir
İlk pembemsi akıntı yerleşme kanamasını düşündürdü bana. Amaç eğer adetin günü günüyse düzenliyse yumurtlaman geçeli çok olmuştur. Hamilelik zor görünüyor.
Ama adetim şaşıyor her ay aynı değil diyorsan bi ihtimal olabilir. Ertesi gün hapı içip hamile kalan da çok bu arada. Daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Geri dönüşü yok bunun. Telafisi çok ağır.

O gün yumurtlamis olsaniz ve üstüne döllenmesi tamamlanmış olsa dahi yerleşme kanaması bu kadar erken gelmez. Ancak Ella vs yan etki olarak kanama yapabilir. Prospektusune de bakarsanız görürsünüz. Hamilelik ihtimali çok çok düşük diye düşünüyorum. Bizler tam günü gününe ilişki yasamamiza ve hiçbir sorun olmamasina rağmen hamile kalamiyoruz zaten sağlıklı bir insanın bir periyot süresince hamile kalma olasiligi her şey yolunda olsa dahi yüzde 15. Ella gibi ilaçların basari oranı da yüksek. Ek olarak adete hemen hemen bir hafta varken ilişki olmuş yani küçük bir ihtimal geç yumurtlama olmadıysa ortada dollenecek yumurta da yok. Bu durumda hamilelik olasiliginiz binde on binde bir filandir. Hiç olmaz denemez tabi ama.

O gün yumurtlamis olsaniz ve üstüne döllenmesi tamamlanmış olsa dahi yerleşme kanaması bu kadar erken gelmez. Ancak Ella vs yan etki olarak kanama yapabilir. Prospektusune de bakarsanız görürsünüz. Hamilelik ihtimali çok çok düşük diye düşünüyorum. Bizler tam günü gününe ilişki yasamamiza ve hiçbir sorun olmamasina rağmen hamile kalamiyoruz zaten sağlıklı bir insanın bir periyot süresince hamile kalma olasiligi her şey yolunda olsa dahi yüzde 15. Ella gibi ilaçların basari oranı da yüksek. Ek olarak adete hemen hemen bir hafta varken ilişki olmuş yani küçük bir ihtimal geç yumurtlama olmadıysa ortada dollenecek yumurta da yok. Bu durumda hamilelik olasiliginiz binde on binde bir filandir. Hiç olmaz denemez tabi ama.
Gebelik testini ne zaman yaparsam dogrunsonuc verir ?

Canm ella kanama yapabiliyo ilk kullanimda.ben 2 kez kullandim farkli zamanlarda.hamile kalmamam gerekiyodu kaybetme riskim vardi cunku.kullandigim gunn ertesi gunu kanamam oldu kahverengi pembe karsik bi akintiydi biraz oldukan sonra gecmisti

Gebelik testini ne zaman yaparsam dogrunsonuc verir ?
Canım aybı sıkıntıyı yaşadım bizzat ara kanamalar yapar ertesi gün hapları benim 9 gün sürdü. Ayrıca kesinlikle bir daha kullanma bu haplar dış gebelik riski yapıyor Ben de kullandıktan sonra öğrendim başka korunma yöntemleri bulun.

ben adet bitim hamile kalmışım. ama yerleşme pembemsi değil kahverengi şeklinde gelir bendede öyleydi. ve hemen gelmez 5 haftalık hamileymişim o zaman geldi bende doktora gttm hamilesn dediler :)

Benim arkadaşım bu şekilde maalesef hamile kaldı. Maalesef diyorum okula yeni başlayacak bir oğlu 5 aylık memede kızı vardı ve annesine çok düşkün kucağından düşmüyor. 3. De doğdu o da aynı diğeri gibi kucaktan inince ağlıyor. Yazık kadının psikolojisi bozuldu. Çok korumuyor yani sende hamile olabilirsin

Back