• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli veya bekar olup yaptiranlar

biraz komik olacak ama merak ettigim bi soru daha var: gögüsleriniz su an gercek gögüs gibi hareket ediyor mu yani salladiginizda veya zipladiginizda gercek gögüs gibi mi? bunu sormak belki erken daha yeni olduysaniz ve belki önceden olan gögüs dokusuyla da mi alakali ve hangi protez vs?
Bende bekarım ve sevgilim var kendimi bildim bileli göğüslerinden şikayetciydim onunla da paylaştım başta doğal görünmez diye çok diretsede ben o kadar çok üzülüyordum ki kabul etti şuan 2haftamı doldurdum kas üstü olduğu için benimki 5gün yumşamaya başladı şuan hızlı hareketettiğimde sallanıyor gösterdiğim herkeste çok doğal göründüğünü söyledi 2haftalıkkrn bu durumdaysaı bi 2aya Ne olur bilmiyorum. Yani sonuç olarak sallanıyor ve mentor yuvarlak high profil

Buna ben cevap venmezsem olmaz şu an henüz öyle sallanacak kadar yumuşak değil ama yinede sallanıyor kendi memem gibi bilmiyorum kız benim memem dümdüz dü sallanmıyordu hiç ahahaha

Ben de gerçek meme gibi yumuşak mı diye sorulduğunda düşünüyorum çünkü hiç yumuşaklığını anlayabileceğim kadar gerçek memem olmadı, direkt kemikti yani :p

biraz komik olacak ama merak ettigim bi soru daha var: gögüsleriniz su an gercek gögüs gibi hareket ediyor mu yani salladiginizda veya zipladiginizda gercek gögüs gibi mi? bunu sormak belki erken daha yeni olduysaniz ve belki önceden olan gögüs dokusuyla da mi alakali ve hangi protez vs?

Tabi ki ama sıkı bir gogus dokusu oluyor.doğal buyuk olup diri goguslu nerdeyse hiç yok zaten :D
Gayet dogal hissediliyor ben Yaptıralı 6 ay oldu.önceden de hep full desteklı giyiyordum gayet kolay kabullendm

Tabi ki ama sıkı bir gogus dokusu oluyor.doğal buyuk olup diri goguslu nerdeyse hiç yok zaten :D
Gayet dogal hissediliyor ben Yaptıralı 6 ay oldu.önceden de hep full desteklı giyiyordum gayet kolay kabullendm

dogru dogal olanlarin diri diri olmuyor :KK76: tek istedigim yatarken top gibi olduklari yerde kalmamalari yani gercek gögüs gibi biraz olsun saga ve sola yatsinlar :-) bazi resimlerde görüyorum böyle oluyor bikinili resimlerde felan ama bazilarinda dogal gögüs gibi :KK57: bu neyle alakali?

dogru dogal olanlarin diri diri olmuyor :KK76: tek istedigim yatarken top gibi olduklari yerde kalmamalari yani gercek gögüs gibi biraz olsun saga ve sola yatsinlar :-) bazi resimlerde görüyorum böyle oluyor bikinili resimlerde felan ama bazilarinda dogal gögüs gibi :KK57: bu neyle alakali?
Benim 25 gün falan oldu canım yattığımda gayet normal göğüs gibi sağ sola kayıyor top gibi durmuyor kesinlikle ve çok doğallar kas üstü olmasına rağmen yapay olacak korkusu olmasın vücuduna uygun olan büyüklükte kesinlikle yapay durmuyor

hepinize geçmiş olsun kızlar darısı bizlerin başına inş. :) şuan araştırma içindeyim ve tam olarak ne yaptırmak istediğime kara vermiş deilim.. foto olan arkadaşlar izleme alır mısınz beni fikir edinmem için ,, yada özelden fotolarınızı göndere bilir misiniz özellikle iz olayı en az bellii olan hangisi onu çok merak ediyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim

bende evliyim ,eşim benım isteklerime cok önem veren bir insan zaten.. bu yüzden sıkıntı olmadı.. hayalım dıyınce buna engel bişey olmadığını soyledı medem üzülüyorsun .. ve sonrası bende bu ameliyatı oldum.. benım mutlu olduğumu görünce o da mutlu oluyor ;) bu arada 4 yıllık evlıyım keşke bu cesaretım ılk yıl olsaymışta söyleseymişim :)

bende evliyim ,eşim benım isteklerime cok önem veren bir insan zaten.. bu yüzden sıkıntı olmadı.. hayalım dıyınce buna engel bişey olmadığını soyledı medem üzülüyorsun .. ve sonrası bende bu ameliyatı oldum.. benım mutlu olduğumu görünce o da mutlu oluyor :KK66: bu arada 4 yıllık evlıyım keşke bu cesaretım ılk yıl olsaymışta söyleseymişim :)
bende erkek arkadasimla konustum bu konuyu ve o da benim arkamda duruyor :) bu konuyu actigimda cok karasizdim ama simdi eminim ve kim ne derse desin yapmak istiyorum :)

bende evliyim ,eşim benım isteklerime cok önem veren bir insan zaten.. bu yüzden sıkıntı olmadı.. hayalım dıyınce buna engel bişey olmadığını soyledı medem üzülüyorsun .. ve sonrası bende bu ameliyatı oldum.. benım mutlu olduğumu görünce o da mutlu oluyor :KK66: bu arada 4 yıllık evlıyım keşke bu cesaretım ılk yıl olsaymışta söyleseymişim :)
su cesaretinden birazcik da bana yolla canım

cnm valla ben okdar cok istedim ki bu amelıayatı gözüm bişeyi görmedi tabıkı benımde korkularım oldu herkeste olduğu gıbı bıçak altı sonuçta ama anestezı fılan ama bende pat diye böbrek taşı çıkmıştı ve zorunlu amelıyat oldum ve meme amelıaytıma cok az kala olmuştu hatta meme amelıaytım ertelendı onda yedım narkozu o kadar canım acıyordukı hergun ağrılardan artık şu taşı alsınlar dıye hıc gözüm görmedı oldu bitti ee hal böyle olunca bunuda hıc takmadım korkulacak bişey yok hem bır suru tahlıl yapılıyor bıde asnestezı doktoru başında oluyor meme amelıaytı kan kaybedilecek bi amelıaytta degıl benım hatta kanım düşün çıkmıştı anestzı doktoru sınırda demıştı ama bu sorun degıl dedı kan kaybedılen bı amelıayt degıl dedi .. allaha şükür sorunsuz atlattım bu amelıyatı da şimdi mutluyum iyi ki de olmuşum ;)

o kadr güzel özetlemissinki aynı ben suanki :) benim de korkularım var tabi ama ilk isim esimi ikna etmek tabiki. ondan sonra korkularımı esimede ortak etmek olack :) aslında dedeğin gibi sonuçta hersey doktor kontrolünde ama insan yinede tırsıyor bıraz o soğuk ameliyat odasını düsündükçe :) ama insallah ameliyat sonucunu düsündükçe korkularımız azalıyor tabi herseye değer çünkü bunun için :)

o kadr güzel özetlemissinki aynı ben suanki :) benim de korkularım var tabi ama ilk isim esimi ikna etmek tabiki. ondan sonra korkularımı esimede ortak etmek olack :) aslında dedeğin gibi sonuçta hersey doktor kontrolünde ama insan yinede tırsıyor bıraz o soğuk ameliyat odasını düsündükçe :) ama insallah ameliyat sonucunu düsündükçe korkularımız azalıyor tabi herseye değer çünkü bunun için :)

eşine bu konuda ne kadar cok istedıgını ve üzüldüğünü iyi anlatmalısın cnm, o soğuk amelıyat yerıne gıdınce küt diye bayılıyorsun zaten bı bakmışsın yataktasın.pskoljık olarak bu seni cok rahatsız edıyorsa neden olmasın ki bu hayatta bi tek ölüme care yok klasık ama doğru..seni senden başka kim se anlamaz bu konuda aynı durumda olanlar hariç ! umarım eşinde seni anlayacaktır eşin desteği cok önemli çünki amelıayt sonrası da onun destegı ve yardımına ıhtıyacın olcaktır..;)

eşine bu konuda ne kadar cok istedıgını ve üzüldüğünü iyi anlatmalısın cnm, o soğuk amelıyat yerıne gıdınce küt diye bayılıyorsun zaten bı bakmışsın yataktasın.pskoljık olarak bu seni cok rahatsız edıyorsa neden olmasın ki bu hayatta bi tek ölüme care yok klasık ama doğru..seni senden başka kim se anlamaz bu konuda aynı durumda olanlar hariç ! umarım eşinde seni anlayacaktır eşin desteği cok önemli çünki amelıayt sonrası da onun destegı ve yardımına ıhtıyacın olcaktır..:KK66:
kaseinlikle haklısın canım onun içinde yerini yapmayı basladım bakalım insallh kısa sürede sonuç alırım :)

canim ben de ameliyat esnasindan degil de sonrasinda yasanacak agridan korkuyorum.ilk kez ameliyar olacaksan tedirgin olman normal ama korkma.ben 2 kez ameliyat oldum.biri burun estetigiydi.digeri de ayak parmagimdan.narkoz sonrasi hic sorun yasamadim...simdi de sirada diklestirme ve sikikon var.hakkimizda hayirliisi olsun

eşine bu konuda ne kadar cok istedıgını ve üzüldüğünü iyi anlatmalısın cnm, o soğuk amelıyat yerıne gıdınce küt diye bayılıyorsun zaten bı bakmışsın yataktasın.pskoljık olarak bu seni cok rahatsız edıyorsa neden olmasın ki bu hayatta bi tek ölüme care yok klasık ama doğru..seni senden başka kim se anlamaz bu konuda aynı durumda olanlar hariç ! umarım eşinde seni anlayacaktır eşin desteği cok önemli çünki amelıayt sonrası da onun destegı ve yardımına ıhtıyacın olcaktır..:KK66:
kaseinlikle haklısın canım onun içinde yerini yapmayı basladım bakalım insallh kısa sürede sonuç alırım :)
inş mutlu haberlerını bekliyoruz :KK66:
insallahhh canımmmm :) tsk ederimmmm

canim ben de ameliyat esnasindan degil de sonrasinda yasanacak agridan korkuyorum.ilk kez ameliyar olacaksan tedirgin olman normal ama korkma.ben 2 kez ameliyat oldum.biri burun estetigiydi.digeri de ayak parmagimdan.narkoz sonrasi hic sorun yasamadim...simdi de sirada diklestirme ve sikikon var.hakkimizda hayirliisi olsun
ilk defa olcam canım onun için tırsıyorm ama kararlıyım yaptırcam ne olursa olsun :) insallh güzelliklere kavusuruz biran önce :)

Back