Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizinle aynı durumu yaşamış olan bi Camdaki Kız romanında gördüm yani düşman başına vermesin evli bir adamla birlikte olmak piyasada erkek mi kalmadı ayol?
Psikolojik bir problemim olabilir mi? Çünkü bu konuyu psikolog ile görüşmeye çekiniyorum biraz . Doğal olarak yani. Yanlış olduğunun farkında olduğum için. Neden engel olamıyorum.
Üniversitelerde tez/ödev/proje vb. teslim tarihleri mi yaklaşıyor ? Bir siteye içerik mi üretiyorsunuz; kendinizce toplumun tepkilerini mi ölçüyorsunuz?