- Konu Sahibi Humeyra000
-
Özel bir kadin doğumcuya git en kaliteli fitilleri yazicaktir.2 kullanimlik olan en garanti geçiren.fiyati pahali istersen kendin al.bir gece tak 2 gece sonra bir daha tak geciriyor.benimde vardi bu sayede geçti.geçer geçmezde hamile kaldimEvli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Bende hep acaba esimden mi diye dusunmustum ki esim sabah aksam yikanan tertemiz biri...hic alakasi olmadigi soyledi doktor...iliski sirasinda ki vajina kurulugu tahris oluyor ve enfeksiyon yaratiyor..enfeksiyondan kurtulunca hemen kayganlastirici jel kullanmaya baslayin...
Kayganlaştırıcı yerine ön sevişmeyi eşler arası cinsel etkileşimi arttırıp kuruluğu gidermek daha doğrudan bir yol değil miYeni evlilik iltihaplari esten kaynaklanmiyor...vajina kurulugu idrarda yanma kan sanci yapiyor..kac doktora gittim hepsinin tek onerdigi kayganlastirici kullanmaz gerekli.....
aklıma geleni yazmışsınız. eşlerinize sabırlı olmalarını söyleseniz, tam hazır olmadan cinsel birleşme olmasa ne kayganlaştırıcıya gerek kalır ne başka birşeye.Kayganlaştırıcı yerine ön sevişmeyi eşler arası cinsel etkileşimi arttırıp kuruluğu gidermek daha doğrudan bir yol değil mi
Yeni evlendiğimde bende mantar oldu.Doktor örnek alıp tahlil yaptırdı.Devlete gittiyseniz bide özele gidin iyi bi doktor bulun.Evli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Evet oyle ama ne kadar uzunda tutsak hep kuruluk var bende hep tahris oluyor o yuzden artik onu deniyoruz kullanmazdak 3 gun sonra idrarda yine yanma kan sanci hepsi başlıyor...d doktor once yeni mi evlendiniz dedi evet diyince vajina kurulduğundan dedi idrar yolu iltihabi...once inanmadim ne alaka dedim baska doktora gidince oda aynisini soyleyince inandim...malesf ciddi anlamda kuruluk yaşıyorumKayganlaştırıcı yerine ön sevişmeyi eşler arası cinsel etkileşimi arttırıp kuruluğu gidermek daha doğrudan bir yol değil mi
Sizinki bir zorunlulukmuş ama bence kayganlaştırıcı önerilen yeni evli kadınların büyük çoğunluğu hazır olmadan ilişkiye girdikleri için kuruluk sorunu yaşıyorEvet oyle ama ne kadar uzunda tutsak hep kuruluk var bende hep tahris oluyor o yuzden artik onu deniyoruz kullanmazdak 3 gun sonra idrarda yine yanma kan sanci hepsi başlıyor...d doktor once yeni mi evlendiniz dedi evet diyince vajina kurulduğundan dedi idrar yolu iltihabi...once inanmadim ne alaka dedim baska doktora gidince oda aynisini soyleyince inandim...malesf ciddi anlamda kuruluk yaşıyorum
Idrar yolu enfeksiyonu hamilelige engel degil birincisi bn suan hamileyim ve gecenlerde acillik oldum bu enfeksiyon yuzunden iliski sirasinda da yanman varsa doktorun versigi ilaclari aksatmadan kullanman lazim cunku atamiyorsun kolayca ve hic bir cozumu yok sogan maydonoz falan hikaye cok su tuketip devamli lavaboya gitmen lazim temiz bir tuvalete otururken de oturmadan once pecete at oyle kullan lavaboyu disarda hic kullanma derim bn herkesin girdigi yerde girme kimyasallar da tetikliyor yasadigim icin biliyorumEvli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?