Evli olanlar bi bakın lütfen

ilk zamanlar boyle sıkıntılar olmasi cok normal ilişki sırasında agri ve icinde yara varmiş givi bir his oluşabiliyor. bende ilk 8 ay boyle oldu sonra hamile kaldim ve dogumdan sonra gecdi. seninde duzene girecekdir.

Bu arada söylemeyi unuttum bu durumda hamile kalmayı düşünme . Yengem hamile iken enfeksiyon oldu ve düşük yaptı .

Evli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Özel bir kadin doğumcuya git en kaliteli fitilleri yazicaktir.2 kullanimlik olan en garanti geçiren.fiyati pahali istersen kendin al.bir gece tak 2 gece sonra bir daha tak geciriyor.benimde vardi bu sayede geçti.geçer geçmezde hamile kaldim

Bende hep acaba esimden mi diye dusunmustum ki esim sabah aksam yikanan tertemiz biri...hic alakasi olmadigi soyledi doktor...iliski sirasinda ki vajina kurulugu tahris oluyor ve enfeksiyon yaratiyor..enfeksiyondan kurtulunca hemen kayganlastirici jel kullanmaya baslayin...

kayganlaştırı kesin kullan. ayrıca vajinaın içerisinde çok güçlü kaslar vardır. ilişki sırasında endişe veya acı duyucam korkusundan bu kasları kasıyorsanız acı çekmeye devam edersiniz. kendinizi gevşek bırakın.

Kadın idrar yolu iltihabıymış diyor, hala mantar diyenler, eşin de tedavi olmalı diyenler de ne kadar ilginç yahu.. :KK48:

İdrar yolu iltihabı daha önce başlamış olabilir ama yeni ilişki yaşadığınız için ağrı ortaya çıkmış olabilir.
Küçük kız çocuklarında bile olabiliyor..

Ben hamileyken doktor antibiyotik ve suya katılıp eritilen bir ilaç verdi.
Eğer dikkat edilmezse düşüğe veya erken doğuma sebep olabiliyor.

Ve hiç tamamen geçtiğini duymadım. En ufak şeyde nüksediyor. Nitekim benim de hamilelikte tamamen bitmemişti zaten.
Şimdi de var yine kontrole gitmem lazım mesela.. :KK51:

Hepinize teşekkür ederim bıktım artık cidden. Bir hafta maydanoz deneyip düzelme olmazsa özele gideceğim. Bunun için üroloji bölümüne mi gitmem gerekiyor acaba

Yeni evlilik iltihaplari esten kaynaklanmiyor...vajina kurulugu idrarda yanma kan sanci yapiyor..kac doktora gittim hepsinin tek onerdigi kayganlastirici kullanmaz gerekli.....
Kayganlaştırıcı yerine ön sevişmeyi eşler arası cinsel etkileşimi arttırıp kuruluğu gidermek daha doğrudan bir yol değil mi

Kayganlaştırıcı yerine ön sevişmeyi eşler arası cinsel etkileşimi arttırıp kuruluğu gidermek daha doğrudan bir yol değil mi
aklıma geleni yazmışsınız. eşlerinize sabırlı olmalarını söyleseniz, tam hazır olmadan cinsel birleşme olmasa ne kayganlaştırıcıya gerek kalır ne başka birşeye.

Evli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Yeni evlendiğimde bende mantar oldu.Doktor örnek alıp tahlil yaptırdı.Devlete gittiyseniz bide özele gidin iyi bi doktor bulun.

Evet oyle ama ne kadar uzunda tutsak hep kuruluk var bende hep tahris oluyor o yuzden artik onu deniyoruz kullanmazdak 3 gun sonra idrarda yine yanma kan sanci hepsi başlıyor...d doktor once yeni mi evlendiniz dedi evet diyince vajina kurulduğundan dedi idrar yolu iltihabi...once inanmadim ne alaka dedim baska doktora gidince oda aynisini soyleyince inandim...malesf ciddi anlamda kuruluk yaşıyorum

Evet oyle ama ne kadar uzunda tutsak hep kuruluk var bende hep tahris oluyor o yuzden artik onu deniyoruz kullanmazdak 3 gun sonra idrarda yine yanma kan sanci hepsi başlıyor...d doktor once yeni mi evlendiniz dedi evet diyince vajina kurulduğundan dedi idrar yolu iltihabi...once inanmadim ne alaka dedim baska doktora gidince oda aynisini soyleyince inandim...malesf ciddi anlamda kuruluk yaşıyorum
Sizinki bir zorunlulukmuş ama bence kayganlaştırıcı önerilen yeni evli kadınların büyük çoğunluğu hazır olmadan ilişkiye girdikleri için kuruluk sorunu yaşıyor

Rahim tersliği olabilir, ağrı yaptığını okumuştum. Doktorlar ultrasonda görse bile bunu söylemeye değer görmüyorlar çünkü normal rahimden farkı yok. Yine de ağrıya sebep olabiliyormuş bazı kişilerde..

I
Idrar yolu enfeksiyonu hamilelige engel degil birincisi bn suan hamileyim ve gecenlerde acillik oldum bu enfeksiyon yuzunden iliski sirasinda da yanman varsa doktorun versigi ilaclari aksatmadan kullanman lazim cunku atamiyorsun kolayca ve hic bir cozumu yok sogan maydonoz falan hikaye cok su tuketip devamli lavaboya gitmen lazim temiz bir tuvalete otururken de oturmadan once pecete at oyle kullan lavaboyu disarda hic kullanma derim bn herkesin girdigi yerde girme kimyasallar da tetikliyor yasadigim icin biliyorum

Çok geçmiş olsun. İlk zamanlarda oluyor maalesef. Maydanoz soğan kürünü tamamla muhakkak. Bol su iç. Birde özel bölgeni temizlerken sirkeli su kullan. Bebek düşünüyorsanız geçince hamilelik ihtimali daha yüksek oluyor bileğin olsun. Birde eşin de en az senin kadar titiz olmalı.

Back