- 10 Mart 2018
- 238
- 218
- 103
- 30
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Evli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Belki kurulukta olabilir canim.Kayganlaştırıcida kullanınEvli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
bol su-pamuklu camasir sart. banyo sonrası iyi kurulama, nem de mantara sebebiyet veriyor. eslerin de ilaç alması gerekiyor. mantarsa bulasici cunku.Evli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Evli bayanlar bi bakabilir mi. Bi sıkıntım var. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burda daha çabuk cevap geliyor. Ben 3,5 aylık evliyim. Evliliğimden beri afedersiniz ama hep sancı çektim ilişki sırasında. Defalarca kadın doğuma gittim ultrasonla vajinal muayeneyle filan herşeyde temiz çıktı. Ama sancım da geçmedi. Yeni evlisin olur böyle şeyler dedi yolladı doktorlar. Sonra geçen ay sırtlarıma doğru kuvvetli ağrı başlayınca dahiliyeye gittim ve ağır idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendim. Tahminimce ilişki sırasında ağrıya da bu sebep oluyor. Antibiyotikler kullandım düzeldi sandım ama sancım geçmedi ve 2 gündür tekrar yanma ve kaşıntı var. Nasıl kurtulabilirim enfeksiyondan. Ve idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmidir. Doktoorlara gitmekten sıkıldım artık evde neler yapabilirim. Maydanoz soğan filan kaynatıp içiyorum. Temizliğimede zaten hep özen gösteren birisiyim
Sacma.ben bekarkende olmustumidrar yolları iltihabına ve bunun yol actıgı durumlara sadece nikah imzası atanlar yakalanıyor ogrenmis olduk
Evet bende sadece yeni evlilerden duydum biz bekarlardan hiç duymadımidrar yolları iltihabına ve bunun yol actıgı durumlara sadece nikah imzası atanlar yakalanıyor ogrenmis olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?