- 23 Kasım 2012
- 184
- 87
- 98
- Konu Sahibi 80pamukprenses80
-
daha önceki yoruma katılmıyorum
ilişkiniz ancak sen onu takmazsan düzelecek
okulunu bitir
işine başla, baktın olmuyor çocuk olmadan ayrıl
anne baban asıl sen okulu böyle kıymet bilmez bi adam için bırakırsan üzülürler
sonra da diyecek e madem evdesin bi de çocuğumuz olsun, sen de bi daha çalışmazsın o saatten sonra, iyice zorlaşır çünkü işler
koca çok
ama sen bi tanesin
kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez
annene de aç konuyu
gerçekten böyle mi düşünüyorsun... mücadele mi etmeliyim.. sanki su an annem gibi gördum sızı cunku dedgım gıbı kımseye acmadım bu konuyu sız bana çok sıcak geldınız ve evet eşimi hem çok seviyor hemde ondan nefret edıyorum.... bır de söyle bır sorum olacak sıze ve tum arkadaslara bu süreçte yatağımı ayırmalı mıyım yani ayrı bir odada mı yatmalıyım????
size gerçekten teşekkür ederim inşallah problemlerimiz hallolur burda mutlulukla sızınle paylaşırım... bizde söyle bir ata sözü vardır'' yastık değişmeyle baht değişmez'' diye... nitekim bu çogunlukla doğrudur da RABBİM inşallah benim yar ve yardımcım olur.. tekrar tekrar allah senden razı olsun .. benım gece gece içimi rahatlattın..ama eşime karşı artık daha metanetli olmaya çaalışacagım onsuzluğğa da dayanamıyorum onunla da olmuyor... her sey guzelken bırden dunya tersıne dönebılıyor .yalnız ben okulu bırak demedim, okulu evliliğin yoluna girene kadar, 1 sene mesela, dondursan iyi olur dedim... halada aynı düşüncedeyim çünkü evliliğin yükünü çeken çoğunlukla kadındır, hem okula gitmek hemde evli olmak çok zor bu yüzden bu fikri vermiştim..
eşini takmamak olur mu hiç, aradaki sorun bu şekilde çözülür mü? iki inatçı keçi gibi olur o zaman sonları Allah korusun.. evlilikte eşler birbirini alttan almalı idare etmeli, bazen alttan alan kadın bazende erkek olur, inatlaşmayla, takmamakla olmaz ki.. üstelik daha yeni evliler, hata yapmaları normal, rollerine alışmaya çalışıyorlar, en ufacık hatada boşanmak olmaz, üstelik ben boşanmalarını gerektirecek bir sorun göremedim.. önce bir konuşsunlar, hatalarını telafi etmeye çalışsınlar, biraz daha zaman geçsin hem pamukprenseste eşini sevdiğini, kaybetmek istemediğini yazmış, bizden sorununu çözmek için yardım istiyor, boşanmak için değil
eşimi tekrar kazanmak istiyorum ...yani onun hatalarını anlamasını istiyorum bana ilgili ve sevgi ile yaklaşmasını istiyorum ama bu ona çok uzak gibi ...küstüğümüz zamanlar sanki iki yabancı gibiyiz...
yazdıkların inan ki çok hoşuma gitti sen akıllı bir kadınsın bence tebrık edıyorum senı .. senin gibi olmak isterim inan ki söyledğin lafları ben bin yıl düşünsem aklıma gelmez... senin gibi akıllı kadınlar erkege ıstedıgını yaptırr ıstemedıgını de ama sozlerın çok hosuma gitti .. darısı bana inşallah...pamukprenses daha yolun çok çok başındasın
evliliğin ilk zamanı cicim ayı diyen halt etmiş aslında
iki tane ayrı ayrı karakter ve yetiştirilme farklılığı var
iki tarafta birbirine kendi alışkanlıklarını kendi istediklerini yaptırma çabasına giriyorlar
belki eşin belki sen evine adapte olamadın
hem okuyup hem ev hanımlığı yapmak zordur
annenin evinde böyle bir problemin yokken şimdi oldu galiba
ama sorumlulukların var belki eşin hiç bir zaman mutfağa girip bişiler yapmamıştır hem annesi babasına hizmet ettiği için öyle gördü
sen dediğinde yadırgadı olabilir
ama zamanla aşılacak şeyler için boşanma kelimesini heleki evliliğin ilk zamanlarında ağzına hiç alma derim ben
heleki yatak ayırma hiç hoş değil
ne olursa olsun kavgalıda olsanız o yatakta birlikte yatın ve kural haline getirin
her küstüğünüzde yatak ayrılırsa hiç bi araya gelemezsiniz
birlikte yatın sabah bişi olmamış gibi davranır eşin
3 senelik evliyim ve yerine oturmayan çok şey var ama oturan o kadar çok şeyler varki
bu durum senin elinde tatlı dil yılanı deliğinden çıkartıyor emin ol.
eşinden bişi isterken rica etsen senin elinin lezzeti başka oluyo hadi canım bi ayran yap
veya yemek yapamadım çok yoruldum sınavlarımda biliyosun gel birlikte hazırlayalım sohbette ederiz hem
inan rica etsen gözlerine baksan azcıkta gaz versen tamamdır olay
ben eşime öyle yapıyorum
akşama kadar çalışıyorum yoruluyorum
yemeklerimi geceden yaparım ama o gün yemek yoksa hadi kocacan iş ikimizin kalkalım güzelce bi yemek hazırlayalım senin elinden de bi çay içerim hee =))hemde
işimle ilgili konuşuruz yok mok derse cevabım hazır hemen isyankar ergene dönerim =))televizyon olasım geliyo benimle ilgilenmen için alt tarafı kocam yanımda olsun bende yemek hazırlayım istedim ne varki derim (azcık duygu sömürüsü)hopp hemen hadi karıcan yapalım der. (hitaplarımız bu yönde =))
bunalman normal alışma sürecindesin kafana takma eşin olmadığında derslerine çalış o geldiğinde
hem kafan dagılssın hemde sohbet edin
ailene bişi anlatma şimdi sen anlattın onlar huzursuz olurlar
sen iki gün sonra iyi olunca onlar sürekli problemlisin zanneder.
eşinle birşeyler yapmak azda olsa senin elinde
ben tavla pişti okey vs vs birsürü oyunda artık rekor kırcam ki evlenmeden önce elim ne ıstakaya ne de tavla puluna değdi
sırf vakit geçirmek için ortak paylaşım için 2 tane 2000 lik puzzle çerçevem bile var :))
birazcık yapıcı ve fedakarlık biz kadınlar istediklerimizi yapar istediklerimizi yaptırırız sabır gerek =))
nice mutlu seneleriniz olsun birlkte =)) amin...
ebn daha okuyorum üniv. de çocuk yok ah bır ekonomık özgurlugumu elıme alsam ceker gıderım. ama su an ayrılırsam aılem cok uzulur onları uzmek ıstemıyorum okulum bıtmesıne bır yıl var.. kafam allak bullak yanı...
mesela bana hep gıdıyor... zoruna gıdıyor bana hızmet etmez yemek yapmak... hep bana iş yaptırmak ıstoyorsun dıyor... okulum sınavlarım oldugu ıcın ondan ufak tefek yardımlar ıstıyorum mesela ayran yap sofraya yardım et gıbı yapar ama burnumdan getrr sen hep bana ıs yaptırmak ıstıyorsun dıyor ama evlenmeden once bana demıstı kı ben yemek yaptırmak ıstesem aşçı tutarım.temızlık ıstesem hızmetcı tutarım dedı...yanı bn senı uzmem kırmam dedı ama sımdı oyle degıl bır de bana her kavgada sana rahat batıyor ,dayak yesen boyle yapmazsın dıyor.. çok üzülüyorum ben bır evın bır kzıyım el bebek gul bebek buyudum aıleme sımdı soylesem annem eşimle çok kötu olur ama ben onlar uzulmesın dıye soylemıyorum.. fakat kendı basıma da ısın ıcınden çıkamıyorum bana yardım edın lutfen...
canım bende 4 yıllık evliyim ama bizde siz gibiyiz
sürekli gel gitler yaşıyorum.ama sabrediyorum,elimden geldiğince de sabredicem.
şu an senin yapman gereken eşini sınavların bitinceye kadar askıya al.sınavların bitince zaten 3 ay tatil.
hem eşine hem kendine hem evine vakit ayırabileceksin.bu üç ay zarfında evliliğin için elinden geleni yap tadını çıkar.
kendine bu süreyi ver lütfen sonra gel tekrar burada geldiğin noktayı paylaş yeniden mukayese edelim.
hadi tatlım git bir duş al ardından bir kahve iç ve yarınki sınavına hazırlan lütfen sınavına gir.
istersen derse başlamadan önce seni güldürecek bir şey yap.
ben son zamanlarda eşimle kavga edince kk da eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topic var
onu okuyorum bi kaç sayfa gülmekten gözümden yaş geliyor sonra işime gücüme bakabiliyorum :)
yazdıkların inan ki çok hoşuma gitti sen akıllı bir kadınsın bence tebrık edıyorum senı .. senin gibi olmak isterim inan ki söyledğin lafları ben bin yıl düşünsem aklıma gelmez... senin gibi akıllı kadınlar erkege ıstedıgını yaptırr ıstemedıgını de ama sozlerın çok hosuma gitti .. darısı bana inşallah...
teşekkür ederım destegın içi çok sağol sınavıma girdim bugun şimdi de yarınkine çalışacağım merak etme çok ıyı gectı sınavım hocada sagolsun hemen okumuş kagtları sınıfın en ıyı notları arasında aldığım not ..Allah sen ve sen gibi hiçbir çıkarı olmadan ınsanlara destek veren kardeslerımızden razı olsun inşallah =)))))))canım bende 4 yıllık evliyim ama bizde siz gibiyiz
sürekli gel gitler yaşıyorum.ama sabrediyorum,elimden geldiğince de sabredicem.
şu an senin yapman gereken eşini sınavların bitinceye kadar askıya al.sınavların bitince zaten 3 ay tatil.
hem eşine hem kendine hem evine vakit ayırabileceksin.bu üç ay zarfında evliliğin için elinden geleni yap tadını çıkar.
kendine bu süreyi ver lütfen sonra gel tekrar burada geldiğin noktayı paylaş yeniden mukayese edelim.
hadi tatlım git bir duş al ardından bir kahve iç ve yarınki sınavına hazırlan lütfen sınavına gir.
istersen derse başlamadan önce seni güldürecek bir şey yap.
ben son zamanlarda eşimle kavga edince kk da eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topic var
onu okuyorum bi kaç sayfa gülmekten gözümden yaş geliyor sonra işime gücüme bakabiliyorum :)
canım destegın için teşekkür edrım yazdıkların çok hoş ve gerçek seyler... hoşuma gıttı anneın yaptığı da =)))zaman sana neler neler yaptıracak bi bilsen :)
aynısını diyordum çevremdekilere sen nasıl idare ediyorsun sen nasıl yapıyorsun diye
onlarda sen eşini tanıdıkça ne tarafa oynayacağını iyi bilirsin dediler
öylede çözüyosun eşini
neye kızacak ne dersem ne tepki verecek ne söyleyecek ne yapacak...
ona göre hareket ediyorsun olay bu erkekler aslında eşlerine hiç kıyamazlar ( bu benim görüşüm )
sadece nabız = ona göre şerbet. =))
zeki yada akıllı olmakla ilgisi sadece şu karşındakini net tanımak =)
bi örnek daha vereyim sana.
erkek kardeşim ilköğretim 3. sınıfta
annem kardeşime hep yavrum kuzum yakışıklı oğlum canım diye hitap eder.
annem kardeşime ismiyle hitap ettiğinde
anne bana oğlum canım kuzum der misin der
daha 3. sınıfta ama tatlı söz istiyor
söylemediğinde hırçınlaşıyo küçük zıpırcık
annemin dediği şeyde şu demekki canım kuzum aşkım canım cicim hoşlarına gidiyor
ben oğluma çokça diyimde ilerde kızlar dediğinde önemsemesin der =))
onunki geleceğe yatırım tek oğlan olunca
şaka maka bi yana biz kadınlar aşamayacağımız dağın eteğinde kolay kolay yatmayız
bi yola girdik ve düzeltene kadar uğraşıcaz sorumluluk sadece
üzme sen tatlı canını herşeye de kafana takma mutsuz hiç olmayın
kavgayı uzatmayın konu değiştir espiri yap el şakası yap bişiler bul mutsuzluğu defet gönder
olumsuzluk sezdiğin an ortamı değiştir.
bişi seni üzdüğü bırak o işi düşünceyi motive olmana ne gerekiyorsa eşinin yanına git öp sarıl temiz hava al
olumsuzluk bulutlarını gönder ben o bulutları patlatmaktan büyük keyif alıyorum =))
bu arada sınavlarında rabbim yanında olsun ve başarılı ol ...
canım destegın için teşekkür edrım yazdıkların çok hoş ve gerçek seyler... hoşuma gıttı anneın yaptığı da =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?