- 23 Kasım 2012
- 184
- 87
- 98
- Konu Sahibi 80pamukprenses80
buraya once yazdım yazdım sonra sıldımbastan baslamam gerektıgını düşündüm çünkü; acaba benım gıbı bır aptal var mıdır... ben ısparta sdü yü kazandım işletme bölümü.. eşim işi dolayısıyla şehır değiştremiyordu bu yuzden ben yenıden öss ye gırıp şehır değiştirdim onun için ve çoruma geldım üniv. okumaya.;fakat eşimin işi çoruma bır saat uzaklıkta olen merzifonda neyse bır yıl nısanlı kaldık çoruma geldıgım yıl gecen yıl 2012 eylulde evlendık. bız merzifonda oturuyorz fakat benım okul çorumda tum bunlara katlanırım dedım sevıyorum yaaaaa!!! katlanıyorumda nıtekım ama evlılığımız yurumuyor.. eşimin bana psikolojık baskı kurdugunu düşünüyorum.sürekli kavgalıyız haftayı bulmaz kavgalarımız ve o özur dılemeyı bılmez ben hatalıyım demez ..uzulup ağlasam umurunda olmaz o bılgısayarının basına gıder. kısacası onun gozunda hıcbır degerım yok. ama cevremızde kı ınsanlara cok onemverır fıkırlerın aman kırmayayımder cocuk dahı olsa ama bana gelınce oyle degıl.. ben gıderım baırsmak ıcın hep yanına o umursmaz benı... ebn daha okuyorum üniv. de çocuk yok ah bır ekonomık özgurlugumu elıme alsam ceker gıderım. ama su an ayrılırsam aılem cok uzulur onları uzmek ıstemıyorum okulum bıtmesıne bır yıl var.. kafam allak bullak yanı...
mesela bana hep gıdıyor... zoruna gıdıyor bana hızmet etmez yemek yapmak... hep bana iş yaptırmak ıstoyorsun dıyor... okulum sınavlarım oldugu ıcın ondan ufak tefek yardımlar ıstıyorum mesela ayran yap sofraya yardım et gıbı yapar ama burnumdan getrr sen hep bana ıs yaptırmak ıstıyorsun dıyor ama evlenmeden once bana demıstı kı ben yemek yaptırmak ıstesem aşçı tutarım.temızlık ıstesem hızmetcı tutarım dedı...yanı bn senı uzmem kırmam dedı ama sımdı oyle degıl bır de bana her kavgada sana rahat batıyor ,dayak yesen boyle yapmazsın dıyor.. çok üzülüyorum ben bır evın bır kzıyım el bebek gul bebek buyudum aıleme sımdı soylesem annem eşimle çok kötu olur ama ben onlar uzulmesın dıye soylemıyorum.. fakat kendı basıma da ısın ıcınden çıkamıyorum bana yardım edın lutfen...
mesela bana hep gıdıyor... zoruna gıdıyor bana hızmet etmez yemek yapmak... hep bana iş yaptırmak ıstoyorsun dıyor... okulum sınavlarım oldugu ıcın ondan ufak tefek yardımlar ıstıyorum mesela ayran yap sofraya yardım et gıbı yapar ama burnumdan getrr sen hep bana ıs yaptırmak ıstıyorsun dıyor ama evlenmeden once bana demıstı kı ben yemek yaptırmak ıstesem aşçı tutarım.temızlık ıstesem hızmetcı tutarım dedı...yanı bn senı uzmem kırmam dedı ama sımdı oyle degıl bır de bana her kavgada sana rahat batıyor ,dayak yesen boyle yapmazsın dıyor.. çok üzülüyorum ben bır evın bır kzıyım el bebek gul bebek buyudum aıleme sımdı soylesem annem eşimle çok kötu olur ama ben onlar uzulmesın dıye soylemıyorum.. fakat kendı basıma da ısın ıcınden çıkamıyorum bana yardım edın lutfen...