- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi cokbilindik
-
Var tabi olmaz mi? Hatta belki konusahibinin eski sevgilisinin esi de boyle yapmistir olabilir. Ama bu olay cok garip. Insanin aklina direkt bu geliyor ki sadece ben de degil baskalari da dusunmus.Biriyle evlenmek için yatağa giren var mı var bu yüzden ona cevap yazdım ben de ama divanenin açtığı konular bana da garip geldi.Önce ispat etme çabası sonra kabulleniş falan..
Canım zaten sen değilsen belli olur.Ama o kişi her kimse bir gariplik var.Kız gelip konumu ne hale getirdi vay be herkesten destek alirken ve bunlar bana yardımcı oluyorken saçma sapan birinin yaşadıklarından suclanmaya yada degisik ithamlara maruz kalıyorum
Var tabi olmaz mi? Hatta belki konusahibinin eski sevgilisinin esi de boyle yapmistir olabilir. Ama bu olay cok garip. Insanin aklina direkt bu geliyor ki sadece ben de degil baskalari da dusunmus.
Bu konu gercek mi degil mi bilemem ama bunu yapip afami evlilige mecbur eden tipler cidden var.bir suru erkek uckurunun kurbani olmustur..bu oyunlar her zaman yapilmistir ve yapilcaktir...tarih boyunca kadinin elindeki bir koz olmustur bu ..Biriyle evlenmek için yatağa giren var mı var bu yüzden ona cevap yazdım ben de ama divanenin açtığı konular bana da garip geldi.Önce ispat etme çabası sonra kabulleniş falan..
Ama esinedelidivane cok bilindige cok yaraliyici seyler soyledi..kendi kendine niye hakaret etsin ki..Breakingbadd in devamı pam de beaufort olayından sonra bazen ortaya cikarilamadigini anladım. B
Neyse neyin ne oldugu yetkililer tarafından anlasilir diye düşünüyorumAma esinedelidivane cok bilindige cok yaraliyici seyler soyledi..kendi kendine niye hakaret etsin ki..
bence arkadaşı bu kadar suçlamayın çünkü evlendiği kız adamın başka birini sevdiğini hatta nişanlıyken aradığını bile bile evlenmiş. evlenmek için kudurmuş adeta. uzaklaşır dikkat eder bu kadar üstüne gitmenize gerek yoktu sevgili dejavu_one
birincisi evet yanımda annesi veyengem teldekonustu öyle duydum sarhos oldugunu...
ikincisi telefonumdan yengem annesini caldırdı benim ismimi gördüğü halde telefonu eski sevgilim aradı eşi hamile diye ssanırım hep ailesindeler ...
üçüncüsü annem babam bosandı ancak babamın baska karısı vardı onunla da ayrılınca tek kaldı işini yapan kimse yoktu ev pislikten kurtlanmıstı o derecee...
evet eski sevgilime asık oldugumöu söylüyorum ancak bunun kimsenin bilmesini istemiyorum sanki birsey yokmus gibi onlarqa bunu göstermek istiyorum unuttugumu sansınlar diye..
çalısıyor ancak saatleri belli olmuyor cunku ofisleri var yani kendi işi kaçta gelip gittigini ben hesaplayamam..
sarkımızı vs actıgını Allahım sahit o da biliyor yani siz burda bana inanmasanız bu yaşananları degistirmez üzgünüm.. kendini yontmak ne demek nasıl bir konusma tarzı buy ben kendi memleketime istedigimi gibi dönerim kimseye hesap vermem ona kendimi yontmak olsaydı amacım emin ol bir günümü alırdı bu. ama bastan beridiyorum elbette karısının da ynlısları olduy benimde eski sevgiliminde ben o kızın yerine kendimi koyarak unutmaya calısıyorum ve ondan da bana hem eski sevgilimden hemde ondan herhangi bir tepkji gelsin istemiyorum cunku elimden geldigince onları rahatsız etmemeye calısıyorum bugun hemen cıktım diş bugdayından belki gelir diye.. ben bundan zevk almıyorum yukarıda da söyledim böyle seyler oldukca o kız yengem annesi beni hep yanlıs anlayabilir ben bunu istemiyorum. hatta benim onu unuttugumu nasıl gösteririm diye bile o yüzden sordum. yani benim tek amacım onu unutmanın yolları ve onların tamamen bu konuyu kapatması. yani kalbimde bitmese bile bana böyle laflar sokucaklarına bende hata olmadıgını bilmelerini istiyorum.
buradaki konuyla eşinedelidivane nin ,çok büyük benzerliği var.
konusunda bile eşimin arkadaşının kardeşi demiş eski sevgiliye.
buradada konu sahibinin,
abisininin eşinin kardeşi
benzerlikler fazla
gerçekten onu sevseydin ne olursa olsun birakamaman gerekirdi belki de artık senin olamayacagina emin olduğun için bunlar kafamdan sürekli geçiyor yoksa mümkün değil seven biri başka kızla herhangi bir yakinligini duysa kesinlikle kendini tutamazBen kimseyi tek taraflı suçlamadım hep kendi hatalarımı da yazdım. Gece nasıl beni aradığını sormussunuz ama gerçekten okuduğunuzu anlamadiginizi düşünüyorum ben dedim ki beni gördükten sonra ertesi gün icki icmis karısı da genelde kaynanasinda geceye kadar çünkü yemek falan hazırlamıyor evinde bildiğim kadarıyla hamile diye yani bu onlar ilgilendirir. Sonra yengem benim telefonumdan annesini çaldırdi bu her zaman yaptığı bir şey. Sonra annesi geri aradı yengem açtı bir baktı ki telefonda abisi o da annesini istedi telefona annesine söyledi o hiç icmezdi neden içti bugün neden o arıyor bu numarayı diye yani durumlar böyle ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum ama bencede kapatılsın ben herseyi zamana bıraktım artık. Burda destek olan yada akıl veren insanlardan çok kötü niyetli herseyin altında bir şey arayan insanlarla karsılasmak hoş olmuyor. Eğer benim amacım başka türlü olsaydı şimdiye kadar zaten bir çok kişinin söylediğini yapmıştım onunla birlikteydim ama istemiyorum hep söyledim hamile bir eş ve artık bana ait olmayan biri var karşımda sadece kendime söz geciremiyorum artık herseyi unutmam lazım burda bunları paylasmamin nedeni sizi dert ortağı olarak görmem idi çünkü dışarda bu konuyu anlatabilcegim kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?