• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

cokbilindik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
63
26
18
merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için bir kac aydir hiç icki dahi içmiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup oyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....

Son düzenleme:
artık evlenmıs .. kıza gunah unut onune bak.zamanında ayrılmasaydın keske .. numaranımı degıstırırsın naparsın ıletısımı tamamen kes gıtsın

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....

Yaslariniz kac canim?

Ben anlamadım neydi o kadar büyük sorunlar, ayrılmayı gerektirecek?
Evlenmiş bir de hamile karısı var, bırakın Allah aşkına şaşırmayın, şaşırtmayın...
Yok kız aranızı daha çok açmış öyle evlenmiş falan filan... Düşünün bakalım adamı zorla birlikte olmaya mı zorladı da hamile kaldı.... Keşke sahte olsa konunuz... İçim almıyor böyle şeyleri .

sakın ona ümit verici seni unutamadım bakışı dahi atma .. seni gerçekten sevseydi bence onunla evlenmez sevdiğim var derdi evlenmiş ve gayet mesut bak çocuk bekliyor hayatına bak sen uzak dur sakın !!

artık evlenmıs .. kıza gunah unut onune bak
aynı ortamda bulunmasak cok kolay olurdu unutmak ama yiğenimiz oldu ve devamlı karsılasmak zorundayım yani kimse ynlıs anlamasın diye o geldiiginde bulundugum ortamı da terkedemiyorum peki nasıl unutucam gözümün önünde kurdugumuz hayalleri baskasıyla yasarken

kendini derslerine ver başka meşgaleler bul unut onu. öbür türlü daha kötü olur, mazallah senin yüzünden yuvaları yıkılırsa o doğmamış bebeğin ahını alırsın :(

zaten uzak duruyorum yüzüne bile bakmamaya calısıyrum ama tek istediğim unutmak.. yani onunda unutması sonucta bir ay sonra günahsız biri giricek hayatlarına
Zaten bakışıyoruz deseydin yorumum çok farklı olurdu ama siz zamanında sevmişsiniz kolay değil söküp atmak erkek için değil senin için söylüyorum bunu, evlenmiş barklanmış ya evlenmeyecekti yada unutacak..

Back