• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Biriyle evlenmek için yatağa giren var mı var bu yüzden ona cevap yazdım ben de ama divanenin açtığı konular bana da garip geldi.Önce ispat etme çabası sonra kabulleniş falan..
Var tabi olmaz mi? Hatta belki konusahibinin eski sevgilisinin esi de boyle yapmistir olabilir. Ama bu olay cok garip. Insanin aklina direkt bu geliyor ki sadece ben de degil baskalari da dusunmus.

Kız gelip konumu ne hale getirdi vay be herkesten destek alirken ve bunlar bana yardımcı oluyorken saçma sapan birinin yaşadıklarından suclanmaya yada degisik ithamlara maruz kalıyorum

Düşünülür tabi de illaki ortaya çıkar ya da çıkardı diye düşünüyorum.Göreceğiz.
Var tabi olmaz mi? Hatta belki konusahibinin eski sevgilisinin esi de boyle yapmistir olabilir. Ama bu olay cok garip. Insanin aklina direkt bu geliyor ki sadece ben de degil baskalari da dusunmus.

Biriyle evlenmek için yatağa giren var mı var bu yüzden ona cevap yazdım ben de ama divanenin açtığı konular bana da garip geldi.Önce ispat etme çabası sonra kabulleniş falan..
Bu konu gercek mi degil mi bilemem ama bunu yapip afami evlilige mecbur eden tipler cidden var.bir suru erkek uckurunun kurbani olmustur..bu oyunlar her zaman yapilmistir ve yapilcaktir...tarih boyunca kadinin elindeki bir koz olmustur bu ..

bence arkadaşı bu kadar suçlamayın çünkü evlendiği kız adamın başka birini sevdiğini hatta nişanlıyken aradığını bile bile evlenmiş. evlenmek için kudurmuş adeta. uzaklaşır dikkat eder bu kadar üstüne gitmenize gerek yoktu sevgili dejavu_one

Farkında mısınız bilmem kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz çocuk karşılık vermeyebilirdi kaldı ki bu hanımefendi kendisi terketmiş gitmiş en sonunda numarasını bile değiştirmiş, bir kişinin evli birine hala aşık olması hamile kadının dibinde olup ona rahatsızlık vermesi hiç suç değil, ama bitmiş bir ilişkinin ardından o kişiye başkasının açık olup kendini sevdirmeye çalışması mı suç belki de adam da teselliyi onda buldu ne olursa olsun ortada evlillik ve doğacak bir çocuk var 2 seneden sonra oraya dönmesinin hiçbir bahanesini kabul edemiyorum yazdıklarımda da haklıyım. Ne demek evlenmek için kudurmuş yahu bu nasıl bir tabirdir tabi içeceğine ilaç kattı oturttu nikah masasına dimi ya bu kadın aşık olmuş kocasına aşık. Ve kendisi terketmeseydi olabilirdi belki.

birincisi evet yanımda annesi veyengem teldekonustu öyle duydum sarhos oldugunu...
ikincisi telefonumdan yengem annesini caldırdı benim ismimi gördüğü halde telefonu eski sevgilim aradı eşi hamile diye ssanırım hep ailesindeler ...
üçüncüsü annem babam bosandı ancak babamın baska karısı vardı onunla da ayrılınca tek kaldı işini yapan kimse yoktu ev pislikten kurtlanmıstı o derecee...
evet eski sevgilime asık oldugumöu söylüyorum ancak bunun kimsenin bilmesini istemiyorum sanki birsey yokmus gibi onlarqa bunu göstermek istiyorum unuttugumu sansınlar diye..
çalısıyor ancak saatleri belli olmuyor cunku ofisleri var yani kendi işi kaçta gelip gittigini ben hesaplayamam..
sarkımızı vs actıgını Allahım sahit o da biliyor yani siz burda bana inanmasanız bu yaşananları degistirmez üzgünüm.. kendini yontmak ne demek nasıl bir konusma tarzı buy ben kendi memleketime istedigimi gibi dönerim kimseye hesap vermem ona kendimi yontmak olsaydı amacım emin ol bir günümü alırdı bu. ama bastan beridiyorum elbette karısının da ynlısları olduy benimde eski sevgiliminde ben o kızın yerine kendimi koyarak unutmaya calısıyorum ve ondan da bana hem eski sevgilimden hemde ondan herhangi bir tepkji gelsin istemiyorum cunku elimden geldigince onları rahatsız etmemeye calısıyorum bugun hemen cıktım diş bugdayından belki gelir diye.. ben bundan zevk almıyorum yukarıda da söyledim böyle seyler oldukca o kız yengem annesi beni hep yanlıs anlayabilir ben bunu istemiyorum. hatta benim onu unuttugumu nasıl gösteririm diye bile o yüzden sordum. yani benim tek amacım onu unutmanın yolları ve onların tamamen bu konuyu kapatması. yani kalbimde bitmese bile bana böyle laflar sokucaklarına bende hata olmadıgını bilmelerini istiyorum.

Kız neden kaynanasında kalsın hamile diye bu bir, adam sarhoş olduıysa gece olmuş yengen annesini aradıysa hala sarhoş olamaz öbür gün gündüz yani mahmurluk olur ancak ayrıca benim telefonumdan aradı da benim ismini gördü açtı demediniz önce ki yazdığınızda yengem aradı ben kulak misafiri oldum dediniz şimdi hiç çevirmeyin. Ayrıca siz nedne onu evdeyken arayasanız dimi. Zaten bunları yazarken annesinde kalıyorlar dememişsiniz ki nereden tutsanız saçma teli onunaçması şimdi de benim numaramı gördü açtı oldu ne alakaysa tabi adamda annesinin telefonlarına bakıyor ya kim arıyor diye işi gücü yok. Her özel gününden mahrum mu kalayım demişsiniz her gün özel günü olmuyor diş buğdayı olmuş bitmiş daha ne özel günü sürekli oradasınız. Gitmeden arayabilirsiniz kendi yeri de olsa gündünüzün bi vakti çıkıp ağabeyine gelmez ne o öyle ağabeylerinde yaşıyorlar sanki anlatımınıza göre. Ayrıca babanızın ikinci bir eşi olsa ayrılmış olsa bile bu okulunu oraya taşımanıza sebeb değil oraya alışmışsınız süregelen bir eğitiminiz var görüyorum da sürekli ağabeyinidesiniz babanızı yalnız bırakmazlardı zaten. Onu unutmanın yolunu arıyor olsaydınız burada kadını suçlamazsdınız herşey onun yüzünden olmuş gibi, o olmasa yine birleşebilirmişsiniz de tek engel oumuş gibi bilerek koynuna girdi de gebe kaldı da geçin bunları. Başlığınız bile evli eski sevgilime aşığı şeklinde. Kızdan nefret ediyor rahatsız etmek için herşeyi yapıyorsunuz şarkınızı açtığında orada ne işiniz vardı kalksaydınız gelince kim ne anlarsa anlasın maşallah her gün bir aradasınız yazık hamile kadına bu kadar eziyet yapılmaz.

Ayrıca şu konuna gelip yazan kişiyi de ya sen tanıyorsun birine yazdırdın ya da sensin çünkü burada kadına demediğin kalmadı zaten şimdide gelip buraya bunları yazdı kesin odur diyerek işte böyle bir kadın kötü niyetli diye göstereceksiniz olay budur.

Konunun fake olduğunu bende düşünüyordum o_O Çünkü sitede tıpa tıp benzeyen bir konu okumuştum geçen yıl ben üye değildim ve o konuda kitliydi yine böyle bir çocuk lise mezunu kız üniversiteli çocuk istiyor kız istemiyor sonra çocuk başkasını buluyor hadise aynı kız dönüyor düğündeler çocuk bunu görüyor kolu karısında onu görünce kolunu indiriyor sigara içiyor tüm gece kıza bakarak ve onun karısıda Sekiz aylık hamileydi o konu silinmediyse bilmiyorum site de bir yerlerdeydi fake de diyemem bu konuya belki de o fake ti ya da bu fake belki de ikiside fake değil ne diyim ama bu konulara yazıyoruz an geliyor üzülüyoruz ah yazık diyoruz bizim bu hislerimizin de bir bedeli olur ki konular fake se zaten

ama tüm düşüncelerimi de yazdım evet uzak durmalısın seven karakterli adam bırakmazdı sevdiğini aileye karşı dururdu sen nasıl kolay vazgeçmişsen oda vazgeçmiş senden Belki de Allah korkusu büyüktü Aileye karşı gelemedi çoğaltabiliriz ama netice değişmeyecek şartlar ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın o artık evli bebegi olacak ve birkaç hafta içinde olacak belki yarın olacak belki bugün olacak ama baba olacak kendine bak kitap oku film izle ders çalış aklını oradan uzaklaştır herşeyin suçlusu gibi kendini görmen sadece zarar verir ama bir yerede gitme bence rahatsızlarsa kendileri gitsin karısının herkesin içinde sana laf dokundurması yakışık değil hoş değil yengeni bunun için bir şekilde uyarmalısın ciddi şekilde kimsenin seni toplum içinde üzmeye hakkı yok orası senin evin gurbet yaşamak öyle kolay değil

Bu arada seni yolacakların ne amaçla yolacaklarını da anlamadım sen birşey yapmıyorsan karşındakine pas vermiyorsan sırf kendi iç huzursuzlukları için kimse kimseyi yolamaz dövemez psikolojik şiddet uygulayamaz

Ayrıca sevenleri ayıran kim olursa olsun yapıcı değilde yıkıcı olan herkes birgün bir şekilde görür yaptığını evladından görür yine de görür

Sana hiçbir yorumumda birini bul demedim demeyeceğimde çünkü erkekler kadınlardan gibi değildir

Bu işte kimse suçlu değil herkes duygularının esiri , herkesin mantığı ağır basamıyor malesef

Ya artık bu konu kapatılamaz mı çünkü gerçekten çok uzadı birileri geldi laf söyledi kim olduğu belli değil filan çünkü ne yazılırsa yazılsın konu sahibi zaten sürekli teoriler üretip kadını suçlamaya devam edecek tepkiler geldikçe kadın hakkında bir laf diyor bir de gelip durup dururken çemkiren biri çıktı hem de gece, hemde kaynanasında kalan biri pc ye geçip yazabilecek gece vakti kocası da ne yapıyorsun gece gece demeyecek tabii. Yani gereksiz bir konu oldu artık.

buradaki konuyla eşinedelidivane nin ,çok büyük benzerliği var.
konusunda bile eşimin arkadaşının kardeşi demiş eski sevgiliye.
buradada konu sahibinin,
abisininin eşinin kardeşi
benzerlikler fazla

Bence de öyle ,
Konu sahibi düğünde gördüm , eski sevgilim gözünü benden alamadı sürekli baktı herkes farketti demişti .
Esinedelidivane de bir yerde karşılaştık eşim hep eski sevgilisine baktı , gözünü ayırmadı , hala onu seviyor tarzında şeyler yazdı .
Bu konuda, birlikte olduğu için kızla evlendiği yazıldı .
Yine esinedelidivane evlenmeden birlikte oldum benle evlenmek zorunda kaldı yazdı . Daha bir sürü ortak nokta var bu kadar tesadüf biraz fazla bence de .

Ben kimseyi tek taraflı suçlamadım hep kendi hatalarımı da yazdım. Gece nasıl beni aradığını sormussunuz ama gerçekten okuduğunuzu anlamadiginizi düşünüyorum ben dedim ki beni gördükten sonra ertesi gün icki icmis karısı da genelde kaynanasinda geceye kadar çünkü yemek falan hazırlamıyor evinde bildiğim kadarıyla hamile diye yani bu onlar ilgilendirir. Sonra yengem benim telefonumdan annesini çaldırdi bu her zaman yaptığı bir şey. Sonra annesi geri aradı yengem açtı bir baktı ki telefonda abisi o da annesini istedi telefona annesine söyledi o hiç icmezdi neden içti bugün neden o arıyor bu numarayı diye yani durumlar böyle ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum ama bencede kapatılsın ben herseyi zamana bıraktım artık. Burda destek olan yada akıl veren insanlardan çok kötü niyetli herseyin altında bir şey arayan insanlarla karsılasmak hoş olmuyor. Eğer benim amacım başka türlü olsaydı şimdiye kadar zaten bir çok kişinin söylediğini yapmıştım onunla birlikteydim ama istemiyorum hep söyledim hamile bir eş ve artık bana ait olmayan biri var karşımda sadece kendime söz geciremiyorum artık herseyi unutmam lazım burda bunları paylasmamin nedeni sizi dert ortağı olarak görmem idi çünkü dışarda bu konuyu anlatabilcegim kimse yok

Son düzenleme:
bu konuda sen haksizsin kiza sakin.sen laf deme hakkin yok ayriluyosun hem hemde sole oldu bole oldu cocugu ayrtmamis.bise yapmamis sen.bitirmisin unutcaksin baska caren varmi naparsa.yapsun cocuk sen yapman gerekeni yapip gelecegine bakicaksin alkolu su gibi icen adamdan zten sana hayir gelmezmis hayirli bi es nasip etsim Allahim sanada unutursun hemen

Ben kimseyi tek taraflı suçlamadım hep kendi hatalarımı da yazdım. Gece nasıl beni aradığını sormussunuz ama gerçekten okuduğunuzu anlamadiginizi düşünüyorum ben dedim ki beni gördükten sonra ertesi gün icki icmis karısı da genelde kaynanasinda geceye kadar çünkü yemek falan hazırlamıyor evinde bildiğim kadarıyla hamile diye yani bu onlar ilgilendirir. Sonra yengem benim telefonumdan annesini çaldırdi bu her zaman yaptığı bir şey. Sonra annesi geri aradı yengem açtı bir baktı ki telefonda abisi o da annesini istedi telefona annesine söyledi o hiç icmezdi neden içti bugün neden o arıyor bu numarayı diye yani durumlar böyle ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum ama bencede kapatılsın ben herseyi zamana bıraktım artık. Burda destek olan yada akıl veren insanlardan çok kötü niyetli herseyin altında bir şey arayan insanlarla karsılasmak hoş olmuyor. Eğer benim amacım başka türlü olsaydı şimdiye kadar zaten bir çok kişinin söylediğini yapmıştım onunla birlikteydim ama istemiyorum hep söyledim hamile bir eş ve artık bana ait olmayan biri var karşımda sadece kendime söz geciremiyorum artık herseyi unutmam lazım burda bunları paylasmamin nedeni sizi dert ortağı olarak görmem idi çünkü dışarda bu konuyu anlatabilcegim kimse yok
gerçekten onu sevseydin ne olursa olsun birakamaman gerekirdi belki de artık senin olamayacagina emin olduğun için bunlar kafamdan sürekli geçiyor yoksa mümkün değil seven biri başka kızla herhangi bir yakinligini duysa kesinlikle kendini tutamaz

Ben senin , esinedelidivane ile aynı kişi olduğunu sanmıyorum yakında ortaya çıkarır zaten yönetim ama tanıdık olma olasılığınız çok yüksek bana göre .

Yazdıklarının tamamen doğru olduğunu varsayarsak , senin arada kaldığını hissediyorum . Adamın seni unutmadığını , eşini sevmediğini düşünmek egona iyi geliyor . Fakat mantıklı düşününce dönüşü olmayan bir yolda olduğunun da farkındasın . Duyguların ve mantığın çatışıyor . Senin yapman gereken , aynı ortamlardan , adının geçeceği sohbetlerden , sana onu hatırlatacak yerlerden kendini uzak tutman . Kendini o aileden korumalı , uzak tutmalısın . Sen erdemli davranmaya devam et . Biraz zaman alır , biraz acı çekersin ama karşılığını elbet alırsın eminim . Kimsenin vebaline girme .
Karşı tarafta vebal alan varsa da , günü gelince acısı çıkar .

Sen artık sadece eğitimine odaklan .
Hakkında hayırlısı olsun .

ne olursa olsun uzak durun, size bi ithamda bulunmuyorum yanlış anlamayın ama yuva yıkanın yuvası olmaz derler. sizde kendinize yeni bir hayat kurmayı deneyin ama nolursa olsun uzak durun :)

Back
X