• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan ablalarım yada arkadaşlarım şu eve bir bakar mısınız ?

Banyo, mutfak, merdivenler baya masraf çıkarır size.
Aydınlatma, prizler ve yer döşemeleri de değişirse minimum 50 bin lira civarında masrafınız olur.
Daha yeni bir ev bakma imkanınız varsa degerlendirin bence.
Kolay gelsin

Kardeşim bu acele nedir,kardeşim diyorum çünkü kardeşimle yaşıtsın henüz lise son sınıf öğrencisiniz öncelikli hedefiniZ okul ve ygs sınavı olmalı ayrıca sana bir abla tavsiyesi ister bu evde otur ister oturma ama bu kadar adresini açık belli eden eden resimleri ekleme en azından mahAlle isimini ve adresi karayalak ekle ki kendini deşifre etme.

meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm :16:

http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2

Hadi hayirlisi.
Insallah cok guzel gunler gecirirsiniz burda.
Ev guzelmis. Ici degisince saray olur valla ;)
Yenilenince koyun fotograflari.
Allah mesut etsin

Haydaa, daha dün okuyacağım diyordun. Şimdi ne bu acele, ev bakmalar ev tasarlamalar falan.
Bak benden sana bir abla tavsiyesi; ne sevgiline ne de ailesine fazla güven. Tamam şuan çok aşıksın sana göre, canım aşkım yok canım annem falan diyosun ama bu kadar gözü kapalı güvenme.
Dün de söyledim bugün de söylüyorum, sevgilin üniversiteye gitmeni, okumanı istemiyor ve bunun için elinden geleni yapıyor. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Evin içini tamamen kırıp dökeceksiniz ki buna kalorifer su elektrik tesisatı dahil. Her yeri yenilenecekse ciddi para. Astarı yüzünden pahalıya gelecek söyliyim de. Sonund pişman olacaksınız bence. Büyük sıkıntı yani.

Lise sondaymissiniz yorumlardan anladigim kadariyla.Siz bu ev isini birakin universiteye girin bitirin kendi paranizi kazanin ne istiyorsaniz kimsenin eline bakmadan kendiniz alin.2 sene cok uzun bir zaman o zamana kadar ne olur hic bilinmez onceliginiz egitiminiz olsaydi keske

evi ne kadara aldıysanız o kadar da harcarsınız.bir de lise son sınıf öğrencisiymişsiniz sanırım,bence evlenmeyi değil okumayı kariyer yapmayı düşünmelisiniz.

Lise son sınıfta olduğunu arkadaşların yorumlarından öğrendim şimdi.
Ben de bi 25li yaşlarda varsındır diye tahmin ediyordum.
Kardeşimden sadece 1 yaş büyüksün. ve ben kardeşimin bu tür işlere girmesini açıkça hiç istemezdim.
Bu işlere derken; ev bakmalar,maddi hesaplar.. ben 23-24 yaşlarıma kadar düşünmedim böyle konuları..
ki senin önünde bir ygs sınavın var. mutlaka ama mutlaka üniversiteye git.
27 yaşındayım,ablan sayılırım.. bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. şimdilik bu şeyleri düşünme,lütfen..
cidden şaşırdım ama,bu yaşta ev bulmalar,hatta tutacak miktarı hesaplamalar. ne diyim..
:100:

İnanamiyorum size henuz lise ogrencisisiniz ve ugrastiginiz dertlere bakin. Kusura bakmayin ama hala neyin ne oldugunu, hayat sartlarini kavrayamadiginiz okadar net ki. Madem masraf soruyorsunuz okadar kiside sizin ciddi oldugunuzu sanip yorum yapma gayreti icine giriyor. Sonrasinda amaaan nolcak canim biz yapariz diyorsunuz. Siz once okuyup bi mesleginizi elinize alin o evin masraflarini karsilicak duruma gelin. Oturdugunuz yerden ay askim ay kayinvalidem ay evim ay cok mutluyum demek kolay. Umarim mutlu sona ulasirsiniz ama ne malum erkek arkadasinizin yarin obur gun o eve baska birini gelin olarak getirmeyecegi. Cok acelecisiniz cok. Simdiden plan yapilacak tek konunuz egitim hayatiniz olmali, ne merak bu yahu.

en berbat evin bile nasıl bir saray yavrusuna dönüştürülebileceğini burada bir arkadaşımızn evindeki büyük değişimle görmüştüm. saraya bile çevirirsiniz ancak çook harcama lazım her yer parke olacak duvar kağıdı tavanlar boyalar mutfak banyolar kırılcak fayans döşenecek yeni mutfak banyo dolapları, kapılar .... en az 30 bini var...

ailen üniversite okumanı heves ediyor sen evlilik hazırlığı içindesin. bari söyle insanlara yazık
gerçi buna da cevabın olur
bari kimliğini açık etmede kulaklarına gitmesin insanların

insanların birbirlerinin düşünclrine saygılı olması gerek sende var mı ?

allah kolaylık versin inşallah gönlünüze göre olur herşey. parça parça yapacağınız masrafları bi kenarda biriktirseniz zamanı gelince toplu paranız olur ve şimdiki peşinatınızla birleştirip daha iyi ve karlı bir ev alabilir gibi görünüyo anlattığınıza göre. hesabınızı iyice düşünün tabi yine. durumunuzu siz biliyorsunuz sonuçta. rabbim gönlünüzden geçenden çok daha iyisini nasip eder inşallah.
çok teşekkür ederm biricik amin inşallah :)

Haydaa, daha dün okuyacağım diyordun. Şimdi ne bu acele, ev bakmalar ev tasarlamalar falan.
Bak benden sana bir abla tavsiyesi; ne sevgiline ne de ailesine fazla güven. Tamam şuan çok aşıksın sana göre, canım aşkım yok canım annem falan diyosun ama bu kadar gözü kapalı güvenme.
Dün de söyledim bugün de söylüyorum, sevgilin üniversiteye gitmeni, okumanı istemiyor ve bunun için elinden geleni yapıyor. Umarım hakkında hayırlısı olur.
ben yine okumicam demiyorum bu hazırlanmak oluyo elde birikim varken çarçur olmasın diye anlatabildim mi ilerde daha buyuk sıkıntılar kiraya düşmemek için hemen yrn evlenmiyorum yani

Lise son sınıfta olduğunu arkadaşların yorumlarından öğrendim şimdi.
Ben de bi 25li yaşlarda varsındır diye tahmin ediyordum.
Kardeşimden sadece 1 yaş büyüksün. ve ben kardeşimin bu tür işlere girmesini açıkça hiç istemezdim.
Bu işlere derken; ev bakmalar,maddi hesaplar.. ben 23-24 yaşlarıma kadar düşünmedim böyle konuları..
ki senin önünde bir ygs sınavın var. mutlaka ama mutlaka üniversiteye git.
27 yaşındayım,ablan sayılırım.. bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. şimdilik bu şeyleri düşünme,lütfen..
cidden şaşırdım ama,bu yaşta ev bulmalar,hatta tutacak miktarı hesaplamalar. ne diyim..
:100:
karşı taraf 23 yaşında yani o da siizn yaşlarda düşünmüş herkesin hayalleri vardr hayaller kurulurken yaş hesaplanmaz haklı olduğunuz yerler var tabiki biz ön hazırlık yapıyoruz şunu anlayın artık ya !

İnanamiyorum size henuz lise ogrencisisiniz ve ugrastiginiz dertlere bakin. Kusura bakmayin ama hala neyin ne oldugunu, hayat sartlarini kavrayamadiginiz okadar net ki. Madem masraf soruyorsunuz okadar kiside sizin ciddi oldugunuzu sanip yorum yapma gayreti icine giriyor. Sonrasinda amaaan nolcak canim biz yapariz diyorsunuz. Siz once okuyup bi mesleginizi elinize alin o evin masraflarini karsilicak duruma gelin. Oturdugunuz yerden ay askim ay kayinvalidem ay evim ay cok mutluyum demek kolay. Umarim mutlu sona ulasirsiniz ama ne malum erkek arkadasinizin yarin obur gun o eve baska birini gelin olarak getirmeyecegi. Cok acelecisiniz cok. Simdiden plan yapilacak tek konunuz egitim hayatiniz olmali, ne merak bu yahu.

ne malum bunları senin yaşayamayacağın paran mı garantin ? istersen trilyonluk insan ol yanında bir sıcak el olmadktan sonra parayı napıcan merak ettim

karşı taraf 23 yaşında yani o da siizn yaşlarda düşünmüş herkesin hayalleri vardr hayaller kurulurken yaş hesaplanmaz haklı olduğunuz yerler var tabiki biz ön hazırlık yapıyoruz şunu anlayın artık ya !

Senden yaşça büyük insanlara saygılı olmanı öneririm.
ayrıca kimse sana kötü bir yorum yapmamış. bende dahil.
kimseyi eleştirmek değil amacım,yol göstermek..
ne haddine dersen,konuyu açıp yardım isteyen sensin.
bu ne celal?
:19:

Back
X