• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan ablalarım yada arkadaşlarım şu eve bir bakar mısınız ?

ne malum bunları senin yaşayamayacağın paran mı garantin ? istersen trilyonluk insan ol yanında bir sıcak el olmadktan sonra parayı napıcan merak ettim

yorum yapanların bir çoğunun hayat tecrübesi senden fazla, dolayısıyla herkes mutluluğun paradan daha önemli olduğunu biliyor
bence akıl vermeye değil akıl almaya ihtiyacın var.

ben yine okumicam demiyorum bu hazırlanmak oluyo elde birikim varken çarçur olmasın diye anlatabildim mi ilerde daha buyuk sıkıntılar kiraya düşmemek için hemen yrn evlenmiyorum yani

Sana iyi yorum yapanlara güzel cevap verirken, iyiliğini de düşünenlere böyle sert çıkman çok anlamsız. Daha çok küçüksün, konuna yorum yapan çoğu insan senden yaşça büyük ve tecrübe sahibi. Hep pohpohlanmayı bekliyorsan, aferin ne güzel düşünmüşsünüz diye sırtının sıvazlanmasını istiyorsan yanlış yerdesin. Okulunu bitirmiş, 20'li yaşlarının ortasında bir insan olmuş olsaydın herkes şimdi beklediğin gibi yaklaşırdı sana. Evet, bunlar güzel heyecanlar ama her şey zamanında güzel. Ne evler kaçıyor ne de evlilik kurumu. Önce bir geleceğini kur, bi ayakların yere bassın o zaman düşünürsün hangi eve ne kadar masraf yapmak gerektiğini. Bir de unutma, akıl akıldan üstündür. Burada sana verilen tavsiyeleri kulak arkası etme.

Son düzenleme:
Senden yaşça büyük insanlara saygılı olmanı öneririm.
ayrıca kimse sana kötü bir yorum yapmamış. bende dahil.
kimseyi eleştirmek değil amacım,yol göstermek..
ne haddine dersen,konuyu açıp yardım isteyen sensin.
bu ne celal?
:19:
küçüklerede sevgili olunması gerek bunuda biliyorsunuzdur o zaman birde mutlu insanlar nedense umutlu cevaplar verirken kimileri bilmiyorum ya mutsuzluklarına insanlarıda mı sürüklemek istiyorlar ne yapıyorlar bu lafım size değiil yalnız, insanların düşüncelerine ve yardım istemelrinde fikir danışmalarnada ben sizin saygılı olmanızı isterm szden 3 5 yaş küçük oldum diye sizdeki ne bu şiddet bu celal ablacım konu başlığım ne zaman evlenmeliyim veya ne zaman ne yapmalıyım değil kabataslak bir fiyat istedik ön hazırlık için tabi tuzu kuru olanlar anlamıyo çok normal

küçüklerede sevgili olunması gerek bunuda biliyorsunuzdur o zaman birde mutlu insanlar nedense umutlu cevaplar verirken kimileri bilmiyorum ya mutsuzluklarına insanlarıda mı sürüklemek istiyorlar ne yapıyorlar bu lafım size değiil yalnız, insanların düşüncelerine ve yardım istemelrinde fikir danışmalarnada ben sizin saygılı olmanızı isterm szden 3 5 yaş küçük oldum diye sizdeki ne bu şiddet bu celal ablacım konu başlığım ne zaman evlenmeliyim veya ne zaman ne yapmalıyım değil kabataslak bir fiyat istedik ön hazırlık için tabi tuzu kuru olanlar anlamıyo çok normal

Allah'a şükür mutsuz değilim,ve kimseyi de mutsuzluğa sürüklemek gibi bir niyetim olmadı..
lafım size değil diyorsun,ama bariz laf çarpıtıyorsun.
ben gayet saygılı bir biçimde yorum yaptım. istersen bi dön bak neler yazmışım diye..
Biz de bu yollardan geçtik,tuzu kuru da ne demek? sadece hayatın gerçeklerini söyledik sana.
üniversiteye git,oku demek saygısızlık yapmaksa evet cidden ben bir saygısızım.
Ayrıca hamileyim,benim de bir kızım olacak.. yanlış bir şey yapmanı istemem bir kız annesi olarak..
ne denir bilemiyorum başka..

ne malum bunları senin yaşayamayacağın paran mı garantin ? istersen trilyonluk insan ol yanında bir sıcak el olmadktan sonra parayı napıcan merak ettim

Elbette bende yasayabilirim ama tek farkla ben lisedeyken boyle seyleri dusunup ilerki yasamimi tehlikeye atmadim. Herseyim zamaninda yasanmasi gerektiginin bilincindeyim. 20yasinda ortada birsey yokken ev dusunup icini dosemeniz cok komik k.bakmayin. İlerde anlarsiniz. Ama ilk once erkek arkadasinizin pis ortamlar dedigi o universiteye gidin.

meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm :16:

http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2

hayırlı olsun canım güle güle oturun sırf mutfağınıza en az 7 bin tl gider ve komple 30 bini geçersiniz canım ya.....

Cnm bizde yeni ev aldık dublex hemen hemende aynı ama 50 binimizi yedi daha bahçe dekorasyonuna giremidik sen duşun hayırlısı olsun sizin icin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X