• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan ablalarım yada arkadaşlarım şu eve bir bakar mısınız ?

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
aşkının tasarımını gören bırı fıyatı bıceydı ya..

ben sana temızınden 50 bın dıyorum..bundan ucuzunu bulamazsın..kurtarmaz abla..

hayrlı olsun öncelikle güle güle oturun.
ayrıca, bir iç mimar bir de peyzaj mimarı görmeden kimse size fiyat veremez.

meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm :16:

http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2

Bu evi adam etmektense yeni bir ev alın daha iyi. Komple her yerini yıkıp yeniden yapmanız lazım.:50:

meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm :16:

http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2

Evin tamamen elden geçmesi gerek, yerler duvarlar. Hatta hatta camları da demir ya da panjur düşünün, pek güvenli gelmedi bana, korkarım ben bu evde :17:
Kaç odaydi, 30.000'i bulur sanırım :44:

Evin tamamen elden geçmesi gerek, yerler duvarlar. Hatta hatta camları da demir ya da panjur düşünün, pek güvenli gelmedi bana, korkarım ben bu evde :17:
Kaç odaydi, 30.000'i bulur sanırım :44:
alt değil üst kat ya ama biliyorum çok tutacak onuda kırmak isemiyorum öyle hevesli ki

Usulünce evi beğenmediğinizi söyleyin bence, araştırdıkça yakın fiyatlarda daha yeni, daha derli toplu bir ev bulabilirsiniz belki :44:
bize iki daire lazım o yüzden buna baktık dubleks falanda baktık çok güzel 0 binalardan daha belli değil zaten karar değişebilir sadece ev sahibiyle konuşuldu o kdr :)

hımm kabataslaksa şöyle diyeyim
160 metrekare daire mutfak dolabı (+ankastre), banyo dolabı, yüklük ve vestiyer tarzı bir şey için iş arkadaşım 28 bin lira ödedi.
(boya, yer döşemesi, fayans vs buna dahil değil)

çok masraflı olacak gibi
ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bi kere cepheden kaybedıyor bnde cepheye bakıyorm artık kuzey dogu cephesı soguk olur
ıcını adam ettırmeye kalksan gecen sene 40 bın badana boya mutfak banyo sıtre fayans pımapene harcadık ole aman aman da olmadı yenı ev bakın bu fıyata

Ben evi cok begedim boya badana dolaplar banyo ve mutfak elden gececek 30 ile 35bin arasi bahceyi saymiyorum disi kus olarak orasida sana ait canim bu arada evini artik ogrendik geliriz caya:)))

bize iki daire lazım o yüzden buna baktık dubleks falanda baktık çok güzel 0 binalardan daha belli değil zaten karar değişebilir sadece ev sahibiyle konuşuldu o kdr :)

İnşallah karar değişir diyeyim o halde, hayırlısı olsun ve içinize sinen olsun en önemlisi o :16:

Ben evi cok begedim boya badana dolaplar banyo ve mutfak elden gececek 30 ile 35bin arasi bahceyi saymiyorum disi kus olarak orasida sana ait canim bu arada evini artik ogrendik geliriz caya:)))[/QUOT

bende beğendim ablacım ama çok masraf tutmasa keşke üzülüyorum sevdiceğime da eşyalarımız var onlar ödenecek ama olsun ki sağlık olsun ben inanıyorum biz adam ederiz burayı hem daha belli değil ama olsun beklerim ki valla :) ayyy ne güzel yoksa eskişehirde misin ?

bi kere cepheden kaybedıyor bnde cepheye bakıyorm artık kuzey dogu cephesı soguk olur
ıcını adam ettırmeye kalksan gecen sene 40 bın badana boya mutfak banyo sıtre fayans pımapene harcadık ole aman aman da olmadı yenı ev bakın bu fıyata

eskişehir her türlü soğuk olur ki evi beğendk ama masrafı çok olmayaydı iyiydi :D

Back
X