Arkadaşlar bebeğim 7 aylık su anda çalışmayı düşünmüyorum ama hayat şartları insanın başına ne geleceği belli olmaz yavaş yavaş kpss heyecan yapma dan çalışmaya karar verdim fakat sizin yardımlarınıza ihtiyacım var ben burda çok yavaş ilerleyeceğim ama olsun boş durmaktan iyidir...
Mesela bir konu calısıcam o konuyu sanki cocuklara anlatacakmis gibi çalışacağım notlar alacağım daha sonra bir sürü soru bulup yazarak çözeceğim daha sonra zorla eşime anlatmaya çalışıyorum
Sizde elinizde olan kaynağın sadece test kısmının fotolarini çekip buraya atabilirmisiniz bir sürü soru görmüş oluruz çok kaynak alma imkanım yok yerimde yok onları koyacak zaten..hemde soru kütüphanesi olur elimizin altında..
Su anda kati cisimlere başladım prizmalar konusunu çalışiyorum elimde sihirbaz 2016 ihtiyaç yayınlarının seti var bu konuyu foto çekip atacağım ... ama kati cisimlerle ilgili daha fazla soru bulmam gerek sizde elinizdeki kaynaktaki kati cisimlerle ilgili testleri sorulari çekip yollayabilirmisiniz ben konu atladıkça buraya yazicam kendim çekip yollucam sizdende isteyeceğim vaktinizi ayırırsanız 5 dk çok mutlu olurum imkanı olmayan herkes faydalanır böylece ....
Haydi kızlar başlayalım
1)kati cisimler konusu→ testlerini elimizdeki kaynakları çekip atalım