Evli KK Şekerlerim:)Bir sorum olacaktı size:)

evliyim ama dugunum olmadi...Ancak bence ilk gece olacak diye bi zorunluluk yok ciftler kendini ne zaman hazir hissederse o zaman olabilir..Cok takilmamak lzm bu zaman konusuna..

Biz 1 ay sonra yaptık . O gece yorgunluktan ve stresten ölüyoduk zaten ama yine de bi halt etcekmişiz gibi o gece otelde yattık.Ertesi gün de damat beyin annesinin babasının evinde kaldık,sonraki gün de adet dönemim başladı, zaten düğünde de geciktiriciyle adet olmayabilmiştim. sonra da eşimin görevi nedeniyle başka şehire gitti.Ben onun yanına 1 ay sonra gdebildim ve o zaman oldu.

Ahh canım ya eşini yeni evliyken bırakmak ne zor olmuştur:çok üzgünüm:

Bizde çok yorgunduk birde çok uzun süre aç kalmıştık otele gittik teee antalya ya
yani 200 km falan gittik işte oteldekiler saolsunlar incelik yapıp odamıza getirdiler yemeği
hemen yiyip sızmıştık ikimizde :roflol:
Birkaç gün sonra ancak neden birkaçgün ben azıcık tırsmıştımeyvahedigeldismile:kedi:

adı üstünde ilk gece tabi kii bayanssulusmile
hem ben gelinliğimin altına converse giymiştim o yüzden pekde yorgun değildim açıkcası

adı üstünde ilk gece tabi kii bayanssulusmile
hem ben gelinliğimin altına converse giymiştim o yüzden pekde yorgun değildim açıkcası

Ayy ne güzelkaydirigubbakcemile3
Bizim de sevgilimle boylarımız eşit
ben de converse giyeyimaklinialirimsmile
Bak ya yorulmamak için bir de spor ayakkabı giymiş hatun:teytey:

İlk gece kavramı artık pek yok gibi.
Gece değişiyor.Kimisi evlenmeden önce bitiryor işini.
Kimi evleniyor aylar geçiyorda ancak oluyor.
Bizimkisi 4. gün oldu.Gecemiz yoktu gündüzümüz oldu :)

Ayy ne güzelkaydirigubbakcemile3
Bizim de sevgilimle boylarımız eşit
ben de converse giyeyimaklinialirimsmile
Bak ya yorulmamak için bir de spor ayakkabı giymiş hatun:teytey:

tavsiye ediyorum şekerim hem yorulmuyorsun,hemde düğününde istediğin gibi hoplayıp zıplıyorsun zemuszemus akşamda ayak arısı vs derdin olmuyor yaniii benden söylemesi :kedi:

bız yorgunduk dugun dugunden sonra eve geldık ustumuzu degısdık gelınlık cıkardım gıtık eglendık eve geldık yorgundum zaten dusumu aldım hadı dedım sarıl yatalım:) yattık ertesı gun olmustu

ben heralde banyo tuzu olan küvette vücudumu dinlendirdikten sonra duş alıp yatarım yorgunluktan hem ilk gece diye bişi mi kaldı ya ondan sonra her gece sizin nasıl olsa istediğin zaman yaparsın kendini o gece olucak diye kasmaman lazım hatta ilk gce olmamalı asıl birbirnin kokusuna yanında olmasına alışmalı insan azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…