Evli Kadınlar Dondurmayı Nasıl Yer?

tahminimce bu yazıların devamı gönderenin bloğuna yazılıydı daha sonra bloğundaki yaıları kaldırınca bizimde okuyabileceğimiz alan silnmiş oldu tuliş duy sesimizi!!!!

tahminimce bu yazıların devamı gönderenin bloğuna yazılıydı daha sonra bloğundaki yaıları kaldırınca bizimde okuyabileceğimiz alan silnmiş oldu tuliş duy sesimizi!!!!

Silviyacııım azcıkın yaklaştın janiiim.Bu yazıların devamı blogumda değildi de birzamanlar Kazen burada Kadınlar Kulübünde bir
KÖŞE YAZILARI bölümü açmıştı,ordaki köşe yazılarımdan biriydi ve link oraya yönlendiriyordu.Sonra köşe yazıları hepten kaldırıldı.
Ama linki yeniledim,yazının devamını ve daha fazlasını,birsürü güzel şeyi verdiğim linkteki kendi özel blogumdan okuyabilirsiniz,sevgiler.

dört dörtlük bir yazı. hislerime tercüman. ahhhhh yaaaaa.... var mı oysa dünyada türk kadını gibisi?

tıkladığım yerde ne kadar güzel yazılarınız varmış. bloğunuzu sık kullanılanlara ekledim okumak için. sizi ve bloğunuzu bu gece keşfettim demek yanlış olmaz. yazılarınız bana sabah gazetesi yazarlarından rahşan gülşan'ı biraz da tuğçe baran'ı hatırlattı. ama kesinlikle sizin de özgün bir tarzınız var. bundan sonra bloğunuzun takipçisi olacağımdan eminm. sizi hem kutlamak, hem de teşekür etmek istiyorum. kaleminize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…