Evli kadından 14 yaşındaki kıza taciz!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Trabzon'da hasta annesinin yanında refakatçi olarak kalan 14 yaşındaki kız çocuğuna tuvalette cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 34 yaşındaki Zehra K., ‘Çocuğa Basit Cinsel İstismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, Kanuni eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. İddiaya göre hastanede tedavi gören annesinin yanında refakatçi olarak kalan Y.P. (14), hastanenin güvenlik görevlilerine giderek tuvalette bir kadının cinsel saldırısına uğradığını söyledi.

Güvenlik görevlilerinin durumu Jandarmaya bildirmesi üzerine, hastaneye gelen jandarma ekipleri, psikolog eşliğinde küçük kızın ifadesini aldı.

Y.P. ifadesinde, hastanenin kantininde otururken yanına gelen bir kadınla sohbet ettiklerini belirterek "Adının Zeliha olduğunu söyleyen bu kadın bir süre sonra bana kocasıyla yatak odasındaki ilişkileri anlatmaya başladı. Sonra da 18 yaşındaki genç bir kız ile ilişkiye girdiğini söyledi. Tuvalete gideceğimi söyleyip yanından kalktım. Kadın da makyaj yapma bahanesiyle peşimden geldi. Tuvalette ağzımı kapattı ve beni taciz etti. Elinden kurtuldum ve kendimi dışarı attım. Yanıma geldi ve bana ‘Sakın bunu kimseye anlatma' dedi. Daha sonra kanamam olunca olayı güvenlik görevlilerine anlattım" dedi.

Milliyet

Hep erkeklere yukleniyoz ama sapikligin cinsiyeti olmuyo galiba

Bu ne yahu çift cinsiyetli midir lezbiyen midir nedir yani toplumda böyle kişilerin olduğunu bilmek ürkütücü çocuklarımızı hep erkeklere karşı koruyoruz ama böyle kadınların da niyetini gel de anla. Kime güveneceğimizi şaşırdık.

Aynı olayın benzerini bizzat cmk evrağında okudum ve başımdan kaynar sular dökülmüştü okulda daha 7 yaşındaki erkek çocuğuna bir adam tuvalette tecavüz ediyor ama sapıklık işte ya kendi uzvuylada değil sopayla neler var Allahım korusun böyle insanlardan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sübyancı lezbiyen
böyle haberlerdemi okuyacaktık ya şok oldum

"Nefisler ciftlestirildigi zaman..."
Insanlar ne zaman böyle insanlıktan çıkmış? Evlatlarimizi eve mi tıkalim yani? Sosyal olsun diye markete oraya buraya gondermeyelim mi?
Allahım sen bizi seytanlarin şerrinden koru inşallah...
Bu şeytana ceza vermezler şimdi. . Ahh ahh

İnanamıyorum bu derece bi sapıklık nasıl olur ya, cinsiyet yaş baş farketmiyor artık..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl yani ya
Kız 14 yaşında hiç mi karşı gelememiş . Şoka falan girdi herhalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…