Evli kadına çiçek gönderene hapis

haberciler kolayını buldu, facesinden alıyorlar resimleri ama izin alıp almadıklarından şüpheliyim

Ama bunu habercilere kim servis etti onu anlayamıyorum. Öyle berbat davalar var ki, haberciler için bundan daha iyi bir haber kaynağı ama sessizce sürdürülüp sonlanıyor. Adam haber vermeyeceğine göre...

Bence iyi bir ceza bu.
Bir de kocasi kıskanç biri olsa kadında suçu bulurdu da neler ederdi kimbilir?

Ama bunu habercilere kim servis etti onu anlayamıyorum. Öyle berbat davalar var ki, haberciler için bundan daha iyi bir haber kaynağı ama sessizce sürdürülüp sonlanıyor. Adam haber vermeyeceğine göre...

Adliyede tesadüf gelmişlerdir belki..

Belki biri hazır haber getirmiştir de kolaylarına gelmiştir..

Ben yerel gazetelerde çalışanları görmüştüm de bir kere resmen adamlar copy-paste yapıp Google dan haber araklıyorlardı.

O zaman cidden berbat, çünkü isimlerde alenen yazıyor hani gizli de değil.

Burada bile hukuk kararına bakmadan (hakim demekki adamı tacizci buldu bastı cezayı demeden) hala kadın ne yaptı acaba diyorsak bu kadın bu haber sonrası nelerle karşılacak düşünsene.

Eğer kendi servis etmediyse mahkeme yolları görünmeli kendisine.

Nedense kendi servis etmiş olarak hiç gelmedi aklıma.
Yoksa adam değil kadın hatalıdır. Kendini servis etmek için her yola başvurur demek ki

sen söyleyince şimdi dikkatimi çekti normalde haberlerde kısaltma yazılır ama bu haberde açık yazılmış

sen söyleyince şimdi dikkatimi çekti normalde haberlerde kısaltma yazılır ama bu haberde açık yazılmış

Tabi canım herşey detayı detayına yazılmış. Nerede karşılaştıkları falan.

Bi kadının hangi mağazada müdür olduğu, açık adresi, adamın hangi çiçekleri alıp ne kadar ödediği yazılmamış.

Haber linkte çıkmıyor artık , sanırım açık isim ve fotoğraftan dolayı şikayet üzerine kaldırılmış olabilir .

Bende merak edip (ahh bu merak ) adama baktım , karısı ile otellerinin reklamı var .

Buradan da kaldırılmasını isteyebilirler her an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…