kızlar ben 20 günlük evliyim ilk gecemde ilişkiye giremedik eşimle çünkü canım çok yandı ve çok bağırdım sonraki günlerde de bi iki kez denedik yine zorlandım benimse sizlere sorum şu hiç birinde kanamam olmadı neden böyle olmuştur?
çektiğim acıya bakılırsa fazlasıyla kanamalıydı ama ben leke bile görmedim..bazen diyorum ki dr.a mı gitsem acaba belkide hala bakireyimdir..:))
kızlar ben 20 günlük evliyim ilk gecemde ilişkiye giremedik eşimle çünkü canım çok yandı ve çok bağırdım sonraki günlerde de bi iki kez denedik yine zorlandım benimse sizlere sorum şu hiç birinde kanamam olmadı neden böyle olmuştur?
çektiğim acıya bakılırsa fazlasıyla kanamalıydı ama ben leke bile görmedim..bazen diyorum ki dr.a mı gitsem acaba belkide hala bakireyimdir..:))
hala bakire olman niye seni mutlu ediyor ki??
kızlar ben 20 günlük evliyim ilk gecemde ilişkiye giremedik eşimle çünkü canım çok yandı
canm belki esnektir benmde kanamam olmadi , eger tam birlesme olduysa sorun yok kanasa nolcak esin icin sorun yoksa tabi
bende bisi sormak istiyorum konu sahibi arkadasin izniyle tabi
kac ay gecms olmasina ragmen benm hala aciyo ilk giriste
hanimlar siz tam anlamiyla ne kadar surede alistiniz
arkadaşım duygularıma tercüman oldun desem yeridir.bn 9 aylık evliyim.bnde dedim hep başlarda acıyomuş sonra alışıyomuş insan diye ama 9 ayda alışsam alışırdm.kendimi kasmıyorum ama yinede acıyo işte.aslında bnmkisi acımada değil vajinada hiçbir acıma yok.kasıklarım patlıcakmış gibi oluyo bide karnımda aşırı bi basınç hissi...dr a söledim geçiştirdi.nedendir anlamadım gitti..senin acın vajinandaysa kiminin dar oluyomuş ondan çekiyo olabilirsin acıyı...
Kızlar konu dışı benımkı ama ilk gece ne yapıyoruz yani mihir dedikleri takı ne oluyor ve namazdan bahsediliyor ne için nasıl kılınıyor o namaz ?? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevınırım
canm belki esnektir benmde kanamam olmadi , eger tam birlesme olduysa sorun yok kanasa nolcak esin icin sorun yoksa tabi
bende bisi sormak istiyorum konu sahibi arkadasin izniyle tabi
kac ay gecms olmasina ragmen benm hala aciyo ilk giriste
hanimlar siz tam anlamiyla ne kadar surede alistiniz
sen bana yorum yapacağına önce nasıl namaz kılınacağını öğren,bu soru burda sorulurmu hiçç
arkadaşım duygularıma tercüman oldun desem yeridir.bn 9 aylık evliyim.bnde dedim hep başlarda acıyomuş sonra alışıyomuş insan diye ama 9 ayda alışsam alışırdm.kendimi kasmıyorum ama yinede acıyo işte.aslında bnmkisi acımada değil vajinada hiçbir acıma yok.kasıklarım patlıcakmış gibi oluyo bide karnımda aşırı bi basınç hissi...dr a söledim geçiştirdi.nedendir anlamadım gitti..senin acın vajinandaysa kiminin dar oluyomuş ondan çekiyo olabilirsin acıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?