• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli hanımlar sizlere bir sorum var!!

owner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2.190
3
0
Gaziantep
kızlar ben 20 günlük evliyim ilk gecemde ilişkiye giremedik eşimle çünkü canım çok yandı ve çok bağırdım sonraki günlerde de bi iki kez denedik yine zorlandım benimse sizlere sorum şu hiç birinde kanamam olmadı neden böyle olmuştur?
çektiğim acıya bakılırsa fazlasıyla kanamalıydı ama ben leke bile görmedim..bazen diyorum ki dr.a mı gitsem acaba belkide hala bakireyimdir..:))

kızlar ben 20 günlük evliyim ilk gecemde ilişkiye giremedik eşimle çünkü canım çok yandı ve çok bağırdım sonraki günlerde de bi iki kez denedik yine zorlandım benimse sizlere sorum şu hiç birinde kanamam olmadı neden böyle olmuştur?
çektiğim acıya bakılırsa fazlasıyla kanamalıydı ama ben leke bile görmedim..bazen diyorum ki dr.a mı gitsem acaba belkide hala bakireyimdir..:))

Mrb canım. Tamamen bi birleşme oldu mu ki ? Yani açık sorcm git gel yaptnz mı ?

canım belki tam olarak birleşme gerçekleşmemiştir benimde kanamam 2. gün oldu mesela 1. gün kastım tam olmamıştı 2. de oldu yada zarın esnektiir

yani tam birleşme oldu mu onu bile bilmiyorum şimdi eşim bana yaklaştıkça kaçıyorum korkudan..
yaa kızlar benim ki anlatılamaz bi acıydı..ne yapıcam benn:(((((((
kanama olmadı buda ayrıca takılıyo kafama.......

hala bakire olman niye seni mutlu ediyor ki??

zorlanıyorsanız canınızda yanıyorsa bazı ürünler var kayganlastırıcı gevsetici gibi bu tür seyleri deneyebilirsiniz.zaten ilk zamanlarda tam anlamıyorsun alısana kadar alısınca canın acımayacak zevke dönüsecek ikiniz icinde.umarım en kısa zamanda cözersiniz.

canm belki esnektir benmde kanamam olmadi , eger tam birlesme olduysa sorun yok kanasa nolcak esin icin sorun yoksa tabi

bende bisi sormak istiyorum konu sahibi arkadasin izniyle tabi
kac ay gecms olmasina ragmen benm hala aciyo ilk giriste
hanimlar siz tam anlamiyla ne kadar surede alistiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben baya bir zorlandım 10uncu 11inci denemede oldu, tam anlamıyla kanamam da o zaman meydana geldi. bir kaç ilişkide de azar azar kanamam oldu. evlilikten önce eşinle hiç yakınlaşmadıysanız biraz tadını çıkartın bence. birleşme olmadan da sevişmek zevkli olabilir. birbirinizin bedenini alışkanlıklarını tanırsınız. eşinin sabırlı olması gerekiyor biraz. ben de çok gerilmiştim. bana bir şey yansıtmasa da çok sabırsızlandığını hissediyordum. zaten zamanla kendin isteyeceksin devamının gelmesini. bu noktada yine sıkıntı yaşarsan kayganlaştırıcı ürünler mevcut onlardan kullan biraz daha rahatlatır.

canm belki esnektir benmde kanamam olmadi , eger tam birlesme olduysa sorun yok kanasa nolcak esin icin sorun yoksa tabi

arkadaşım duygularıma tercüman oldun desem yeridir.bn 9 aylık evliyim.bnde dedim hep başlarda acıyomuş sonra alışıyomuş insan diye ama 9 ayda alışsam alışırdm.kendimi kasmıyorum ama yinede acıyo işte.aslında bnmkisi acımada değil vajinada hiçbir acıma yok.kasıklarım patlıcakmış gibi oluyo bide karnımda aşırı bi basınç hissi...dr a söledim geçiştirdi.nedendir anlamadım gitti..senin acın vajinandaysa kiminin dar oluyomuş ondan çekiyo olabilirsin acıyı...

arkadaşım duygularıma tercüman oldun desem yeridir.bn 9 aylık evliyim.bnde dedim hep başlarda acıyomuş sonra alışıyomuş insan diye ama 9 ayda alışsam alışırdm.kendimi kasmıyorum ama yinede acıyo işte.aslında bnmkisi acımada değil vajinada hiçbir acıma yok.kasıklarım patlıcakmış gibi oluyo bide karnımda aşırı bi basınç hissi...dr a söledim geçiştirdi.nedendir anlamadım gitti..senin acın vajinandaysa kiminin dar oluyomuş ondan çekiyo olabilirsin acıyı...

Arkadasim ustume vazife degil ama eger kasiklarindaysa, bir ultrasona mi baktirsan acaba? Belki kist falan vardir ondan agrin oluyordur? Ne alakasi var diyenler vardir ama ben de oyle oluyor. Ayin belli zamanlarinda kasiklaim patlayacak gibi aciyor:(( yani benim aklkma geldi de soylemek istedim.

Adet donemlerınde sansın oluyormuydu ? arkadasımdada boyle olmustu gırıs kısmında parca varmıs doktora gıttıler doktor aldı o parcayı ve doktor demıskı bıraz daha deneseydınız kendı duserdı belkı sızdede boyle bır durum vardır

düzenli olarak ultrason kontorlm var ne olur ne olmaz diyede iki ayrı dr a gittm ikiside ultrasonda gördükleri kadaryla bişey yok dediler .bu sorunu yaşayanların ya rahimde perde varmış yada rahimleri dar veya kısaymış bnm sanrm böle bi sorunum var evet ayrıca aşırı sancılı bir adet dönemi geçiriyorum parça parça afedersiniz ayrıca iki gün boyuncada kahverengi akıntım oluyor fazlasıyla.kisti olanlar bu sorunu yaşarmış ama bnm görünürde bi kist de yok smear testi fln yaıldı bnce rahim filmiyle aydınlanır herşey ama o da bnm bulundğm ilde çekilmiyormş.biraz beklicem bşka bi ile gitmek lazım sanırm

Kızlar konu dışı benımkı ama ilk gece ne yapıyoruz yani mihir dedikleri takı ne oluyor ve namazdan bahsediliyor ne için nasıl kılınıyor o namaz ?? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevınırım

Kızlar konu dışı benımkı ama ilk gece ne yapıyoruz yani mihir dedikleri takı ne oluyor ve namazdan bahsediliyor ne için nasıl kılınıyor o namaz ?? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevınırım

sen bana yorum yapacağına önce nasıl namaz kılınacağını öğren,bu soru burda sorulurmu hiçç

5 yıl olacak halen ara sıra bendede oluyor bu sorun ilk girişte biraz acıyor ama sonrasında alışıyor.
olayın ön sevişme ilede alakası yok ben çok ıslanan biriyim buna rağmen ilk girişte bazen zorlandığım oluyor.
sanırım bu yapıyla alakalı benim rahim ağzım dar bana göre bundan kaynaklanıyor.
belki sizinkide böyledir.

Son düzenleme:
sen bana yorum yapacağına önce nasıl namaz kılınacağını öğren,bu soru burda sorulurmu hiçç

araştrdn bunu mu buldun boyle cevap verecegıne duzgunce cevap verıp açıklasaydın daha yararlı olmaz mıydı bılıyorsan yaz bılmıyorsan sus ayrıca senın sordugun sorunun cevabı forumda var cok gereksz bı soru olmuş...

Aynı acıyı ben de çekiyorum canım ve uzun yıllardan beri birlikte oluyoruz eşimle ve inan bu problem birkaç seneden sonra çözüldü bizim. Muhtemelen fizyolojik bir sıkıntı bizimkisi. Sebebini bilmiyorum ama yıllar geçtikçe tecrübe kazandıkça açıyı ayarlayarak o basıç ve ağrı hissi azalıyor. Eşine güzel bir dille söylersen birlikte uygun pozisyonları ve o pozisyonlardaki uygun açıları keşfedebilir daha mutlu olabilirsiniz. Biz hala uygunsuz bir açıda ilişkiye girersek hala canım yanabiliyor.

Back