- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 44
- Konu Sahibi Numberonee
Merhaba hanımlar eşimle 4 yıllık evliyiz ve toplamda 10 senedir beraberiz. Ikı gun once ınternetten çeşitli erotık hıkayeler okudugunu gordum google da gecmıse bakarak. Ve sok oldum berbat haldeyım. 3 yasını doldurmamıs kızım var. Daha onceden arkadaslarıyla seksı taytlı vs kadınlarla ılgılı konustugunu yakalamıstım affettım salak gibi sırf kızım için. Tesetturluyum ve ben acıkken bana bakısı ıle suan farklı kapanmamı da kendı ıstemıstı ben cok zor durumdayım boşanmayı dusunuyorum ama bu bosanma sebebı mı bılemıyorum esımden sogudum kızım kucuk cesaret edemıyorum ne olur yardım edin bana
burda daha yeni üyeyim de sanırım ilk defa böyle olumsuz bir yorum yapacağım....
kusura bakmayın da neden kapattığı belli sizi... her erkeği kendi gibi görüp, size bakacaklar diye sakınmak istemiş bence... inanışla alakası yok...
neyse benim de yargılamaya hakkım yok... günahta almak istemem...
bunun dışında söylemek isterim ki açık ya da kapalı olmanız kocanızı eve bağlamanızda ya da kendinizi kocanıza arzulatmak ta sizin elinizde...
ben sizin yerinizde olsam... ordaki okuduğu hikayelerden birini okur... akşam fanteziye çevirirdim...
sonra da lafı koyardım...
ama sadece bir kerelikte açmış olabilirrr...
o yüzden bence moralinizi bozmayın, kaldı ki evlilik bitirmek ne demek yaaa....