- 5 Temmuz 2017
- 27
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi Numberonee
Bosanma sebebi degil.
Cinselligi bu kadar tabulastirmayin. Ne var hikaye okumuşsa. Sizinle duzenli bir paylasimi olmadigini soylemissiniz.
Buyuk ihtimalle sizin cinsellikten aldiginiz bir haz yok. Esim bana yaklasiyor cumlesi zaten her seyi anlatiyor. Siz ona yaklasin?! Ama kendiniz icin.
Evvela kadinlar vücudunu tanisin, cinselligi erkek icin yasamasin.
Gerci kime anlatiyorum...[/QUO sızi yorum yapmamıs sayıyorum by
Nasıl bir tayt bu merak ettim.Aynısını yaptım bahsettıgı taytın bırebırını gidip alıp giydim ama ıste basıma kakma vs vs ben onu o zaman affetmekke hata etmısım aslında
Bir de Fifty shades of grey in okunma rekorları kırdığı bir ülkede "kocam erotik hikaye okumuş boşanmak istiyorum" cooook uç ya.
Yani bir hemsicnsiniz olarak bu yaptığınız hareket bile sizi feci alçaltmış benim gözümde..Kimlerle kendinizi kıyaslamaya girmişsiniz..Neden böyle komplex yapıyorsunuz ki kendinize mi güveniniz yok sizin..BU devirde okumayan izlemeyen erkek mi var yaa..Adamları bu kadar sıkarak yapmayacağı şeylri yaptrırsınız benden söylemesi..Biz bile yeri geliyor açık saçık kadınlara bakıyoruz,onlarda erkek nihayetinde bakar yani..O taytlı vs kadınlarla ılgılı konustugunu bende aynı tayttan gıyıp bak nasıl olmusmu dedım o kadınlardakı gbı falan basıma kakma dıyor falan
İşte tam da bu yüzden konuyu açan kendisi ve yorumlar ona yapılacak.Neden hanfendinin kafa yapısını asagılayip durmussunuz.Benim icin aldatmadır bu.Aldatmanın sözlügümü varmıs söyle olursa aldatma olur böyle olursa aldatmak deil diye.Herkesin karakteri inancı yasayıs tarzi cevresi vs. Farklıdır.Size normal gelen baskası icin bi dert olabilir .