• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli çocuklu

sevgimin peşinden mi gitmeliyim?

• sevgimin peşinden mi gitmeliyim.

OY: 0 0,0%
  • ailemin rızası yok vaz mı geçmeliyim

OY: 9 100,0%
  • herşeye göğüs gerip bu aşkı yaşamalı mıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
1 yıldır ayrılar eşyalar iade edilmiş zamanında ayrıca çocuk da annesinde. artık ailelerde istemiyor iki tarafın bir araya gelmesini. karşıma çıkacak şeyler yüzünden kendimi frenliyorum
Kars'ına çıkacak seyi söyleyeyim Can'ım eğer anne ile görüşmek zorunda olursa cocuk icin o Zaman sorun olur kıskançlık hissedersin. Cocuk sorun olmaz seven biri icin merhametli biri icin ama baska kadın hep sorun olacaktır heleki konuşmasında en ufak bir yakınlık dahi sezzen. Hakkı'nda Hayirlisi olsun insallah

ben olsam böyle bi riski almazdım.

önce boşanmalarını bekle. boşanma nedenlerini tam öğren çünkü genelde erkekler sorunlu oluyor boşanmada. boşanma evraklarını oku iyice hatta gerekirse eski eşle konuş.

merhaba arkadaşlar henüz 23 yaşındayım imkansız birini sevdim aramızda 5 yaş var. Ama bu kişi evli boşanma davası sürüyor, ayrıca bi ekrek çocuğu var. ne yapacağımı bilemiyorum.evli olduğunu en başında söyledi ama bana karşı çok büyük ilgisi vardı gittikçe bu ilgi arttı hiç bi konuda zorlamadı herşey benim isteğimle olacaktı ve oldu da. Şuan birlikteyiz ilerde beni karşılayacak şeyleri biliyorum ailem karşı çıkar izin vermezler asla. Ben her geçen gün daha çok özler oldum onu lütfen yardım edin bi fikir istiyorum :KK43: :KK43:

Bu konuyu sizlere açalı bi kaç hafta oldu. Herkesin söylediğine kulağımı verdim kendimi dinledim gelecek hayatınımı düşündüm ve bitirdim tek bi telefonla olanları ve olacakları konuştum.tek duam hayırlı bi eş ve iyi bi iş olmuştur her zaman bunu yaparsam duamı kendi elimle yıkmış olacaktım.ben kimsenin bedduasını almak istemem şimdiye kadar dua almışken dayanamam buna.Eski eşin alışmışlıkları, aile taraflarının bir birine alışmış olması, küçük çocuğun sorumlulukları vs. bu bana zorluk yaşatacaktı.evet çok kötü zamanlar yaşıyorum hayatımda.Yalnızlık insana bazen bu tür yalnışlıklar yaptırabiliyor ilgiyi sevgiyi başka yerlerde arayabiliyoruz.BİTİRDİM ve şimdi içim rahat huzurluyum.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE.

bende aynen senin gibi boşanma davası devam eden biriyle birlikteyim. boşandı. 2 cocuğu var benim de 1 cocuğum var ama ailem vermiyo şuan ikna etmeye uğraşıyorum. aşk bu gönül ferman dinlemiyor :(

Aile rızasından önce siz nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz evli bir adamla birlikte olmayı?
Ve çocuğuda var.
Gerçekten böyle yükün altına girmek istiyor musunz?

ekleme: Şimdi okudum.Bitirmişsiniz ilişkinizi. İsapetli karar.Sizin için sevindim.

bende aynen senin gibi boşanma davası devam eden biriyle birlikteyim. boşandı. 2 cocuğu var benim de 1 cocuğum var ama ailem vermiyo şuan ikna etmeye uğraşıyorum. aşk bu gönül ferman dinlemiyor :KK43:

boşanma davası devam mı ediyor?yoksa boşandı mı?

Diyoruz ya aşk bu gönül ferman dinlemiyor diye ben aşkı bi tarafa attım mantığımla hareket ettim.beni bekleyecek kötü bi yaşantıyı seçmedim.ayrıldığım kişi yanı onun bana yaptığı fedakarlıkları göz önünde bulundurdum bir de ailemin benim için yaptığı fedakarlıkları gözümün önüne getirdim de ailemin tırnağı etmez.üzemezdim küçük bi çocuğu her ne kadar evlilikleri bitmiş olsa da olmazdı bu yapamazdım.şimdi mutluyum kendime geliyorum ve yaptığımın nasıl yanlış olduğunun farkındayım.Sizin yaşınız kaç bilmiyorum eğer çalışan bi bayansanız kimseye boynunuzu eğmeyin belki kötü bi evliliğiniz oldu aynı mutsuzluluğu yaşamak istemezsiniz iyice ölçüp tartmak gerekir bazı şeyleri.

Back