- 22 Şubat 2016
- 15
- 2
- 16
- Konu Sahibi rujluBAYAN
-
merhaba arkadaşlar henüz 23 yaşındayım imkansız birini sevdim aramızda 5 yaş var. Ama bu kişi evli boşanma davası sürüyor, ayrıca bi ekrek çocuğu var. ne yapacağımı bilemiyorum.evli olduğunu en başında söyledi ama bana karşı çok büyük ilgisi vardı gittikçe bu ilgi arttı hiç bi konuda zorlamadı herşey benim isteğimle olacaktı ve oldu da. Şuan birlikteyiz ilerde beni karşılayacak şeyleri biliyorum ailem karşı çıkar izin vermezler asla. Ben her geçen gün daha çok özler oldum onu lütfen yardım edin bi fikir istiyorum
İmkanlı olan ne biliyormusun seni bir güzel tartaklamak..
Dalgamı geçiyorsun sen çocuk...
siz sanırım sadece tartalamaktan ve insanları küçük görmekten anlıyorsunuz.insanların yaşantıları insanları olgunlaştırır sizin yaşınız kaç bilmem ama bana tartalamak ve çocuk kelimelerini sözlemeniz hiç hoşuma gitmedi burda bayanların bir birine destek olması gerekirken siz tartaklamaktan bahsediyrsunuz ne farkınız kaldı şiddet gösteren erkeklerden.ben sadece fikir istedim beni tartaklayın diye bişey söylemedim yaptınız ayıp.insanlarla güzellikle konuşmayı deneyin bence...
anladım da cevap veriyorum size. sizde benim ne demek istediğimi iyi düşünün!Ne demek istediğimi ilk önce anla sonra bana cevap ver..
anladım da cevap veriyorum size. sizde benim ne demek istediğimi iyi düşünün!
Düşünce yeteneğimi çok şükür kaybetmedim,konun o kadar hassas ki ne söylenmesini istiyorsun.
Aferin doğru yoldasın denmesini mi acaba..
Ortada evli bir adam ve çocuğu var..
Ayrıca bu süreçte barışabilirler ve olan sana olur.
bunu bende biliyorum tekrarlamanıza gerek yok.konunun hassas olduğunu bildiğim için fikir istedim tartaklamak veya çocuk kelimesini duymak istemedim.
böyle ifade etmiş olsaydınız aramızda bu konuşma olmayacaktı.Evet hassas bir konu biliyorum,tartalamak derken aklını başına al anlamındaydı ..
böyle ifade etmiş olsaydınız aramızda bu konuşma olmayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?