• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli çocuklu

sevgimin peşinden mi gitmeliyim?

• sevgimin peşinden mi gitmeliyim.

OY: 0 0,0%
  • ailemin rızası yok vaz mı geçmeliyim

OY: 9 100,0%
  • herşeye göğüs gerip bu aşkı yaşamalı mıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9

rujluBAYAN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
15
2
16
merhaba arkadaşlar henüz 23 yaşındayım imkansız birini sevdim aramızda 5 yaş var. Ama bu kişi evli boşanma davası sürüyor, ayrıca bi ekrek çocuğu var. ne yapacağımı bilemiyorum.evli olduğunu en başında söyledi ama bana karşı çok büyük ilgisi vardı gittikçe bu ilgi arttı hiç bi konuda zorlamadı herşey benim isteğimle olacaktı ve oldu da. Şuan birlikteyiz ilerde beni karşılayacak şeyleri biliyorum ailem karşı çıkar izin vermezler asla. Ben her geçen gün daha çok özler oldum onu lütfen yardım edin bi fikir istiyorum :( :(

aileni dinle.
şuan herşey toz pembe ama bu evlilik çok zor.
yeri gelecek kendini ikinci kadın gibi hissedeceksin, yeri gelecek eşinin çocuğuyla sorun yaşayacaksın.
değer mi?

ay saçmalama lütfen !
3,5 yıldır evli olmama rağmen ben bile çocuk yapmıyorum ki aynı yaştayız bide elalemın çocuğuna mı bakıcaksın .
Silkelen ve kendıne gel !!!!! Ailenı dinleee , onlar senın kötülüğünü istemez.

merhaba arkadaşlar henüz 23 yaşındayım imkansız birini sevdim aramızda 5 yaş var. Ama bu kişi evli boşanma davası sürüyor, ayrıca bi ekrek çocuğu var. ne yapacağımı bilemiyorum.evli olduğunu en başında söyledi ama bana karşı çok büyük ilgisi vardı gittikçe bu ilgi arttı hiç bi konuda zorlamadı herşey benim isteğimle olacaktı ve oldu da. Şuan birlikteyiz ilerde beni karşılayacak şeyleri biliyorum ailem karşı çıkar izin vermezler asla. Ben her geçen gün daha çok özler oldum onu lütfen yardım edin bi fikir istiyorum :KK43: :KK43:

İmkanlı olan ne biliyormusun seni bir güzel tartaklamak..
Dalgamı geçiyorsun sen çocuk...

İmkanlı olan ne biliyormusun seni bir güzel tartaklamak..
Dalgamı geçiyorsun sen çocuk...

siz sanırım sadece tartalamaktan ve insanları küçük görmekten anlıyorsunuz.insanların yaşantıları insanları olgunlaştırır sizin yaşınız kaç bilmem ama bana tartalamak ve çocuk kelimelerini sözlemeniz hiç hoşuma gitmedi burda bayanların bir birine destek olması gerekirken siz tartaklamaktan bahsediyrsunuz ne farkınız kaldı şiddet gösteren erkeklerden.ben sadece fikir istedim beni tartaklayın diye bişey söylemedim yaptınız ayıp.insanlarla güzellikle konuşmayı deneyin bence...

siz sanırım sadece tartalamaktan ve insanları küçük görmekten anlıyorsunuz.insanların yaşantıları insanları olgunlaştırır sizin yaşınız kaç bilmem ama bana tartalamak ve çocuk kelimelerini sözlemeniz hiç hoşuma gitmedi burda bayanların bir birine destek olması gerekirken siz tartaklamaktan bahsediyrsunuz ne farkınız kaldı şiddet gösteren erkeklerden.ben sadece fikir istedim beni tartaklayın diye bişey söylemedim yaptınız ayıp.insanlarla güzellikle konuşmayı deneyin bence...

Ne demek istediğimi ilk önce anla sonra bana cevap ver..

çok yanlış yoldasın , kendi çocuğunun sorumluluğunu almaya korkup yıllarca bebek yapmayı erteleyenler varken sen tanımadığın 1 çocuğun yaşı kaç bilmiyorum sorumluluğunu alacaksın ve bu yaşında,elbetteki sana ilgi göstericek karşı taraf herkes evlenmeden canım cicim yaşıyordu ne oldu evlendikten sonra çoğu tırt,buradaki bir kaç konuya göz gezdir bence evliliğinin 6 ayını bile görmeyip boşanan var,senin için çok büyük bir sorumluluk yinede hayat senin tabi,zamanında aşk için romayı yakanlar varya şimdi kombiyi yakmıyorlar

oraya 4. bir şık daha ekle daha iyi bir hayatı hakediyorum diye biz de onu seçelim... 23 yaşındasın ne gerek var evli bi adma, ya boşanmazsa.... çocuğu hele hiç üstlenme.. anası hayatta olmasa anlarım... ama anası hayattayken sen niye bakacaksın bu genç yaşında....ailenin fikrine bir şey demem sayarsın saymazsın sana kalmışta nasıl bir hayat bekliyorsun şöyle uzaktan bir dur bak bakalım tabloya.... üç aşağı beş yukarı seçimler ve sonuçlar bellidir.... ateşe elleşirsen yanarsın gibi.... yanma ne gerek var... güle eylene bir ömür yaşamak istemez misin...

Davanın sürdüğüne sakin inanma, ispatlasın önce ve sonra kontagini kes boşanma gerçekleşince bakarsın. Bu konular cok hassas. Suren bir dava varsa bile neden bitiyor bu ilişki bu cok onemli. Ben olsam cocugun annesi ile bir görüşürdüm dava sona erince.

anladım da cevap veriyorum size. sizde benim ne demek istediğimi iyi düşünün!

Düşünce yeteneğimi çok şükür kaybetmedim,konun o kadar hassas ki ne söylenmesini istiyorsun.
Aferin doğru yoldasın denmesini mi acaba..
Ortada evli bir adam ve çocuğu var..

Düşünce yeteneğimi çok şükür kaybetmedim,konun o kadar hassas ki ne söylenmesini istiyorsun.
Aferin doğru yoldasın denmesini mi acaba..
Ortada evli bir adam ve çocuğu var..

bunu bende biliyorum tekrarlamanıza gerek yok.konunun hassas olduğunu bildiğim için fikir istedim tartaklamak veya çocuk kelimesini duymak istemedim.

kendimi senin yerine koyuyor ve öyle cvp veriyorum
ben bekar bir bayan olsaydım ve karşıma eşiyle ayrı yaşayan ve bir de çocuğu olan biri çıksa onunla evlenmeyi düşünmezdim

pek saglıklı olacagını dusunmuyorum iliskinizin arada cocuk olunca devamlı gorusmek zorunda olacaklar ustelik.. sahsen iki tarafında cocuklu olması daha dogru geliyor boyle durumlarda birbirlerini anlarlar ama siz 23 yasındasınız henuz boyle bir iliskiye baslamayın derim

Back