Evli cocuklu calisan olarak kpss

Evli ve cocukluyum :) bir işte çalısmiyorum. Fakat çalışan bir kadının işine ayırdığı vakitin 3 te ikisini kemanima, okuluma, kursuma ve dhbt sınavına ayiriyorum.
Ben de sayılır miyim ??:KK54:

Ve bebeğim de henüz 2 yaşında yani o okula gitsin de rahat ders çalışayım durumum yok onun uyuduğu zamanlar dolu dolu çalışıyorum o uyanıkken de kaçamak kaçamak

Bende varim ama yeni yayinlar ciktimi bilmiyorum daha baslamadim evliyim 8 aylik bebegim var isallh kazaniriz hepimizz

Günaydın bende tam olarak bu kategoriye giriyorum 2.5 yaşında bir oğlum var ve özel sektörde çalışıyorum. Bu sene kpss ye hazırlanmak istiyorum. Bu hafta kendime bir program hazırlayıp elimden geldiğince çalışıcam

ben işe bu hafta başladım işim rahat kpss calışabilirim ama sistemin zorluğu benim hevesimi kırıyo

ben işe bu hafta başladım işim rahat kpss calışabilirim ama sistemin zorluğu benim hevesimi kırıyo
Keşke sadece sistemin zorluğu heves kirsa bence sistemin guvenilmezligi insanin hevesi ni daha çok kırıyor. Yinede herseyi bir kenera birakip düzenli bir şekilde calismaya başlamalıyım. Siz ne güzel baslamissiniz allah devamını getirsin

merhaba.bende çalışıyorum ve iki tane kızım var.ve kpss hazırlanıyorum.biraz zor oluyor.ama inşallah hepimiz istediğimiz yerlere geliriz.

Merhaba , ben de çalışıyorum ,evliyim ve 6 yaşında bir çocuğum var :)
Tarihten çalışmaya ufak bir adım attım...

Bende tarih ve matematikten calismaya başladım kasim gibi falanda dershaneye gitmeyi düşünüyorum insallah,sinava kadar buraz fedakarlık etmem lazim

evliyim, çalışıyorum, 5 yaşında oğlum var, dershaneye kaydoldum, yaşım geldi 35 e ve hedefim 90 zira 80-85 ile istediğim atamalar olmuyor

evliyim, çalışıyorum, 5 yaşında oğlum var, dershaneye kaydoldum, yaşım geldi 35 e ve hedefim 90 zira 80-85 ile istediğim atamalar olmuyor
aynen benimde 90 altın inmemem lazım iibf ye kadro baya azaldı şuanda eski kaynaklardan çalışıyorum ama motive için dershaneye gitmem lazım

kızlar bende var 2 küçük çocuk çalışıyorum.. nasıl yapıcam bilmiyorum yazıldım dershaneye allahım sen yardım et

Bende Tarih mezunuyum ve birkac haftaya dogum yapicam. Hazirlanabilirmiyim bilemiyorum :/ ama ekonomik ozgurlugumun olmasini o kadar çok istiyorm ki... ayni zamanda onlisanstan da okudugum bi bölüm var ama sınava girdigm zaman tercih veremiyorm malesef yoksa onlisans atanmasi daha kolay

Bemim gibi olup hazirlanan var mi destek olalim birbirimize :)
ben de geldim bende:KK54:
tam ben konu açacaktım siz açmıssınız:KK48:
bende evli ve hamileyim..inş kazanırız ya..dershaneyde gıtmeyı dusunuyorum ama dershane 1 saat minibusle ve masraflı baya..açıkcası hamıle hamıle ne kadar gıdebılırım onuda bılmıyorum:KK51:
siz napıyorsunuz başladınızmı çalışmalara:KK71:

Biz iş yerindeki arkadaslarla bu hafta baslayacaz iNs ufak ufakta kendim.basladim dershaneyide 2 .donem düşünüyorum

X