Aynen canim ya sinir oldum bende zaten haftasonu temizlikle ugrastim biraz da ders simdi kizim uyudu cografya 2.unit video izliyorum kolay gelsin herkezeKızlarr napıyorsunuz iki gündür siteye girilmiyordu bir eksiklik hissettim kendimde valla:)
Bolum neydi canimBen calismaya henuz baslayamadim
13 unde acikogretim sinavim.var
İndan sonra siki calismaya girecegim insallah
Hiç sorma bende sinir oldum giremeyince çok alışmışım meğer:) Hadi kolay gelsin o zaman tatlımmmmAynen canim ya sinir oldum bende zaten haftasonu temizlikle ugrastim biraz da ders simdi kizim uyudu cografya 2.unit video izliyorum kolay gelsin herkeze
Gida canim benimBolum neydi canim
Hayirlisi olsun canim ya Allah bir kapi aciyo sen gorevini yap azimle calis aman artik hangi bolum cok kolay ki zatenGida canim benim
Bolumden alim.yok
87 aldim atanamiyorum, bir daha hazirlaniyorum 3001 icin
Kizin kac aylik canim ?Kızlar sozel derslere başladığımdan beri koptum resmen derslerden.uyukluyorum ders çalışırken kizimda baya bi hareketlendi beni cok yoruyor gündüz nolcak benim bu halim yavv
15Aylık oldu. Meger bi buyusede rahat etsem diyordum meger büyüyünce daha zormus.ne yedirsem.. Aman düştü.. Bu çocuk niye zayıfladı falan.altını değiştirmek bile olay oluyor.ama iyiki var :))Kizin kac aylik canim ?
Benimki de 10 aylik.15Aylık oldu. Meger bi buyusede rahat etsem diyordum meger büyüyünce daha zormus.ne yedirsem.. Aman düştü.. Bu çocuk niye zayıfladı falan.altını değiştirmek bile olay oluyor.ama iyiki var :))
Al benden de o kadar valla benim ki de 20si bitti ama hic kolay degil15Aylık oldu. Meger bi buyusede rahat etsem diyordum meger büyüyünce daha zormus.ne yedirsem.. Aman düştü.. Bu çocuk niye zayıfladı falan.altını değiştirmek bile olay oluyor.ama iyiki var :))
hay maşallah size yaaaCumlemizin yavrusunu bağışlasın.onlara daha iyi imkanlar sunmak daha iyi bir anne olmak için değilmi bu çabamız Allahım hakkımızda hayirlisini versin emeklerimizi şu sabilerin temiz kalbinin sebebine boşa cikarmasin.şimdi kızımı uyutup dersin başına geçmeyi planlıyorum bakalım.ne zaman uyuyacak:)
Benden sana nacizane tavsiye.bebegin dogmadan bu sınavı kazanmaya kendini odakla yoksa bebekle cokzor gerçekten.bugünkü aklim olsa..hay maşallah size yaaa
benım bebıs henuz karnımda ev işi ders yemek derken aksam oluyor hemen,derse yeterınce vakıt ayıramadığımı dusunuyorum.temizlik açısındanda mukemmel degılım zatennasıl yetiştirionuz onca şeyi yaw
aynenBenden sana nacizane tavsiye.bebegin dogmadan bu sınavı kazanmaya kendini odakla yoksa bebekle cokzor gerçekten.bugünkü aklim olsa..
Ama herşey kısmet iste.ama yıkmak yok birbirimizi motive edip calisicaz öpüyorum.
Aynen öyle bekarım ve daha başlamadım çalışmaya. Size bakıp özeneyim hırslanayım diye takipteyim. Yerimde sayıyorum hala tabi ki..aynen
ben bekar arkadaslarada bakıyorum,evlılık yok çocuk yok daha rahatlar bence..bız sıkıntıyı gorduğumuz ıcın daha azımlıyızyaparız Allah ın izniyle
çalış bacım çalışAynen öyle bekarım ve daha başlamadım çalışmaya. Size bakıp özeneyim hırslanayım diye takipteyim. Yerimde sayıyorum hala tabi ki..