Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? çalışmalar Umarım iyi gidiyodur .Benim açımdan Eh işte fena değil ama daha da iyi olabilirim yavaş gidiyorum gibime geliyor Ben bugün coğrafya ,Türkçe ,inkılap tarihi , genel tarih çalıştım.Cografya'dan ikinci ünitedeyim inkılap tarihinden cemiyetlerdeyim ,Türkçe'den yazım kuralları bitti noktalama işaretlerinin deyim genel tarihte Türk İslam devletlerindeyim.
Fazla soru çözemiyorum genelde konu Çalışıyorum şimdilik hedefim haftalık 500 soru çözmek konular bittikten sonra haftalık 1000 soruya çıkarmayı düşünüyorum nasipse.

Kızlar sozel derslere başladığımdan beri koptum resmen derslerden.uyukluyorum ders çalışırken kizimda baya bi hareketlendi beni cok yoruyor gündüz nolcak benim bu halim yavv

Cumlemizin yavrusunu bağışlasın.onlara daha iyi imkanlar sunmak daha iyi bir anne olmak için değilmi bu çabamız Allahım hakkımızda hayirlisini versin emeklerimizi şu sabilerin temiz kalbinin sebebine boşa cikarmasin.şimdi kızımı uyutup dersin başına geçmeyi planlıyorum bakalım.ne zaman uyuyacak:)

hay maşallah size yaaa
benım bebıs henuz karnımda ev işi ders yemek derken aksam oluyor hemen,derse yeterınce vakıt ayıramadığımı dusunuyorum.temizlik açısındanda mukemmel degılım zatennasıl yetiştirionuz onca şeyi yaw

Benden sana nacizane tavsiye.bebegin dogmadan bu sınavı kazanmaya kendini odakla yoksa bebekle cokzor gerçekten.bugünkü aklim olsa..
Ama herşey kısmet iste.ama yıkmak yok birbirimizi motive edip calisicaz öpüyorum.

Benden sana nacizane tavsiye.bebegin dogmadan bu sınavı kazanmaya kendini odakla yoksa bebekle cokzor gerçekten.bugünkü aklim olsa..
Ama herşey kısmet iste.ama yıkmak yok birbirimizi motive edip calisicaz öpüyorum.
aynen
ben bekar arkadaslarada bakıyorum,evlılık yok çocuk yok daha rahatlar bence..bız sıkıntıyı gorduğumuz ıcın daha azımlıyızyaparız Allah ın izniyle

aynen
ben bekar arkadaslarada bakıyorum,evlılık yok çocuk yok daha rahatlar bence..bız sıkıntıyı gorduğumuz ıcın daha azımlıyızyaparız Allah ın izniyle
Aynen öyle bekarım ve daha başlamadım çalışmaya. Size bakıp özeneyim hırslanayım diye takipteyim. Yerimde sayıyorum hala tabi ki..

Aynen öyle bekarım ve daha başlamadım çalışmaya. Size bakıp özeneyim hırslanayım diye takipteyim. Yerimde sayıyorum hala tabi ki..
çalış bacım çalış
bende yenı mezun olduğum zaman rahat rahat calıştım 81 aldım lısanstan.sonra çok pısman oldum 1-2 soru daha neden cozemedım dıye.halbukı kpss den baska benı mesgul edecek bırseyde yoktu
şimdi bak evlıyım,hamıleyım bırçok kısı gbı hazırlanmaya calısıyorum..
eş yemek bekler,ev temizlik,hamileliğinde sıkıntılı dönemleri var..gunun gununu tutmuyor..
cocukla çalışmaya çalışan arkadaşlarda çocuklarını uyutmadan çalışamadıklarını söylediler..
velhasıl senınde en olmadı 2 seneye olacağın durum bızım durum,sen guzel çalış çalışan anne olarak birde sınav düşünmezsin.güle güle hamileliğini geçirirsin,bebeğinle vakit geçirirsinhersey senin elinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…