Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Slm kızlar sözel mantık cozdum biraz. Birazda mat . 25 soru kadar. Çok uykum geliyor sıkılıyor um artık.kizimda çok huysuz mız mız. Bide ateşlendi hafta sonu ateş sonrası her tarafında kırmızı döküntü oldu. Yarın coğrafyaya başlayacam. X yayınlarının ders notları kitabı vardı ondan çalışıp video izleyecem inşallah.

kızlar Çalışmalar nasıl gidiyor?
oyy oy.
kızlar çalışamıyorum ders falan.
mesela kızları uyuttum, kahvemi içtim masa başına geçtim şimdi.
1 saate biri uyanır.sonra öbürü.sonra ben uyuyakalırım.
gündüzleri de fırsat yok.
matematik çok zorluyor beni.
temel kavramlarda takıldım o derece.
ne yapmalı bilmiyorum....

Kizlar simdi kizimi sallarken yazim ben de bugun hic calisamadim esimin dogumgunuydu birseyler hazirladim kizim da herzamanki hareketlilik valla derslere bakamdm die icim gidiyo herseye yetismeye calisiyoruz cok yoruldum belim kopacak sanki agridan artik

Bende 2 gündür calisamadim hiç büyük oğlum hastaydi o iyi gibi derken küçük ateslendi nazlarindan yanına varilmiyo allah yardimcimiZ olsun kızlar hepimiz çok zor şekilde çalışmaya gayret ediyoruz umarım mükafatıni sınavda görürüz

bak ne yap biliyo musun,çözümlü mat.soru bankası al konuyu çalış ondan çöz çok büyük kolaylık olur
ayrıca mat.iyi değilse sözellere de ağırlık ver bol bol oku açığını oradan kapatırsın
benımde tam tersı mesela mat iyi,tarıh falan zorluo.sözelde bile ilk çözümlü kıtaptan çözüyorum ben daha kavrayıcı oluyo

Allah kolaylık versin canım İnan İşiniz çok zor ama Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmayacak buna inanıyorum. hayırlısını en güzel şekilde verilecek. Ben de bu sabah matematik çalıştım. Biraz ara verdim ama tarih çalışacağım Oradan da dershaneye gideceğim.

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 177

kızları uyuttum.nescafemi aldım ders başına geçiyorum.
önce tarih 2-3 video
sonrasında mat. inşallah

ya kızlar çok yavaş ilerliyorum sanki.
konular bitmeyecekmiş gibi geliyor.hadi video dinledim soru çözmeye fırsat yok.
tam oturtamadım.kafam da allak bullak.
öyle işte yine de devam.artık elden ne gelirse...

Slm kizlar neler yaptiniz derlerden simdi cografya video izlicem
Valla ders çalışmaya devam,bir şekilde götürmeye çalışıyorum elimden geldiğince.Konular bitene kadar yoğunluk devam eder bende Akşamları da tavuk gibi saat 8 lerde uyku bastırıyor malum nedenlerden dolayı hayırlısı bakalım canım.Senin nasıl gidiyor?

Slm kızlar bende kızımı uyutup coğrafya çalışıyorum video izliyorum ikinci Konudayim. Sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…