Çok geçmiş olsun ALLAH(c.c) şifa versin inşaALLAH(c.c)...Kızlar cuma günü sağ kolum yandı düdüklü patladı Allahtan sadece kolum da yanık oldu ders calisamiyorum
dün kendimi biraz iyi hissedim de sadece test çözdüm
Not alamiyorum malesef video izleyerek devam edicem artık iyileşne kadar
Büyük 2.5 küçük 1 yaşında meyve pek yemiyolar suyunu sıktim bugün zorla da olsa biraz ictiler inş iyilesirler bir an önceLsun ta
Gecmis olsun canim nekadarliklar bilmiyorum ama bol meyve takviyesi yap ben onunde geziyom yedirebilmek icin ben de bugun hic ders calisamadim canim sikkindi anne es aile ev gecimi derken dersler en sona kaliyo Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Arkadaşım nacizane bal limon ılık su karsimi yapsan azıcık azıcık icseler baya faydası olur.Büyük 2.5 küçük 1 yaşında meyve pek yemiyolar suyunu sıktim bugün zorla da olsa biraz ictiler inş iyilesirler bir an önce
Ay saol canım ya bunu kendim iciyordum ama çocuklar için aklıma gelmemisti yarın hemen onu da deniyeyim şifa allahtan denemesi bizdenArkadaşım nacizane bal limon ılık su karsimi yapsan azıcık azıcık icseler baya faydası olur.
off sorma korkudan deneme çözemiyorum.gerçi tüm konular bitince deneme çözmeyi planlamıştım ama şimdiden tırsıyorum.arkadaşlar ilk denemeler moralimi bozuyor ya sizde de oyle mi İ((
off sorma korkudan deneme çözemiyorum.gerçi tüm konular bitince deneme çözmeyi planlamıştım ama şimdiden tırsıyorum.
çünkü örneğin Türkçeyi bitirdim derken 100 sorudan 40 yanlış çıkıyor.
ama pes etmeyin diyorlar.netler yükselecek elbet
çok geçmiş olsun.çok üzüldüm, bir yandan da iyiki yüzüne falan gelmemiş .Allah beterinden korusun canım.
Çok sağolun Allah razı olsun kızlarÇok geçmiş olsun ALLAH(c.c) şifa versin inşaALLAH(c.c)...
Canım benim adım nurBana bir harf ogretenin kirk yil kolesi olurum...(Hz.Ali)
Atanmis atanamamis butun arkadaslarimin ogretmenler gunu kutlu olsun arkadaslar....
-Kizlar calismalar nasil gidiyo ben cografyaya basladim video izliyorum not aliyorum
Kolay gelsin canımmm herkese günaydınSelam kizlar tarih video arti turkce soru cozumu yapiyorum sonra da mat cozup cografya yeni konuya gececegim insallah
Kolay gelsin canımmm herkese günaydın