evli bir adama aşık oldum .

Yapıyor idim, söylüyor idi, geliyor idi, idi idi idi... id’inle hareket ettiğin belli. Annen ayrı, sen ayrı, o adam ayrı insan müsveddelerisiniz. Böyle bişey yaşasam yazmaya utanırım. Sen ayrılma o ayrılsın ki sizi dünyada ancak birbiriniz gibi karaktersizler paklar tam da birbirinize layıksınız

Birde beraber mi gidelim diyor ya al yerden yere vur..Canim sizin beraber gideceginiz yeri herkes biliyor artik cehennemin hangi katmaninda olursunuz bilmem bir an once gidinde karisi kurtulsun. Sonra zamanla adamda senle birlikte uc bes kisiyi daha goturur zaten. Etme bulma dunyasi cocuklarim olsun istiyorum derken kadinin yuvasini mi kiskandin sende mi cocuk yapacan bu adamdan yap yap adamin soyu yurusun senden sonrada yapar oooo turkiye nufusunu bu adam cogaltacak ne iyi ne iyi.. allah caresi olmayan dert versin kendini bulunmaz hint kumasi sanan konu sahibi yaratik. Bir an once iyi yolculuklar hangi sehire geliyorsaniz haber verinde millet tebbir alsin bari. Ha herkes o kadin gibi safta degildir biri seni gumletir yaparken hangi boyut bir kaziktan hoslanirsin alnina yaz aldatilan kadin hediye eder sana.

Ne kadar iğrenç mide bulandırıcı bir insansiniz pardon insan bile olmasanız inşallah ömrünuzun sonuna kadar kaç evlilik yaparsan yap hepsinden ihanete uğrarsın gerçekten bunu hakediyorsun okadar pişkin birisinizki bukadar rahat yazabiliyorsunuz

Ah kiyamam sana ve buyuk askiniza ne kadar uzuldum anlatamam. Hayatimda bu kadar assagilik gordugum 3.insansin.gercekten acincak haldesin. Yemisim askini kesin zengindir adam. Senin gibii ahlaksiz 3.5 kadin,bir swrefsiz adam yuzunden hergun agliyor benim minicik yavrum.Insallah tum o yavrularin vebalinde bogulun. Sevmiyomus ne diye cocuk yapmis.Adisiniz,igrencsiniz.aynanin karsisina gecin ve benim yerime yuzunuze defalarca tukurun,annenize de balgam atin onada o yarasir..

Konu eski ama bu durumda olan bir cok metres yuva yikan serefsiz var okurda kendilerine gelirler belki..

Tek kelimeyle allah bin türlü belanızı versin .mide bulandırıcı metres.senin gibi başka biri yüzünden bizim çocukluk yıllarımız heba oldu ailemiz yıkılma noktasına geldi .Ne yaparsan yap o çocukların ahı seni bırakmaz .Seviyor Muş Muş .utanmadan da yazmışsın .iki rezil birbirinize sıkı sıkı yapışın da başkalarına bulaşmadan geberip gidin

Bi de kıskanıyorum falan yazmış .güya akıl almaya yazmış

Ya bu ilişkiyi bilen ailesine ne demeli?? Keşke atom bombası hiroşimaya değil de sizin evinize atılsaydı

Senin kadar anneninde allah belasini versin. Dusun milletin kocasinin yakasindan artik!!

Eve düşen yıldırım .Yanık metres .Koca avcısı.Dedem boşta tanışmak istersen numarasını atarım .Aaaaa ama pardon sen evlilerden hoşlanıyorsun değil mi ???

Sen alev alev yanıyosun .Ateşin başına vurmuş .Adresini ver itfaiyeyi yollayacağım .Gerçi öyle bi ateş ki sana Keban barajı söndüremez

Rezillik... Senin yaptığını bir kadın ablamın evliliğine yaptı. Ablam 7 yaşındaki çocuğuyla boşandı 12 senelik evliliği bitti. Gitti o kadınla evlendi bi çocuk yaptı ama onunlada olmadı şuan boşanma davaları sürüyor. Birbirlerine düşman olmuşlar. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Beş yıllık emek vermiş miş miş.. O kadın acaba kaç yıl emek verdi. Annene ayrıca bi madalya takmak lazım sana böyle destek olduğu için. Diyecek çok şey varda banlanmak istemiyorum

Metres hanım ateşiniz ne durumda ??? Türkiye neden sıcak diye düşünüyordum meğer sizin alt. Taraf cayır cayır yanıyormuş ama merak etmeyin cehennemde daha beter yanacaksınız

O adamın da senin de allah bin türlü belanızı versin .Sürünerek ölün inşallah .Bir gün değil ger gün ah edin .Yiyecek bi kap yemeğiniz içecek bi yudum suyunuz olmasın inşallah. Dermansız dertlere tutulun . Düştüğünüz dertlerden birbirinizi unutun inşallah.Öyle bir ah edin ki yer gök halinize acısın .Cehennemde cayır cayır yanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…