Evli bayanlar!!!

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.431
Puanlar
198
Bayanlar, benim bi derdim var. Epilasyon. öyle çok tüylü değilim ama çalıştığım için sürekli ilgilenemiyorum. kısa yollu kısa süreli nasıl temizlik yapıyorsunuz. Veeti yapıyorum ama bikini bölgeme hiç denemedim. bioder ağda kullanıyorum normalde ama uzaması gerekiyor onunla almamiçin. kısayken nasıl bir çözümünüz var? Lütfen bu tür soruna çözümü olanlar yardım :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

epilasyon aleti en ufakları bile alıyor. philips in bir yaz serisi vardı numarasını hatırlamıyorum bir normal epilatör yanında da iki kalem pille kullanılan kablosuz küçük var hassas bölgeler için duştan önce 5 dkmı alıyor hem büyüğü kadar acıtmıyor da

epilasyon aleti en ufakları bile alıyor. philips in bir yaz serisi vardı numarasını hatırlamıyorum bir normal epilatör yanında da iki kalem pille kullanılan kablosuz küçük var hassas bölgeler için duştan önce 5 dkmı alıyor hem büyüğü kadar acıtmıyor da

Ay keşke tam ismi olsaydı :(

buldum netten benim epilatörün modeli : Philips HP6540/00
ama philipsin sitesinde bulamadım 1,5 seneyi geçti alalı
sitesinde benzer bir ürün : HP6541/00 bunu buldum.
Süpersiniz çok teşekkür ederim hemen bakıyorm

40 la 41 arasındaki fark nedir biliyormusunuz

ağdayla alınca uzatmak gerekiyor tıraşlasak bir günde çıkıyor epilatörle de bikini bölgesini almak çok zor :mad:

40 la 41 arasındaki fark nedir biliyormusunuz

bende 40 var 40ta fazladan ışıklı aynalı kutusunda cımbız var normal epilatörün başlığı suda yıkanabiliyor.
41 de suda kullanılabiliyormuş öyle yazıyor.
o yanındaki küçük makine tercih sebebim oldu hassas bölge için çok memnunum...

evet ben sıkışınca ondan kullanıyorum birde bebek pudrası alırsan tahriş falanda olmuyor
biraz pahalıya geliyor bir ama bantlardan alacaksan kaliteli bir markanınkini al

Pudrayı ağda için kullanıyorm memnunum özellikle bikinide.
Veeti de bacaklarmda kullanıyrm ztn az ama bnm için en büyük sorun bikini bölgesi uzamadanh kısa tüylere hemen çözüm lazımdı sanırım buldum :)

bende 40 var 40ta fazladan ışıklı aynalı kutusunda cımbız var normal epilatörün başlığı suda yıkanabiliyor.
41 de suda kullanılabiliyormuş öyle yazıyor.
o yanındaki küçük makine tercih sebebim oldu hassas bölge için çok memnunum...
Araştırayım bi ztn çok duyuyordum bbunu almak lazım

merhaba bu üründen memnun musunuz bikini bölgenizi rahatlıkla alıyor mu acaba

Back