- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Olabilir2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
Test yapsanıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
Adet günüme 1 hafta var cıkar mı bilmyrmOlabilir
Test yapsanıza
Yerlesme kanamasi olabilr olmayabilirde2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
Benim açıktı.aklımın ucundan bile geçmiyordu gebelik.bi sonraki ay ortaya çıktı.Netten arastrdım ya cok koyu yada cok acık oluyorms rengi
1 hafta var dha cıkar mi ki
1 hafta var dha cıkar mi ki
Aslında erken testler var. Eczanede sorabilirsiniz.Adet günüme 1 hafta var cıkar mı bilmyrm
Canım naptın gittin mi tahlil yaptırmayaLeklenme yarında devam ederse gidicem haklısın
Hayır eşim izin vermiyor aglarsın üzlrsün çıkmassa diye haftasonu oldgndan evde gidemiyorum o yüzden yaparsam yazarım ins vardır yaCanım naptın gittin mi tahlil yaptırmaya
üzülme canım Allah nasip eder size de inşallahKızlar yine hüsran adet kanamasıymıs
insallah canım