Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece bu belirti ile ümitlenmeyin bence de gününüz geldi ise test yapın2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
1 hafta var dha cıkar mi kiSadece bu belirti ile ümitlenmeyin bence de gününüz geldi ise test yapın
2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
Bazen çıkabiliyor istersen evde yap yada beklemeye çalış stres yapmadan1 hafta var dha cıkar mi ki
Olmuyordu esime ozospermi dendi ameliyat oldu 3 ay önceCanım üstüne görme olabilir benim de 2 3gün leke gelmişti idrardan gebelik testi kiti aldım negatif çıktı ama kandan tahlil yapılınca hamile olduğumu öğrendim şimdi 2,5 aylık bi kızım var.
Çok afedersin ama 2 seneden beri istemiyo musunuz bebek yoksa olmuyo muydu
Bende de öyle oldu iki gün lekelenme oldu sonra bir hafta adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim :) umarım geliyordur bebeğin2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
Cok test yaptım dha öncelerde negatifi görünce cok kötü oluyorm yapmk hiç içimden gelmiyor zatenBazen çıkabiliyor istersen evde yap yada beklemeye çalış stres yapmadan
belki ameliyat düzeltmiş olabilir ama yine de ümitlendirmek istemem. Kesin sonuç almak için kan tahlili yaptır herşey çıkıyo kanda. Allah nasip eder size de inşallah canımOlmuyordu esime ozospermi dendi ameliyat oldu 3 ay önce
AynenTabi hemen ümitlenmemek de gerekir sonra olmadığını öğrenince üzülürsün
Haklısn zaten erken baktırmak pozitif olsa bile.hüsran oluyor bazen beta hcg düşük felan çıkabiliyor.en iyisi bekleCok test yaptım dha öncelerde negatifi görünce cok kötü oluyorm yapmk hiç içimden gelmiyor zaten
Normalde gecikme falan olunca hep bekliyorm test yapmaktan üzülmkten yoruldum ama bu aralar tasınıcan ona göre agır kaldrmıyım diyormbelki ameliyat düzeltmiş olabilir ama yine de ümitlendirmek istemem. Kesin sonuç almak için kan tahlili yaptır herşey çıkıyo kanda. Allah nasip eder size de inşallah canım
sen yarın sabah ilk iş git kan tahlili yaptır. Eğer taşıncaksan riske atma derim canım.Allah yardımcın olsunNormalde gecikme falan olunca hep bekliyorm test yapmaktan üzülmkten yoruldum ama bu aralar tasınıcan ona göre agır kaldrmıyım diyorm
Netten arastrdım ya cok koyu yada cok acık oluyorms rengiBenim üstüne görmemde iki gün az ve açık renk olmuştu
Leklenme yarında devam ederse gidicem haklısınsen yarın sabah ilk iş git kan tahlili yaptır. Eğer taşıncaksan riske atma derim canım.Allah yardımcın olsun