• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar bi bakar mısınz

Gunesgl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
82
57
8
30
2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya

2 gündür lekelenme gibi bi kanamam var ama koyu kahve 2 senelik evliyim hiç gebelik yok üstme görme olabilir diyolar sizce olabilir mi ümitlenmek iatemiyorum ya
Sadece bu belirti ile ümitlenmeyin bence de gününüz geldi ise test yapın

Canım üstüne görme olabilir benim de 2 3gün leke gelmişti idrardan gebelik testi kiti aldım negatif çıktı ama kandan tahlil yapılınca hamile olduğumu öğrendim şimdi 2,5 aylık bi kızım var.
Çok afedersin ama 2 seneden beri istemiyo musunuz bebek yoksa olmuyo muydu

Üstüne görmeden ziyade yerleşme kanaması olabilir. Sadece kahve akıntı varsa Kanamanız olmadıysa eğer yerleşme kanaması olabilir.

Canım üstüne görme olabilir benim de 2 3gün leke gelmişti idrardan gebelik testi kiti aldım negatif çıktı ama kandan tahlil yapılınca hamile olduğumu öğrendim şimdi 2,5 aylık bi kızım var.
Çok afedersin ama 2 seneden beri istemiyo musunuz bebek yoksa olmuyo muydu
Olmuyordu esime ozospermi dendi ameliyat oldu 3 ay önce

adetten 6 gun once yapilan testler var benim oyle cikmisti,eczanelerde belki vardir. C---- B--- test yazamadim simdi reklama falan girer diye.

Bende de öyle oldu iki gün lekelenme oldu sonra bir hafta adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim :) umarım geliyordur bebeğin

Buyuk bi ihtimal yerlesme kanamasi canim.ama 6 gun erken test icin.hamileysen bile buyuk bi ihtimal negatif cikar.adetin gecmesini bekle.

Cok test yaptım dha öncelerde negatifi görünce cok kötü oluyorm yapmk hiç içimden gelmiyor zaten
Haklısn zaten erken baktırmak pozitif olsa bile.hüsran oluyor bazen beta hcg düşük felan çıkabiliyor.en iyisi bekle

belki ameliyat düzeltmiş olabilir ama yine de ümitlendirmek istemem. Kesin sonuç almak için kan tahlili yaptır herşey çıkıyo kanda. Allah nasip eder size de inşallah canım
Normalde gecikme falan olunca hep bekliyorm test yapmaktan üzülmkten yoruldum ama bu aralar tasınıcan ona göre agır kaldrmıyım diyorm

Back