Evli arkadaşlar lütfen yardımcı olun

işinden ziyade asker olması doğuya görevi olması benim mutsuz olacağımı düşünerek karşı çıkacaklarını biliyorum ama annem bana dayanamaz babamı birşekilde ikna edecektir. yıllar önce yanlış evlilikle mutsuz olan abimi görerek

siz kaç yaşındasınız?
gizli nikaha gerek yok..
ailenizin yanına gidin ve annenize erkek arkadaşınız oldugunu ciddi oldugunuzu ailesinin tanışmaya gelmek istediğini söyleyin..
evet ailesinin evinde kalmanız bence yanlış...

23 yaşımdayım erkek arkadaşımda 27 yaşında
gizli nikah bende korkarım zaten ortaya çıktığında sonucu düşünmek bile istemiyorum.
evet ailesinin yanında kalmak bana da tuhaf geliyor ama benimle bunun yüzünden kavga etti. başka kız arkadaşıma gidip kalacaktım

.

doguya gitmeni istemeyebilirler ama nasibte neresi varsa orda yarasiniz

tayinini edirneye aldirip daha sonra baska bir nedenden dolayi da doguya gitmek zorunda kalabilirsin sonucta
kim nerde ne yiyecek nerde yasayacak kesin olarak bilemeyiz bunlar kader isi

nasipte hakanla evlenmek varsa eger kimse buna engel olamaz

benim bildiğim kanamadan sonra yumurtlama dönemi başlar yanlışmı biliyorum

son adet gününden iki hafta sonra basliyor yumurtlama diye biliyorum ama birde söyle birsey var adet düzensizligi varsa o zamanda bilinemiyor ben mesela bilemiyorum :))

Son düzenleme:

haklısın canım aslında kaderimde ne varsa onu yaşayacağım. bir dizi varya güneydoğudan öyküler. diziyi izlerken ağlamaya başlıyorum lojmanda yanlız kocalarını bekleyen kadınlar falan. hakanda izleme diye kızıyor orda biraz abartmışlar falan diyor. başka bir asker tanıdığımız orda yaşam daha berbat diyor. ama dediğin gibi kaderimde varsa orada yaşayacağım

bir hata yapmışsın ama bundan sonraki tavrın bu hatayı bir nebze olsun düzeltmeye yönelik olmalı bence
öncelikle karşındakinin isteğine göre hareket edip huzursuz olacağın şeyler yapmayı bırakmalısın.hem huzursuz olmuşsun hemde ailesinde kalmışsın mesela.
asla acele ve panikle karar verme hemen evlenmeyi istemesi, acelesi düşündürücü.birbirinizi çok iyi tanıdığınıza inanıyormusunuz, o seni sende onu akılda şüphe bırakmayacak şekilde tanıdınız ve anlaşabildiniz mi? inan bana bu husus evlilikte ilişkiden daha önemli.hata üstüne hata yapmak olur sırf ilişkiye girdim diye evlenmek.durumunuzu daha fazla zorlaştırmamak için adımlarınızı bundan sonra daha dikkatli atmalısınız nede olsa karşınızda sizinle evlenmeye balıklama atlayan biri var.siz onu iyice tartın düşünün bence ve asla bu konuda eziklik hissedip eline koz vermeyin

normalde erkekler evlilikten kaçar. bizimki tam tersi. üstelik elde ettiği bir kızı yüz üstü bırakabilir. aslında bende düşünmüyor değilim niye evlenmek için acele ediyor.
ama birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyorum ama yinede şans ya iyi olacak ya kötü

canım doguda yaşam kötü falan dıye düşünme benım de arkadaşlarım var doguda ögretmenlik yapan eşleri asker, kuzenım var asker şırnakta eşi de orda... inan ki hiç mutsuz değiller, ha evet zor eşin her akşam eve gelmıyor ama siz bunu bilerek bu adamı seçmiş ona aşık olmuş ve bişeyler yaşamışsınız bunun muhakemesini yapmamalısın bence... inan sevince herturlu mutlu olur insan tabi eşinin sana yaklaşımı çok önemli...
bir de sakın ha birlikte oldunuz diye ona mecburmuşsun gibi davranma, hata olarak da görme bunu.... öyle gizli nikah falan yapıp elini kolunu bağlama... gelsin usulüne göre istesin seni ailenden, kaç yaşına gelmişsin işin gücün var aiilende kolundan tutup eve kapatacak değil ya seni, elber razı olacaklardır... içini ferah tut derim, umarım herşey gönlünce olur... hee birde gebelik riski nedir bilmiyorum ama dikkatlı ol bide bebiş falan olmasn şmdi demi:) öpüyoruummm

birlikte oldunuz diye illede alelacele nikah yapacak değilsiniz..
ailene konuyu açarsın..ailenin karşı geleceğini düşünmüyorum..
doğuda görev yapmak varsa kısmetinizde yaparsınız..
arkadaşın ailesine evleneceğinizi açıkladığına göre, seni geçiştirmek niyetinde biri değil..
ailene arkadaşının varlığını açıkladıktan sonra nişan yaparsınız..tabi bu arada hamile kalmadıysan..

edirnede bir komşumuzun oğlu nişanlısıyla birlikte olmuş kız hamile kalmış olanları kimseye duyurmadan düğünü erken yaptılar. sonrada erken doğum yaptı dediler ama herkes anlamıştı çünkü bebek erken doğan bebek gibi değil demişlerdi. bir an aklıma geldi

canım sen ilk yazdığında ilişkinizden ailesinde kaldığın halde kendi ailene daha söylemediğinden ve hamile kalma endişenden bahsetmişsin.ardından doğuya gitmenin zorluklarından.kafanda herşeyi halletmişsin aslında.aşk sarhoşluğu da diyebiliriz buna.hayırlısı olsun umarım herşey iyi olur senin için

cidden herşey kafamda oldu bitti ama bizimkilerin hiçbirşeyden haberi yok. aşk mantık falan dinlemiyor umarım doğru yolda gidiyorumdur.

çarşamba sabahı ailemin yanında olacağım. zaten hakan normaldede bayramdan sonra nişan yapalım seneye yaza evleniriz diyordu. bir yıl ankarada kalacağız sonra doğu görevim var demişti

cidden herşey kafamda oldu bitti ama bizimkilerin hiçbirşeyden haberi yok. aşk mantık falan dinlemiyor umarım doğru yolda gidiyorumdur.

gerçekler ve ailen seni titretir kendine getirir merak etme:))))))))))) bunun istemesi sözü var nişanı var düğüne gelene kadarki engelleri aşarsanız tamam demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…