- Konu Sahibi 26yasindayim
-
ben sana yapmaman gereken şeyi söyleyeyim kesinlikle gizli nikah yapma.buna hiç gerek yok.ailene hayatında biri olduğunu ve evlenmek istediğini söyle.sevgilinde zaten evlenmek istiyor.işi de var.ailen niye istemeyecek sevgilini anlamadım.
siz kaç yaşındasınız?
gizli nikaha gerek yok..
ailenizin yanına gidin ve annenize erkek arkadaşınız oldugunu ciddi oldugunuzu ailesinin tanışmaya gelmek istediğini söyleyin..
evet ailesinin evinde kalmanız bence yanlış...
eğer regl olmanıza birhafta varsa yumurtlama gününe denk gelmiş de olabilirsiniz...
benim bildiğim kanamadan sonra yumurtlama dönemi başlar yanlışmı biliyorum
.
doguya gitmeni istemeyebilirler ama nasibte neresi varsa orda yarasiniz
tayinini edirneye aldirip daha sonra baska bir nedenden dolayi da doguya gitmek zorunda kalabilirsin sonucta
kim nerde ne yiyecek nerde yasayacak kesin olarak bilemeyiz bunlar kader isi
nasipte hakanla evlenmek varsa eger kimse buna engel olamaz
son adet gününden iki hafta sonra basliyor yumurtlama diye biliyorum ama birde söyle birsey var adet düzensizligi varsa o zamanda bilinemiyor ben mesela bilemiyorum :))
bir hata yapmışsın ama bundan sonraki tavrın bu hatayı bir nebze olsun düzeltmeye yönelik olmalı bence
öncelikle karşındakinin isteğine göre hareket edip huzursuz olacağın şeyler yapmayı bırakmalısın.hem huzursuz olmuşsun hemde ailesinde kalmışsın mesela.
asla acele ve panikle karar verme hemen evlenmeyi istemesi, acelesi düşündürücü.birbirinizi çok iyi tanıdığınıza inanıyormusunuz, o seni sende onu akılda şüphe bırakmayacak şekilde tanıdınız ve anlaşabildiniz mi? inan bana bu husus evlilikte ilişkiden daha önemli.hata üstüne hata yapmak olur sırf ilişkiye girdim diye evlenmek.durumunuzu daha fazla zorlaştırmamak için adımlarınızı bundan sonra daha dikkatli atmalısınız nede olsa karşınızda sizinle evlenmeye balıklama atlayan biri var.siz onu iyice tartın düşünün bence ve asla bu konuda eziklik hissedip eline koz vermeyin
birlikte oldunuz diye illede alelacele nikah yapacak değilsiniz..
ailene konuyu açarsın..ailenin karşı geleceğini düşünmüyorum..
doğuda görev yapmak varsa kısmetinizde yaparsınız..
arkadaşın ailesine evleneceğinizi açıkladığına göre, seni geçiştirmek niyetinde biri değil..
ailene arkadaşının varlığını açıkladıktan sonra nişan yaparsınız..tabi bu arada hamile kalmadıysan..
normalde erkekler evlilikten kaçar. bizimki tam tersi. üstelik elde ettiği bir kızı yüz üstü bırakabilir. aslında bende düşünmüyor değilim niye evlenmek için acele ediyor.
ama birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyorum ama yinede şans ya iyi olacak ya kötü
canım sen ilk yazdığında ilişkinizden ailesinde kaldığın halde kendi ailene daha söylemediğinden ve hamile kalma endişenden bahsetmişsin.ardından doğuya gitmenin zorluklarından.kafanda herşeyi halletmişsin aslında.aşk sarhoşluğu da diyebiliriz buna.hayırlısı olsun umarım herşey iyi olur senin için
cidden herşey kafamda oldu bitti ama bizimkilerin hiçbirşeyden haberi yok. aşk mantık falan dinlemiyor umarım doğru yolda gidiyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?