Sağol canım benim ağzına yüreğine sağlık 30 yaşındayımAllah gönlünüze göre versin okudum inşallah rabbim kabul eder. Kaç yaşındasınız ?
Karşına hiç kimse çıkmadı mı canım merakımdan soruyorum yada sen mi seçicisin yaşın henüz geçmiş değil ama şimdikiler hep 18 19da evleniyorSağol canım benim ağzına yüreğine sağlık 30 yaşındayım
Karşıma çok kişi çıktı ama olmadı canım,ya ben Hayır dedim ya karşı taraf yada aileler olmaz bu iş dedi . Seçici değilim tek ve en önemli arzum "beni çok sevsin " istiyorum yalan bir sevgi değil gerçek sevgiyi istiyorumKarşına hiç kimse çıkmadı mı canım merakımdan soruyorum yada sen mi seçicisin yaşın henüz geçmiş değil ama şimdikiler hep 18 19da evleniyor
Demek ki senin kısmetin de seni bir yerlerde bekliyor canım takma diyeceğim ama insanın elinde değil ben asla evlilik düşünmezdim şimdiye kadar bir sevdiğim oldu istemeye geldiler ama olmadı. Şimdi insanlar baskı yapmaya başladı evlen, ne zaman evleniyorsun diye. İster istemez kafaya takmaya başladım.Karşıma çok kişi çıktı ama olmadı canım,ya ben Hayır dedim ya karşı taraf yada aileler olmaz bu iş dedi . Seçici değilim tek ve en önemli arzum "beni çok sevsin " istiyorum yalan bir sevgi değil gerçek sevgiyi istiyorum
Okudum canım Allah kabul etsinBurda sadece kendime dua isteyemem biliyorum çünkü benim yaşadıklarımı yaşayan çok kişi var o yüzden evlenmek isteyip de evlenemeyen bütün Bekarlar için evli arkadaşlar 3 ihlas suresi, 1 fatiha okur musunuz? Birde" bütün bekarlara hayırlı evlilik nasip et ALLAHIM" diye dua istiyorum.HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN.....
Inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evladınız olur.RABBIM evlat isteyenlere evlat , evlilik isteyenlere evlilik nasip etsin isallahOkudum canım Allah kabul etsin
Biz de evlendik ama bebek sahibi olamıyoruz
Tıbben bir sorunumuz da yok.
Sizlerde bize dua edin lütfen
abdestimle dua ettim. rabbi inşAllah kabul eder hayırlı mutlu evliliğiniz olur inşAllahBurda sadece kendime dua isteyemem biliyorum çünkü benim yaşadıklarımı yaşayan çok kişi var o yüzden evlenmek isteyip de evlenemeyen bütün Bekarlar için evli arkadaşlar 3 ihlas suresi, 1 fatiha okur musunuz? Birde" bütün bekarlara hayırlı evlilik nasip et ALLAHIM" diye dua istiyorum.HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?