T takip47 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2024 33 2 1 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi takip47 #61 takip47 .!.: Kızmıyorum kimseye zaten artık o adamı sevmiyorum kafam karıştı sizde haklısınız özür dilerim 2 insanın aynı kişiyi sevmesi çok kötü biliyorum Genişletmek için tıkla... Metres olmak istemiyorum zaten o adama aşık değilim artık sadece bir an yaşadığım hayata ve hastalığımdan dolayı oluşan öfkeme duygularıma yenildim çok zor
takip47 .!.: Kızmıyorum kimseye zaten artık o adamı sevmiyorum kafam karıştı sizde haklısınız özür dilerim 2 insanın aynı kişiyi sevmesi çok kötü biliyorum Genişletmek için tıkla... Metres olmak istemiyorum zaten o adama aşık değilim artık sadece bir an yaşadığım hayata ve hastalığımdan dolayı oluşan öfkeme duygularıma yenildim çok zor
T takip47 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2024 33 2 1 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi takip47 #62 takip47 .!.: Kızmıyorum kimseye zaten artık o adamı sevmiyorum kafam karıştı sizde haklısınız özür dilerim 2 insanın aynı kişiyi sevmesi çok kötü biliyorum Genişletmek için tıkla... 1 şeyde ne demek istedin anlamadım
takip47 .!.: Kızmıyorum kimseye zaten artık o adamı sevmiyorum kafam karıştı sizde haklısınız özür dilerim 2 insanın aynı kişiyi sevmesi çok kötü biliyorum Genişletmek için tıkla... 1 şeyde ne demek istedin anlamadım
M Minaredenatbeni Guru Kayıtlı Üye 15 Haziran 2016 7.712 1 20.426 348 38 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi takip47 #63 takip47 .!.: 1 şeyde ne demek istedin anlamadım Genişletmek için tıkla... Kendi kendine mi yazıyorsun
takip47 .!.: 1 şeyde ne demek istedin anlamadım Genişletmek için tıkla... Kendi kendine mi yazıyorsun