- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
ErkekSen bayanmısın erkekmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ErkekSen bayanmısın erkekmi
Zaten beni vazgeçirmeye çalıştı evli olmasada birlikte olamayacağımız bir işi yapıyorBiz ne yapalim istersin? Adami bosayalim, seni alsin mi? Hic sanmam…
E tamam adam serefsizlik yapmamis ne guzel, daha ne istiyorsun?Zaten beni vazgeçirmeye çalıştı evli olmasada birlikte olamayacağımız bir işi yapıyor
Haberi yokki kimse beni dövemez ben onu döverimUmarım o evli adamın karısı seni döver de kendine gelirsin
Zaten artık nefret ediyorum arkamdan çevirdiği işlerden dolayıE tamam adam serefsizlik yapmamis ne guzel, daha ne istiyorsun?
Peki konuyu neden actin? Nasil bir yorum bekliyorsun?Zaten artık nefret ediyorum arkamdan çevirdiği işlerden dolayı
İntikam almak istiyorum söylediği bir sözden dolayı kalbim çok kırıldı paramparça oldu yıkıldım ondan ayrı kaldığım için çok acı çektim ailem bana cephe aldıPeki konuyu neden actin? Nasil bir yorum bekliyorsun?
Peki, neyi nasil biliyorsaniz oyle yapin tabiİntikam almak istiyorum söylediği bir sözden dolayı kalbim çok kırıldı paramparça oldu yıkıldım ondan ayrı kaldığım için çok acı çektim
Kendin ettin kendin buldunİntikam almak istiyorum söylediği bir sözden dolayı kalbim çok kırıldı paramparça oldu yıkıldım ondan ayrı kaldığım için çok acı çektim ailem bana cephe aldı
İntikam almak istiyorum söylediği bir sözden dolayı kalbim çok kırıldı paramparça oldu yıkıldım ondan ayrı kaldığım için çok acı çektim
Peki, neyi nasil biliyorsaniz oyle
pekiPeki, neyi nasil biliyorsaniz oyle yapin tabi
Şimdi burdan gitmiş galibaKendin ettin kendin buldun
Niye bayan ismi kullanıyorsun
Asik oldugunuz evli adam ve biz de dahil kimsenin pek umrunda degilsiniz, uzgunum. Kisa kisa cumleler yaziyorsunuz, muhtemelen falr konu ya da dikkat cekmeye falan calisiyorsunuz ama i ih olmadi, cekemediniz.Şimdi burdan gitmiş galiba
Bayan ismi kullanmiyor ki, neresi bayan ismi onun?Niye bayan ismi kullanıyorsun
Insallah bir gun evlenirseniz sizin gibi biri kocaniza asik olur.Evet naneyi öyle bir yedimki ailem duyunca ortalık karıştı herkes bana cephe aldı
Ben hiçbir zaman evlenmiycemInsallah bir gun evlenirseniz sizin gibi biri kocaniza asik olur.
Allahin adaleti sasmaz
Metres mi olacaksiniz ?Ben hiçbir zaman evlenmiycem
Ayşegüllerden yazınca kafam karıştıBayan ismi kullanmiyor ki, neresi bayan ismi onun?
Hayır bekar kalıcamMetres mi olacaksiniz ?
Sanmam bekar kalacağını. Evli adamı boşatır onla evlenirsin sende o göz varHayır bekar kalıcam