Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istedin anlamadım iyimi kötümüİyi yaptın.
İyi halt ettin yani. Neden konu açtın peki ?Ne demek istedin anlamadım iyimi kötümü
Vah vah.Konu feyk değil gerçek ona artık onu sevmediğimi söyledim özür diledim ama seviyorum görünce ona gözükmeden gizlice seyrediyorum çok kötüyüm yani hergün ağlıyorum
Artık onu sevmediğini söylediğine göre metrestin yani?Konu feyk değil gerçek ona artık onu sevmediğimi söyledim özür diledim ama seviyorum görünce ona gözükmeden gizlice seyrediyorum çok kötüyüm yani hergün ağlıyorum
Konu feyk değil gerçekİyi halt ettin yani. Neden konu açtın peki ?
Konu feyk bence de bu saatte tek cümle 4 kelime Konu açmışsın. Detay ver bari hikayene inandır milleti.
hayır değildim beni vazgeçirmeye çalıştı ama vazgeçemedimArtık onu sevmediğini söylediğine göre metrestin yani?
Karaktersiz değilim insan aşık olmazmı seninde başına gelebilirSizin gibi karaktersizlerden nefret ettim
Sen şimdi naneyi yemedin miEvli adama aşık oldum
İğrençsinizKonu feyk değil gerçek
hayır değildim beni vazgeçirmeye çalıştı ama vazgeçemedim
Karaktersiz değilim insan aşık olmazmı seninde başına gelebilirSizin gibi karaktersizlerden nefret ettim
İyi halt ettin yani. Neden konu açtın peki ?
Konu feyk bence de bu saatte tek cümle 4 kelime Konu açmışsın. Detay ver bari hikayene inandır mi
Sen ne demek istedinSen şimdi naneyi yemedin mi
Evet naneyi öyle bir yedimki ailem duyunca ortalık karıştı herkes bana cephe aldıSen şimdi naneyi yemedin mi
Evli bir adama asik olmak karaktersizliktirKaraktersiz değilim insan aşık olmazmı seninde başına gelebilir
Sen ne demek istedin
Konu feyk değil gerçek
Konu feyk değil gerçek
Konu feykİyi halt ettin yani. Neden konu açtın peki ?
Konu feyk bence de bu saatte tek cümle 4 kelime Konu açmışsın. Detay ver bari hikayene inandır milleti.
değil gerçek ona artık sevmediğimi söyledim özür diledim ama seviyorum görünce gözükmeden gizlice seyrediyorum hergün ağlıyorum çok kötüyüm
Biz ne yapalim istersin? Adami bosayalim, seni alsin mi? Hic sanmam…Evli adama aşık oldum
Sen bayanmısın erkekmiSen şimdi naneyi yemedin mi
Erkek o uye. İstisna izin verilen erkek uyelerden biri kendisiSen bayanmısın erkekmi