Evlenmeyi istemek en büyük hakkım değil mi ?

melekumut235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
3
1
32
Herkese meraba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var. Aileler de görüsüyor herkes taniyor birbirini.Erkek arkadasim 10 ay önce işe girdi. Devlet memuru oldu. Bu durumda bizim artık bir adım atmamizi bekledim. Bir yüzük takalım istedik ikimizde. onun ailesinin maddi durumu kötü olduğu icin onlara destek oluyor bizde erteledik bekledim bekledim hala erteleniyor. onun ailesinden de bir yüzük takın diyen yok işe girdiğinden beri. Daha öncesinde herkes istiyordu ama. Kendisi de tamam bugun konuscam babamla yarin konuscam diye diye beni erteliyor.babasindan çekiniyor bunu söyleyemiyor. sanki kötü birsey ! tabi durumlar böyle olunca biz 10 aydir kavga ediyoruz hic mutlu degiliz. herseyi düğünü falan erkek arkadasim yapacagi halde (maddi olarak) yinede yapamiyoruz. babasinin butun borclari da kapandi ama ben hala bekliyorum. hergun tamam tamam diyor ama icraat yok. bizim icin hicbirsey yapmiyor. ve erkek arkadasim benim onun beynini ütüledigimi dır dır yaptigimi söyleyerek dün benden ayrıldı. 7 yildir benimle hayaller kuran erkek arkadasim 10 aydir da cok degisti bana karsi ailesinin para konusunda bitmeyen isteklerinin acisini bile benden cikardi ama ben yüzük takalim dedikce kacti benden. iliskimiz cok kötü bir boyut almisti hic benim yanimda duramadi elimi tutup biz evlenicez engel yok önümüzde diyemedi. Biz neden ayrildik suan hala bilmiyorum anlayamiyorum

Sen yeterınce beklemıssın kendıne dert etme ve sessız kal gercekten sevıyorsa senı arayacaktır yoksa cok dırdır ettıgını bahane edıp ayrıldıysada onun karaktersızlıgı

iyi ki ayrılmış diyorum. yoksa sizin onu beklemeye gönlünüz varmış. bir 7 sene de öyle geçerdi. böyle adamlar için değil 7 sene 7 ay bile beklenmez. eli para görünce değieşn tiplerden demek ki bu da. size tavsiyem önünüze bakın şu saatten sonra. bu adamdan size hayır gelmez. geleceğinizi kimsenin ellerine bırakmayın. kendi yolunuzu çizin.

X