Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenmeyi düşünmeyen ama çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan bayanların alanı !
güzel topik opuyorumnanaktan bende çocukları çok seviyorum, otuzlu yaşalrımda anne olmak istiyorum ama evlenecek kadar bir adamı sevmek, ömrünü onla geçirmek çok zor :umursamaz:
güzel topik opuyorumnanaktan bende çocukları çok seviyorum, otuzlu yaşalrımda anne olmak istiyorum ama evlenecek kadar bir adamı sevmek, ömrünü onla geçirmek çok zor :umursamaz:
e ben evliyim o zaman girmicem mi yani buraya yaa ama çocuğum var bak.... dileğinizde bu değil mi zaten bakın hemen bir ortak nokta buldum hehehheopuyorumnanaktan
bende hem evlenip hemde çocuk yapmak istemiyorum...birisinden birisi olsa ancak..bende 25 yaş...ne çocuklara düşkünlüğüm var ne de evlilik merakım..kısmet hanginden hangisi olacak bakalım...
bende hem evlenip hemde çocuk yapmak istemiyorum...birisinden birisi olsa ancak..bende 25 yaş...ne çocuklara düşkünlüğüm var ne de evlilik merakım..kısmet hanginden hangisi olacak bakalım...