- 15 Nisan 2025
- 15
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi dolukafadoldulafa
-
Alıyorum.Terapi almayı düşündünüz mü?
Hahaha bahsettiğiniz mevzu da aklıma takılıyor bazen ya daha iyisi varsa diye açıkçası ( karşılaştırmadan nefret etsem de konuya uyumlu diyesöyleyeceğim)bir önceki erkek arkadasımdan cok cok daha iyisi ile beraberim şuan gerçekten hep daha iyisi varmıs :) sorun valla karsı tarafta değil de bende böyle anksiyete stres afedersiniz otu ..ku inceleyip bi korku buluyorum. Hayır ailem de aşırı muhafazakar öyle evlilik dışı bir sevgili hayatına ne iznim ne gücüm varbende de vardi hep yol oraya gidecekken dönesim geliyordu:)
ama benimkisi hukuki korku - bosanma korkusu falan degildi sizinki gibi. romantizm defterini kapatmak - bir daha asla ilk bulusma yasayamayacak olmak, tatil asklarinin son bulmasi, kötü ve tüm aksiliklerin beni bulduğu bir günde "belki de tüm bu aksakliklarin sebebi vardir , hayatimin askiyla karsilasirim" hissi falan :)) coook sevdigim bu histen mahrum kalmak beni korkuturdu.
sonuc olarak hayatimi devam ettirmek istedigim kisiyi bulunca bu hissim uçtu gitti. artik kötü ve tüm aksiliklerin beni bulduğu günleri çabucak bitirip eve kosmak, sevgilime anlatip dalgasini gecmek istegi geliyor hayatimin askiyla karsilasmaktansacok ayran gönüllü biriydim simdi tüm erkekler bacim gardasim modundayim.
bence olay tamamen dogru kisiyi doğru zamanda bulmakla ilgili.
coook mutluyum az kaldi evlenecegim birkac kisi vardi, direkten döndüm. şükür ki ayrilmisim ki simdi sevgilimleyim.
bence sen de icine sinmiyorsa ayril gitsin
Bağlanma stilleri üzerine konuşuyor, çalışıyor musunuz?Alıyorum.
Valla öyle hukuken birine bağlanma tam da bu kelimeGerçekten bilmiyorum nasıl evleniliyor? Her şey kafama yatsa bile hep bir korku kaçma var içimde bekarlıktan kopamama mı yoksa safe alanımdan kaçamamak mı anlamadım. Karşımdaki insanla ilgili de değil benim karsıma ennnnnn mükemmel insan da cıksa onunla da evlenmemek için bahane bulurum korkarım heralde
Edit: mevzu cinsellikten korkma falan değil hukuken birine bağlanmanın getirdiği korku çevremde de boşanan cok okuduğum forumlar da öyle.
E evlenmeyin?
Yani şuan daha çok ailem annem ile ilgili alıyorum terspiyiBağlanma stilleri üzerine konuşuyor, çalışıyor musunuz?
Aynı kafadayız ben de flört ve yeni hikaye çok severdim, hatta yakın arkadaşım “senin hayatından how i met your father” çekicem derdi. Eşime aşık oldum evet ama bu döngüden mutlu olduğum değil artık sıkıldığım bir dönemde çıktı karşıma. Yeter artık bıktım şıkır şıkır ilişki yaşamaktan evde kanepede yatarken ayağımla dürtüp kahve isteme evresine girmek istiyorum diyordumbende de vardi hep yol oraya gidecekken dönesim geliyordu:)
ama benimkisi hukuki korku - bosanma korkusu falan degildi sizinki gibi. romantizm defterini kapatmak - bir daha asla ilk bulusma yasayamayacak olmak, tatil asklarinin son bulmasi, kötü ve tüm aksiliklerin beni bulduğu bir günde "belki de tüm bu aksakliklarin sebebi vardir , hayatimin askiyla karsilasirim" hissi falan :)) coook sevdigim bu histen mahrum kalmak beni korkuturdu.
sonuc olarak hayatimi devam ettirmek istedigim kisiyi bulunca bu hissim uçtu gitti. artik kötü ve tüm aksiliklerin beni bulduğu günleri çabucak bitirip eve kosmak, sevgilime anlatip dalgasini gecmek istegi geliyor hayatimin askiyla karsilasmaktansacok ayran gönüllü biriydim simdi tüm erkekler bacim gardasim modundayim.
bence olay tamamen dogru kisiyi doğru zamanda bulmakla ilgili.
coook mutluyum az kaldi evlenecegim birkac kisi vardi, direkten döndüm. şükür ki ayrilmisim ki simdi sevgilimleyim.
bence sen de icine sinmiyorsa ayril gitsin
Gerçekten bilmiyorum nasıl evleniliyor? Her şey kafama yatsa bile hep bir korku kaçma var içimde bekarlıktan kopamama mı yoksa safe alanımdan kaçamamak mı anlamadım. Karşımdaki insanla ilgili de değil benim karsıma ennnnnn mükemmel insan da cıksa onunla da evlenmemek için bahane bulurum korkarım heralde
Edit: mevzu cinsellikten korkma falan değil hukuken birine bağlanmanın getirdiği korku çevremde de boşanan cok okuduğum forumlar da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?