Evlenmek ve okumak

hellopelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
39
26
3
Merhaba arkadaslar,

Size bir konuda danismak istiyorum. Evlenip okuyan okurlar var mi? Su an yüksek lisan yapiyorum. Bir kaç ay sonra dügünümüz olacak. Ancak ben kendimi daha fazla gelistirmek istiyorum ve bu yuzden 1-2 sene daha okumayi dusunuyorum.

Nisanlim calisiyor.

Siz, hem evlenip okuyanlar, bunu nasil basariyor sunuz? Zorluklari nedir? Finansal problemleriniz oldu mu?

Sevgiler,

ev işleri, bulaşık çamaşır ütü yemek yapma vs. olaylarını okulla beraber yürütebileceksen bişey olmaz.

Eşiniz, ufak tefek şeyleri sorun etmiyorsa, hiç bir sorun yaşamazsınız.
Ben böyle bir evlilik yapmadım ama yapanı gördüm. Mutlulardı. :)

İki taraf da öğrenciyken evlenen var mı asıl? :))

Evliyim ve yüksek lisansta tez aşamasındayım. Üstelik aynı Zaman'da çalışıyorum da. Her şey yetişiyor şükür. Evlilik iki kişiliktir görev paylaşımı yapacaksınız. Salt erkek diye oturmayacak öyle evin içinde adam :)

Üniversitede çalışıyor ve yüksek lisans yapıyorum. Mesleğim gereği doktora da yapmak zorundayım ve çok mutlu olacağımıza inanıyorum ben. Eşiniz sorun etmiyorsa gayet de güzel olur. Okuyup kendini geliştiren kadın ne güzel kadındır =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…