Evlenmek isteyen erkek nasıl davranır

Bekar biri olarak böyle bir yazı işinize yarıyorsa yanlış yoldasınız demektir. Üzgünüm.
Evet işime yarayan bilgiler oluyor. Elemesini ben yapıyorum.
Yanlış yol konusuna girmiyorum, onu siz buradan bilemezsiniz.
Konu sahibine gereksiz yüklenme yapıldı.
Ne kariyer yapmayın dedi ne kadınların tek amacı evlilik dedi.
Ayrıca gayet kariyerli bir kadın olarak, evlenmeyi de isteyebilirsin.
Sırf kariyer mi olmalı hayatta neden ikisi de olamaz ki?
Devir sizin evlendiğiniz devir değil.
Erkekler değişti, bunu en iyi ben görüyorum.

Aynen...ve konuyu bile anlayamamışlar...bazı erkek türleri vardır sıef cocuk istedikleri için evlenirler acele ederler diyorum....benim eşim cocuktan hiç bahsetmedi diyor...e senin eşin o tür değil demek ki...
Ben her evlenen oncesinde cocuk konusu açar mı demişim...Türkçe dersi de lazım..

Evlenme niyetinde olan diyorum kalkmış ya allah yok tekbir niyet ettim şeklinde dalga geçmeler...Ya bu bir gerçek bazıları once evlenmeyi kafasına koyuyor sınra eş arıyor..

Ve ben herkes böyle olur da demedim bunlar 30 yıl öncesine ait de değil...Herkes fikrini burda yazar katılmasan da bunu adaplı sekilde belirtirsin...mesela 30 yıl once bu sekilde evlenildiğine ama şimdi boyle olmadıgını ispatla...O zaman şimdi evlenmede once hiçbir erkeğin bunların birini dahi yapmadıgını ispatlayacaksın di mi...

Ya arkadaşlar bakın once saygı cercevesinde konusmayı ogrenicez...Burda düşmanınız değilim

Erkekler değişti, bunu en iyi ben görüyorum.

Erkekler ne b.k yiyor belli degil acikcasi
Bir gun pesimden kosuyor adam, ertesi gun sen de kardesimsin seklinde davrandi bana
Kafalar milyon yani
Valla panpa gazetede okudum New York'ta duzgun erkek aramaktan yorulan bir kadin, erkeklerden vazgecip diger kadinlara yonelmis. Hic kinamadim ne diyeym duzgun erkek=samanlikta igne

Biz de 100 yıl önce evlendik zaten yakında pırlanta yılımızı kutlucaz Sonra da ölürüz allahın izniyle.

Evlenmek amaç olduğu zaman ister kariyerli ol, ister kariyersiz evlensen de o evlilikten hayır gelmez. Evlilik sonuç olmalı, birlikte mutlu olduğun, yanında olmaktan keyif aldığın, ben bu yolu sonuna kadar yürürüm dediğin, tanıdığın, güvendiğin adamla hayatını birleştirirsen o evlilik evlilik olur. Böyle ordan burdan tüyolarla, ip uçlarıyla yola çıkarsan bir yerde asfalt biter taşlı topraklı yola girersin. Evleneceğin insan karşına çıktığında tüyoya gerek kalmaz zaten.

E siz genellemişsiniz bütün erkekleri. Genellemelerinizin bütün genellemeler gibi yanlış olduğunu, bu devirde bu tip şeylerin işe yaramayacağını söylüyoruz.

Ben de erkeklere nefretimden bir ara nasıl eşcinsel olunur diye araştırıyordum

Arkadaşım ben evlenmek amaçtır demiş miyim

Sizi kırmak için öyle yazmadım.
Ben bekarım ve son sevgilim aldattı.
Arkadaş çevremdeydi, taktik maktik yapmadım elime geçen nur topu gibi aldatılma oldu..
Kendini Koruma Mekanizması bunun adı.Son dediğiniz bence de öyle olmalı.
Ama şu ana kadar taktik yapmadım.
Elime koca bir hayal kırıklığı geçti sadece..

O yüzden bilgi güçtür deyip her türlü bilgiyi edinmeye çalışıyorum..

Arkadaşım ben o cevabı size mi yazmışım?

Bak arkadaşım anlarsın zaten gerek yok demişsin...4-5 sene bekleyip adam benle evlenir derken terkedilen kadınlar var. Demekki biyerlerde eksik var...ben de kendi düşüncelerimi ve hala daha guncel olarak erkeklerde gördüklerimi yazdım...bu benim kendi hayat dairemde edindiklerim...sizin belki farklıdır

Evet, ne yaptıkları belli değil..
Kardeş mi ne kardeşi be deyip gönder..
Benimde eski sevgilim beni aldattı hala arkadaş kalalım diyordu pislik herif...
Çünkü tam maddiyatçı olmuşlar, çok bunaldım artık..
Ama son dediğini yapmayalım yahu..

Bir iki tane düzgün erkek kalmıştır diye düşünmek istiyorum..

E siz genellemişsiniz bütün erkekleri. Genellemelerinizin bütün genellemeler gibi yanlış olduğunu, bu devirde bu tip şeylerin işe yaramayacağını söylüyoruz.

Simdi ablacim, diyelim ki tanistik ettik ama karsimizdakinden hayir gelir mi gelmez mi anlamak isteriz yani. Hayir gelmeyecekse, 4 yildan 5 yildan sonra basip gidip kusura bakma ben evlenmek taraftari degilim birlikte yasayalim diyecekse mesela, o zaman insanda hayalkirikligi oluyor. Ben daha once hayalkirikliklari yasamis biriyim. Inanin kimsenin basina gelsin istemem. Benim nacizane tavsiyem de bu topikte: Zayif karakterli erkeklerden uzak durun. Eninde sonunda ailem ne der, arkadas cevresi ne der, o ne der bu ne dere sebep yariyolda birakiyorlar bir sekilde.

Zaman gercekten cok kotu.

Valla neyi en çok düşünürsek onu çekiyoruz...
Düzgün erkek kalmadı diye diye kalmadı yani..
Beni mutlaka bulur hatta yolda geliyor diye inan.
Bi kere dualara inanmalıyız...Allah yürekten isteyene verir ben buna inanıyorum

Reactions: 000
Kilit cümle “adam benle evlenir derken terkedilen kadınlar”...

Cinsiyetçi değilim mi demiştiniz siz? Neyse kaçtım ben, ban geliyorum diyor.

İyi de güzelim adamın niyetini kaç kardeşsin diye sormasından, temizlik, yemek yaparım diye kendini övmesinden falan anlamayacaksın değil mi? Burdan anlayacaksanız gerçekten yeni nesilden umudumu kesicem çünkü.

Kilit cümle “adam benle evlenir derken terkedilen kadınlar”...

Cinsiyetçi değilim mi demiştiniz siz? Neyse kaçtım ben, ban geliyorum diyor.

Cinsiyetçilik neresinde anlamadım valla...Hayatın gerçekleri bunlar evliliğe daha çok istekli olan kadınlardır çoğunlukla...Yuvayı dişi kuş yapar gibi sizin tabirinizle :cinsiyetçi" pek çok atasözümüz de vardır boşuna değildir..ban ne alaka

En güzeli karsindaki adamın niyetin, imasını,dolaylı laflarını,bakışını şusunu,busunu anlamaya çalışmadan eğer niyeti varsa hoppp evlenmek..
Benim öyle oldu tanıştık 10.gün nişan,2 sonrada evlendik..21 yıl oldu.Herkes öyle yapsın bu doğru demiyorum,sadece çözmeye uğraşmayın diyorum.
Esim tanıştığımız günün akşamı evlenme teklif etti ,bi tanıyalım birbirimizi demeden.
Net olan adam zaten kendini belli eder.Lafi eğip bükmeden cesurca çıkar söyler zaten. Yapamayan da zaten uzak dursun. Özgüveni ve cesareti olmayan adamları almayın hayatınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…